Teambuilding i vores verden

I har sikkert allerede en god idé om, hvad teambuilding er. Mange forbinder begrebet med forskellige former for oplevelser, mens andre forbinder det mere med uddannelse og udvikling. I CoastZones verden betyder teambuilding både oplevelser og udvikling og den værdiskabende forbindelse herimellem.

CoastZone teambuilding er oplevelser og udvikling

Leder I efter teambuilding i form af udviklingsforløb og -kurser, hvor vi blandt andet arbejder dybdegående med medarbejderudvikling, lederudvikling, personprofiler og virksomhedskultur, er I landet det rigtige sted. Hvis I derimod er på udkig efter teambuilding i form af enkeltstående oplevelser, motiverende timer, events og udflugter, skal I besøge vores oplevelsesunivers.

Læs mere om oplevelser - når I vil dyrke jeres team

Læs mere om udvikling - når I vil vokse som team

Begge grene af teambuilding er vores spidskompetencer. Vores måde at arbejde med mennesker på baserer sig på anerkendte teorier og gennemprøvet praksis - uanset jeres mål med teambuilding.  

Hvorfor bruge tid på teambuilding?

Hvorfor skal jeg bruge tid og penge på teambuilding, tænker du måske. Svaret er ganske enkelt: Fordi medarbejderne er jeres vigtigste aktiv, uanset hvad jeres virksomhed beskæftiger sig med. Det er dem, der bærer ansvaret og motivationen for jeres mål. Med fodfæste i teamet og den enkelte, situationen og ambitionen, sætter vi gennem teambuilding gang i den fælles bevægelse, der leder jer til vækst - for hverken økonomi, strategi eller teknologi gør det alene.

Gennem vores teambuilding hjælper vi jer med at finde styrken i jeres forskelligheder. En god forståelse for hinanden er det stærkeste afsæt, når I skal nå jeres fælles mål. I CoastZone arbejder vi ud fra metoder, der sætter mennesker i bevægelse, fysisk såvel som mentalt. På den måde skaber vi grobund for et stærkt samarbejde - fuld af energi og motivation til at gribe de muligheder og håndtere de udfordringer, I møder i jeres hverdag.

Teambuilding med fokus på oplevelser

Teambuilding kommer i mange forskellige former, rammer og anledninger. Det kan for eksempel være en teamdag, hvor I udfolder samarbejdet et naturskønt sted i Danmark. Teambuilding kan også være det aktive eller refleksionsskabende indslag på lange møde- og konferencedage, hvor I har brug for et pusterum, der holder energien oppe og det faglige indhold interessant. I begge tilfælde med et klart ønske om at opleve hinanden i nye omgivelser og situationer. 

Derudover planlægger og koordinerer vi også teambuilding i form af større events og firmature til udlandet. Hvert år står vi bag mere end 650 arrangementer og 200 fester for erhvervslivet. Har I allerede prøvet at planlægge et firmaevent og står foran et lige nu, ved I nok, at det er en stor opgave at løfte. Et vellykket event kræver stort overblik og omfattende koordinering af elementer som program, budget, deltagere, lokation og leverandører.

I CoastZone står vi bag hele event, som betyder, at vi tager os af alt det praktiske; invitation og tilmelding, transport og lokation, oplevelser og underholdning, mad og overnatning og hvad der ellers hører sig til et vellykket event. Samtidig sikrer vi en klar rød tråd mellem mål og udbytte. Vi bringer vores udvalgte samarbejdspartnere i spil, så I kan bruge tiden på at glæde jer frem for at bekymre jer.

Teambuilding med fokus på udvikling

I den anden gren af vores teambuilding fokuserer vi på målrettede udviklingsforløb og kurser, hvor vi ligeledes tilbyder jer et utal af muligheder. Vores erfarne konsulenter er eksperter i blandt andet medarbejderudvikling, lederudvikling og virksomhedskultur, som skaber varige resultater og en solid grobund for vækst. Udvikling er en proaktiv proces, der kræver vedvarende fokus og målrettede skridt. Uanset hvor I står, og hvor I gerne vil hen, hjælper vi jer med at skabe den ønskede forandring.

Den læringsform, vi bruger, kaldes experiential learning; hvor praktiske erfaringer ganske enkelt gør vejen fra ord til handling kortere. Det er vores praktiske tilgang til de veldokumenterede teorier og anerkendte programmer, der adskiller os fra vores kolleger i branchen – dén, der skaber grobund for, at I kan fortsætte udviklingen på egen hånd. Det er vores erfaring, at en god teoretisk forståelse kombineret med praktiske øvelser og gode refleksioner, har den største effekt. Med små, overskuelige skridt gør vi indsatsen konkret og forandringen opnåelig.

Siden 2004 har vi hjulpet tusinder af virksomheder til det gode samarbejde. Den erfaring og vores praktiske måde at arbejde på, er det stærke fundament for de resultater, I ønsker at nå.

Vi har fokus på jeres ønsker og mål

Vores medarbejdere er landets bedste - det tør vi godt sige højt. Vores interne uddannelse finder sted på CoastZone Academy, hvilket sikrer, at I altid er i de mest kompetente hænder. Vi investerer i vores eget team, som brænder for at sætte mennesker i bevægelse og skabe de bedste resultater for dig og dit team. For at gøre det skal vi kende jeres ønsker, rammer og mål. På den måde kan vi udvælge og målrette vores teambulding efter jeres aktuelle situation og behov. 

Et af fokuspunkterne i vores teambuilding er, at I opdager styrken i jeres forskelligheder. På den måde øver I jer i at bringe hinanden i spil og spille hinanden bedre. Vores teambuilding er derfor ikke blot noget, der skaber værdi i nuet; det er redskaber og indsigter i hinanden, som I aktivt kan bruge i jeres hverdag.

Fem personer samler hænderne til kampråd i forbindelse med teambuilding
Play button

Sandra Houmann

Commercial Manager
CoastZone har leveret et af de bedste arrangementer, jeg hidtil har fået af en ekstern teambuildingleverandør. Den indledende fase var behagelig; CoastZone spurgte ind til opgaven, kom med forslag til hvad vi kunne inddrage og gav os en fornemmelse af, at de havde hørt og forstået vores ønsker og behov. På selve dagen levede CoastZone fuldt ud op til, hvad vi havde aftalt.

Kathe Errity

Senior Assistant, Novo Nordisk

Forslag til forløb

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon