Det aktive ledermøde

Da det skandinaviske ledermøde skulle planlægges, var det naturligt for Comwell at tage samarbejdspartneren, CoastZone med på råd. I flere år har hotelkæden haft et nært samarbejde med CoastZone omkring teambuilding i konferencesammenhæng på sine hoteller i Danmark og Norden. Ønsket ved denne lejlighed var rettet indad; et internt ønske om at rykke tættere på hinanden i ledergruppen. 

Motiverende møde på Comwells egen hjemmebane

Til dagligt er ledelsen geografisk spredt for alle vinde. Derfor gav det god mening at udnytte tiden sammen og supplere det faglige program med en række fælles succesoplevelser. Løsningen blev en varieret mødeagenda, hvor det strategiske arbejde skulle afbrydes af korte, motiverende mødebreaks. Endvidere skulle mødedagen afsluttes aktivt.

Begivenhederne fandt sted på Comwell Klarskovgaard, hvor der er masser af plads til at boltre sig på alle mulige måder - både i skoven, ved havet og i de ikoniske, højloftede kursusbygninger. Med fokus på hands on refleksion fik lederne i løbet af dagen mulighed for at ryste hovedet og benene i små, aktive mødebreaks á 15-20 minutters varighed. Praktiske øvelser og spørgsmål målrettet den faglige agenda gav både ny energi og nye perspektiver.

Aktive oplevelser på land, vand og i luften

Efter afslutningen af det officielle mødeprogram ventede en række alsidige oplevelser i den smukke natur, der omgiver hotellet. Der var lagt op til udendørs teambuilding med de sociale relationer i fokus samt personlige succesoplevelser i de tre naturelementer. Der blev både skubbet til den vante komfortzone, når den belgiske stolpe skulle bestiges, når samarbejdet kom på prøve på ATV, og når de hurtige RIB både fløj hen over bølgerne i Storebælt.

Skal vi hjælpe med jeres ledermøde?

Ove Rokkedal

Sales Manager

Andre kundecases

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon