Med handling skabes resultater

Du kender det sikkert godt; I bruger lang tid på at tale om strategi og indsatser, og alligevel udebliver fremdrift og resultater. Ofte er der tale om overambitiøse planer, som den enkelte medarbejder ikke formår at føre ud i livet. Når vi arbejder med udvikling, er det afgørende, at vejen er overskuelig og de enkelte skridt konkrete. Derfor bruger vi aktiv læring i vores arbejde med teams. 

Derfor er aktiv læring vores omdrejningspunkt

Dialog er godt, men handling er bedre. Aktiv læring, også kaldet experiential learning, er vores grundform. I al sin enkelhed vil det sige, at vi involverer dig og dit team i læringsprocessen med det gode samarbejde som fælles mål. Vi veksler mellem teori og praksis, og følger op med refleksion. Det er en aktiv metode, der er kendt fra mange forskellige læringsmiljøer, og som længe har vist sig at være markant mere effektiv end de mere passive metoder. At være en del af processen, mærke virkningen på egen krop og lagre egne erfaringer har afgørende betydning for, om I tager de nye indsigter i brug i jeres hverdag.

Vores tilgang til læringskoncepter er praktisk

Vores sværgen til aktiv læring betyder også, at anerkendte værktøjer som Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team®, Goal Mapping og LEGO® SERIOUS PLAY® aldrig står alene. Det samme gælder High Performance Team tanken. De fungerer som valide afsæt for den aktive og målrettede træning.

Sammen med dig og dit team tager vi små, stabile skridt og gør udviklingen operativ og opnåelig. Vi fylder jeres rygsække med viden, værktøjer og praktiske erfaringer og sikrer, at I forstår, hvorfor og hvordan det skal bruges. Det er vores absolutte mål, at I på egen hånd kan tage den positive udvikling videre.

Vores teamkonsulenter forstår teamwork og dynamikkerne mellem mennesker, og håndplukker i takt med jeres udvikling de metoder, der forstærker læringen i den enkelte situation. Endvidere har de talrige erfaringer med at undervise, træne og udvikle teams i små og store virksomheder, i både ind- og udland. 

En levende proces med fleksible programmer

Mens mange af markedets kurser og udviklingsprogrammer er rammesat på forhånd, er vores forløb fleksible. Det betyder, at vi retter vores opmærksomhed derhen, hvor der er behov for den. På den måde befinder vi os hele tiden i jeres aktuelle udviklingszone. Udvikling er en levende proces, og den bevægelse skal vi følge. 

Vi ved, hvor afgørende den konstante tilpasning og justering er for jeres udbytte. Mangler fleksibiliteten, misses væsentlige udviklingspunkter, og risikoen for at miste nogen undervejs er stor. Vi sørger for, at I fra start kender retningen, grovskitsen og investeringen, imens vi følger jeres progression tæt i det konkrete forløb. På den måde får I den maksimale effekt af de anvendte metoder.

Coaching og velfunderede læringsprincipper

Først og fremmest skal det være enkelt. Det er vores erfaring, at når noget er nemt at forstå, er det også nemmere at praktisere. Foruden de læringsprogrammer du finder i menuen, arbejder vi med coaching og velfunderede læringsprincipper som:

  • De 5 udviklingsfaser af Bruce Tuckman
  • Flowteorien af Mihalyi Csikszentmihalyi
  • GRIP modellen af Richard Beckhard
  • Isbjergsmodellen af Edgar Schein
  • Johari vinduet af Joseph Luft og Harrington Ingham
  • Kernekvadranten af Daniel Ofman
  • MUM ledelsesprincipper af Rasmus Hougaard
  • SBI feedbackmodellen af Center For Creative Leadership
  • Systematisk tænkning af Boscolo Checci, Prata og Selvinia
  • Vygotskys læringsteori af Lev Semyonovich Vygotsky

Sådan kommer du og dit team i gang

Vi anbefaler et møde med én af vores teamkonsulenter, hvor vi i fællesskab klarlægger jeres mål samt vender muligheder og løsninger. I den indledende fase vil I høre os stille mange spørgsmål, men vi forventer ikke, at I har svarene på forhånd. Faktisk er det en væsentlig del af vores opgave at hjælpe jer med at skabe denne klarhed. Sammen finder vi ind til, hvordan vi klogt og effektivt når jeres mål, hvilke værktøjer der skaber værdi i jeres situation, og hvilken frekvens, der giver mening i jeres hverdag.

Vi ved, at det i udviklingssammenhænge har stor værdi at forlade de vante rammer for en stund. Det giver alle den bedste forudsætning for at fordybe sig og tilegne sig ny læring. Vi har et tæt samarbejde med over 40 forskellige hoteller, konferencecentre og anderledes mødesteder og vi bringer meget gerne de oplagte valg i spil, hvis I har brug for vejledning og inspiration.

Efter det indledende møde modtager I et uforpligtende oplæg med teamkonsulentens anbefaling og forslag til forløb. Oplægget indeholder naturligvis også pris, så investeringen i jeres udvikling er gennemsigtig.

Partnerskab med Wiley

CoastZone har et partnerskab med det internationale forlag og læringsunivers Wiley grundlagt i 1807. Her udvikler man værktøjer og undervisningsforløb, der hjælper mennesker til at udvikle et større potentiale rent professionelt. Deres mål er at formidle gennemprøvede teorier, der er lette at forstå, kommunikere og implementere - og som ikke mindst virker. Iblandt deres programmer er Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team®.

Konsulent i blå skjorte står i et mødelokale og fortæller tilhørerne om CoastZones måde at arbejde på
Play button

Thomas Liebe

Consultant | Partner
Med CoastZone så jeg muligheden for at accelerere processen og skabe forandringen meget hurtigere. Mens mange kursusudbydere bare leverer det planlagte program, tilpasser CoastZone det løbende: Rammer det deltagernes dynamik, eller er der brug for noget andet? Jeg har tidligere arbejdet med teambuilding, og det er der ikke ret mange, der kan.

Bruno Kalhøj

Head of Division, European Central Bank

Anerkendte værktøjer

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon