Foto oppefra af glade medarbejdere med en masse legoklodser, som fejrer den positive udvikling af deres samarbejde

Vækst i effektive teams

Tænker du nogle gange på, om du og dit team kunne få mere ud af jeres samarbejde? Det kan I helt sikkert! Udvikling, effektivitet og trivsel er omdrejningspunkt i stort set alle virksomheder, og al forskning peger på samarbejde som midlet til at nå det. Det lyder enkelt, men er for mange teams og virksomheder udfordrende i større eller mindre grad.

Hvad har dit team brug for?

Mangel på samarbejde sætter tydelige spor; som konflikter og mistrivsel, middelmådige resultater og mislykket vækst. Imens nogle teams har brug for en let hånd i ryggen for at vokse, har andre brug for mere. Hvad har dit team brug for? 

Udvikling af din organisation og virksomhed

I CoastZone kan vi hjælpe jer med stort set alt omkring teamets udvikling. Måske vil I gerne forstå hinanden bedre med brug af Everything DiSC® eller Insights® personprofiler? Træne kommunikationen eller kickstarte en ny retning? Øge arbejdsglæden og styrke virksomhedskulturen? Optimere på onboardingen eller tage nye, modige skridt som ledelse? Uanset hvor I står, og hvor I gerne vil hen, er det vores mål at skabe en solid grobund for dét, du og din virksomhed har ambitioner om.

Sådan skaber vi resultater

Siden 2004 har vi hjulpet danske og udenlandske virksomheder med at uddanne og udvikle stærke teams. I menuen under Løsninger finder du information om de forskellige forløb, vi blandt andet faciliterer. Under Resultater sætter vores kunder ord på udbytte. Under Værktøjer fortæller vi mere om, hvordan vi arbejder med udvikling af teams, imens Om os fortæller historien om CoastZone og vores eget team. 

Vælg den rette samarbejdspartner

Når du investerer tid og økonomi i at udvikle din organisation, er det helt afgørende, at du vælger den rette samarbejdspartner. Kontakt og mød vores teamkonsulenter, så du kan danne dig dit eget billede af CoastZone og dine muligheder i et samarbejde med os. Vores rådgivning og det indledende møde er naturligvis helt uforpligtende, og vi håber, det giver dig tryghed til at træffe en beslutning. 

Plej dit team med værdifulde oplevelser

Ønsker du inspiration til de tilbagevendende begivenheder, I har i virksomheden eller indblik i nye måder at dyrke hverdagens fællesskab på, kan du gå på opdagelse i vores univers af oplevelser. Vi motiverer jer året rundt, i og uden for Danmark.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad kan et udviklingsforløb hjælpe med? Et udviklingsforløb er målrettet jer og jeres fokus. Det kan være teamudfordringer af den ene eller den anden art eller nye mål, I gerne vil nå. Vores første skridt er hjælpen med at finde ind til jeres udviklingspunkter, for derefter at sammensætte et forløb, der gør forandringen mulig rent praktisk. 

Hvordan kan CoastZone udvikle vores team? Bygget på et fundament af viden og praktiske øvelser træner vi dét, I har behov for. Under Løsninger kan du læse mere om de forskellige forløb og fokusområder, vi har, og under Værktøjer fortæller vi mere om, hvordan vi arbejder med udvikling, og hvilke værktøjer, vi gør brug af.

Hvor lang tid tager det at skabe udvikling? Det spørgsmål findes der ikke et endegyldigt svar på - det afhænger helt og holdent af jeres situation og ambition. I menuen Løsninger giver vi en indikation af den tid, I skal forvente at bruge på de forskellige udviklingsområder.  

Hvorfor skal vi udvikle vores team? Kort sagt er godt samarbejde vejen til effektivitet, trivsel og vækst i virksomheden. Derfor er det vigtigt at have fokus på udvikling i jeres team.

Vi kender vigtigheden af at sætte handling bag ord i hverdagen, og her adskiller CoastZone sig fra andre konsulenthuse, fordi de formår at gøre udvikling operationel og håndgribelig. De er gode til at udfordre os og dygtige til at forstå vores kultur. De arbejder med en præcision og en nøjagtighed, der viser stor respekt for os som mennesker og virksomhed.

Bjarne Riis

Chief Executive Officer, Crayon A/S
Brand promise

Resultater af målrettede forløb

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon