Vores kunder har ordet

Her er et udvalg af de virksomheder og organisationer, vi har samarbejdet med og skabt udvikling i. Mange af dem gentagne gange over en længere årrække. Har du brug for referencer på et bestemt udviklingsområde eller ønsker sparring på en specifik udfordring, hjælper vores teamkonsulenter dig på vej.

Her er der ikke tale om et smartfix, men fine øvelser og fine konklusioner. Det sker ofte, at én, der ikke kender metieren til bunds, forsøger at være ekspert inden for vores område, og det giver problemer i forhold til målet. CoastZone holdt det på et generelt plan og var god til at forklare, hvad spillerne kunne bruge det til. Her var der fokus på mennesket.

Erik Veje Rasmussen

Cheftræner, Aarhus Håndbold
Med CoastZone så jeg muligheden for at accelerere processen og skabe forandringen meget hurtigere. Mens mange kursusudbydere bare leverer det planlagte program, tilpasser CoastZone det løbende: Rammer det deltagernes dynamik, eller er der brug for noget andet? Jeg har tidligere arbejdet med teambuilding, og det er der ikke ret mange, der kan.

Bruno Kalhøj

Head of Division, European Central Bank
Som en del af udviklingen mod et High Performance Team understøttede praktiske øvelser budskaberne om, hvor vanskeligt samarbejde og kommunikation egentligt er - men også, hvor essentielle de er. Vi er en samling af forskellige grupper, og CoastZone matchede vores agenda med øvelser, som karikerede vores udfordringer på en sjov og underholdende måde.

Chris Larsen

Production Director, Kvik
Vi kender vigtigheden af at sætte handling bag ord i hverdagen, og her adskiller CoastZone sig fra andre konsulenthuse, fordi de formår at gøre udvikling operationel og håndgribelig. De er gode til at udfordre os og dygtige til at forstå vores kultur. De arbejder med en præcision og en nøjagtighed, der viser stor respekt for os som mennesker og virksomhed.

Bjarne Riis

Chief Executive Officer, Crayon A/S
Hele forløbet var skræddersyet til os med 4 steps; målsætning for teamet, fokus på samarbejde, en sund feedbackkultur og samarbejde på tværs af teams. Udbyttet ved at bruge en ekstern facilitator og leverandør af et sådan forløb oversteg alle forventninger. Vi har fået større arbejdsglæde og alle medarbejdere er blevet mere åbne og spørger nemmere hinanden til råds.

Heidi Hedegaard Jørgensen

Landinspektør, LE 34
CoastZone har leveret et af de bedste arrangementer, jeg hidtil har fået af en ekstern teambuildingleverandør. Den indledende fase var behagelig; CoastZone spurgte ind til opgaven, kom med forslag til hvad vi kunne inddrage og gav os en fornemmelse af, at de havde hørt og forstået vores ønsker og behov. På selve dagen levede CoastZone fuldt ud op til, hvad vi havde aftalt.

Kathe Errity

Senior Assistant, Novo Nordisk
Vi arbejdede med positiv tænkning, sundhed og sammenhold. Et motiverende forløb over 6 måneder, der gav stof til eftertanke, sjove oplevelser og et godt skub til at fortsætte arbejdet og de nye mønstre fremadrettet.

Jacob Egebjerg Vestergaard

Head of Department, Siemens Gamesa Renewable Energy
Thomas og Tobias førte os sikkert gennem dagen med nogle rigtig gode opgaver, der fik processen til at blive fri for facader med et super flot resultat. Gruppen er max motiveret til at følge op på dagen.

Allan Bo Christensen

Personalechef, Forsikringsakademiet

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon