Mød vores samarbejdspartnere

I CoastZone samarbejder vi med de førende hoteller og konferencecentre, venues og oplevelsessteder landet over. Nedenfor finder du en oversigt over vores faste samarbejdspartnere i Jylland, på Fyn og på Sjælland. I tæt samarbejde skaber vi den optimale ramme om dit arrangement. Mange steder har vi skræddersyede tilbud, som er tilpasset stedet og omgivelserne.

Det betyder, at uanset hvor du og dit team befinder jer, har vi samarbejdspartnere i nærheden og forslag til, hvor I kan holde jeres arrangement. Vi er også klar til at krydse land og vand for at skabe oplevelser og udvikling på netop jeres favoritbeliggenhed. Lad dig inspirere af stederne nedenfor, eller bliv klogere på mulighederne i en by eller landsdel nær dig på denne side med lokationer.

Jylland

Comwell Kellers Park som er en af CoastZones samarbejdspartnere

Comwell Kellers Park

Comwell Kellers Park er en smuk oase tæt ved Vejle. Områdets natur med skov, park og fjord giver rig mulighed for udendørs øvelser og fornyet energi.

Comwell Kolding

Comwell Kolding har fleksible mødefaciliteter og udsigt over både by og fjord. Med en central placering i landet er hotellet et oplagt sted at samle jeres medarbejdere.

Comwell Rebild Bakker

Comwell Rebild Bakker har naturskønne omgivelser, der er perfekte til teambuilding - om det så er aktive oplevelser i skoven eller et indendørs mødebreak.

Comwell Aarhus

Comwell Aarhus indbyder med sin centrale placering til fælles oplevelser og teamwork. Der er fokus på service og plads til møder i alle størrelser.
FÆNGSLET i Horsens hvor man kan lave teambuilding

FÆNGSLET

FÆNGSLET i Horsens danner en anderledes og autentisk ramme om jeres teamdag. Her er både mødefaciliteter og mulighed for at træne jeres samarbejde.

Hjejleselskabet

Hjejleselskabet giver mindeværdige oplevelser til søs. Her er Silkeborgsøerne arenaen for jeres dag, der står på konkurrencer, øvelser og fælleskab.

HORISONT Hotel & Konference

HORISONT i Aarhus er perfekt til møder og konferencer med udsigt til den flotte Egådal. Naturen omkring indbyder til energigivende udendørs pauseaktiviteter.

Hotel Koldingfjord

Den friske luft og rolige atmosfære på Hotel Koldingfjord giver fornyet energi. Med sin smukke beliggenhed er hotellet ideelt til udendørs teambuilding.

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord tilbyder forkælelse i særklasse. Den enestående natur med fjord, skov, park og strand er ideel til pauseaktiviteter, frisk luft og fornyet energi.

Koldinghus

I Koldinghus bliver historien både levende og digital, når jeres teambuilding tager udgangspunkt i det gamle kongeslot med udsigt over by og sø.

Scandic Bygholm Park

Scandic Bygholm Park fungerer som et åndehul midt i Horsens by, hvor jeres team har de optimale forhold til at udvikle jeres samarbejde og kommunikation.

Scandic Silkeborg

Hos Scandic Silkeborg er der plads til både fordybelse og et aktivt afbræk i det idylliske område. Der er gode faciliteter til møder både inden- og udendørs.

DFDS

Kombiner teambuilding med skiftende havudsigt hos DFDS. Tør I eksempelvis tage udfordringen op og træne jeres kommunikation på tværs af land og vand?

Fyn

Comwell H. C. Andersen Odense

Comwell H. C. Andersen Odense lever op til sit navn med eventyrlige omgivelser, der skaber de perfekte rammer til jeres teamarrangement både inde og ude.

Comwell Kongebrogaarden

I luksuriøse omgivelser i Middelfart indbyder Comwell Kongebrogaarden til at skabe nye oplevelser og minder. Nyd udsigten til Lillebælt og samværet med dine kollegaer!

Comwell Middelfart

Hos Comwell Middelfart er de specialister i møder og konferencer. Det betyder, at der er mulighed for alt fra teamarrangementer til events og mødebreaks.

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot er en tidslomme ved Middelfart, der er oplagt til konferencer og møder. Med udsigt over både vand, skov og park er rammerne sat for en god dag.

HUSET Middelfart

HUSET Middelfart er et konferencecenter i høj kvalitet med plads til både aktive konkurrencer i naturen og mødebreaks, hvor I lærer jeres team bedre at kende.

Nyborg Strand

Omgivet af skov, hav og park ligger Nyborg Strand. Brug den smukke natur aktivt i jeres teambuilding - eksempelvis med fokus på kommunikation og samarbejde.

Sjælland

Bautahøj

Hos det prisvindende konferencehotel Bautahøj i Jægerspris fremhæves naturen med hav og skov, som danner rammen for jeres teamarrangement.

Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard er et fristed i Snekkersten nær Helsingør. De naturskønne omgivelser giver plads til fællesskab, samarbejde og udfordringer.

Comwell Holte

Comwell Holte er det oplagte sted at lave teambuilding med Rude Skov i baghaven. Det indbyder til øvelser, der giver energiboost og træner jeres teamwork.

Comwell Klarskovgaard

Comwell Klarskovgaard er en perle i Korsør, hvor der både er eng, skov og hav lige uden for døren. Det indbyder til både aktiviteter med udsigt og øvelser i naturen.

Comwell Korsør

Uanset om I vil træne samarbejde udendørs eller tage et opkvikkende mødebreak, så er rammerne perfekte hos Comwell Korsør. Udsigten over Storebælt er et plus!

Comwell Køge Strand

Comwell Køge Strand er et frisk pust ved vandet, hvor der er mulighed for at træne samarbejde og lære jeres team bedre at kende - måske som et afbræk i jeres mødedag.

Comwell Roskilde

Med grønne områder til alle sider er Comwell Roskilde det perfekte sted, uanset om I vil tage jeres teambuidling med udenfor eller finde en hyggelig krog indendørs.

DGI-byen København

DGI-byen i København emmer af liv og oplevelser. Her kan I bruge byen til teamaktiviteter, konkurrencer og udvikling af jeres samarbejde i teamet.

Konventum & Højstrupgård

Hos Konventum & Højstrupgård ved Helsingør er der mødelokaler ud over det sædvanlige - og derfor de perfekte rammer til jeres dag i fælleskabets tegn.

Kysthusene Gilleleje

Helt ud til vandet indbyder Kysthusene Gilleleje til aktiv og fokuseret teambuilding. Det kan både foregå i den smukke nordsjællandske natur eller i unikke lokaler.

Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel er en perfekt mulighed for at kombinere teambuilding, smuk natur og historie. Her får I gode teamoplevelser i vand, sand og på land.

Metalskolen Jørlunde

Ved Metalskolen Jørlunde er der grøn udsigt, så langt øjet rækker. Det giver de bedste omgivelser til jeres dag med aktiviteter og samarbejdsøvelser i det fri.

Rungstedgaard

Med kontor på Rungstedgaard er hotellet vores 2. hjemmebane. Rungstedgaard er eksperter i at få konferencer og møder – store som små – til at forløbe perfekt.

Sørup Herregaard

Sørup Herregaard i Ringsted kombinerer idyl med teambuilding. Med 700 tønder land, skov og sø er der også plads til at tage teamet med udendørs til øvelser.

Tisvildeleje Strandhotel

Tisvildeleje Strandhotel er det perfekte sted til en teamdag i historiske omgivelser. Det gamle fiskerleje inspirerer til nye tanker og lærerige udfordringer.

Tivoli

Tivoli indbyder til gode oplevelser, samvær og sug i maven. Det eventyrlige univers skaber en ramme om jeres dag, man ikke finder andre steder i København.

DFDS

Mens I nyder havudsigten ombord på DFDS', kan I løse udfordringer, der styrker jeres teamwork, eller ligefrem træne jeres kommunikation på tværs af land og vand.

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon