Uddannelse gør forskellen

Som førende inden for teambuilding i Danmark er uddannelse og udvikling alfa og omega i CoastZone. Vi nærer en stærk passion for at formidle vores viden og vores erfaringer - ikke kun til verden omkring os, men i særdeleshed også internt i egne rækker. For hvis vi skal gøre en forskel for andre og blive ved med det, må vi hele tiden fortælle vores historie videre og udvikle den måde, vi arbejder med mennesker på. Det gør vi gennem uddannelse på vores akademi.

CoastZone Academy arbejder med tre målgrupper

1. Vores klienter

Målet er, at selvstændige konsulenter og HR-medarbejdere kan uddanne sig inden for deres arbejdsfelt, udvikle nye kompetencer og tilegne sig forskellige former for certificeringer.

2. Vores samarbejdspartnere

Målet er, at samarbejdspartnere, der i forbindelse med egne ydelser tilbyder CoastZone teambuilding, kender vores produkter, kvalitet og metodik.  

3. Vores medarbejdere

Målet er, at medarbejdere forstår og praktiserer CoastZones grundfilosofi og udvikles personligt på baggrund af teammål og erhvervslivets behov.

Bliv certificeret konsulent eller instruktør

Uanset hvilke certificeringer du søger, kan du som ekstern klient eller CoastZone medarbejder være sikker på, at de alle følger internationale retningslinjer og krav. Alle uddannelser følger endvidere vores egne standarder og læringsprincipper, der i vid udstrækning danner fundament for medlemmerne i Brancheforeningen for Teambuilding og Ledertræning. Akademiets undervisere er passionerede og løsningsorienterede praktikere med stor bredde og know-how inden for udvikling af teams og talenter. 

Forløs et større potentiale med DiSC® certificering

Arbejder du med rekruttering, onboarding eller medarbejderudvikling? Everything DiSC® er det mest anerkendte profilværktøj i verden, og med din egen Everything DiSC® Workplace® Certification får du mulighed for at udvikle din egen organisation eller hjælpe andre med arbejdet som selvstændig konsulent. Både inden for HR og ledelse, salg og forhandling, forretnings- og organisationsudvikling åbner en DiSC® certificering nye døre.

Skab en effektiv og motiverende arbejdskultur

Måske har du arbejdet med profilværktøjer i mange år eller lige fået øjnene op for det? På CoastZone Academy lægger vi vægt på både den teoretiske forståelse af profilrapporterne og den praktiske brug i dagligdagen. Det er nemlig værd at huske, at selvom en DiSC® profil giver dybdegående indsigt, ændrer den ikke adfærd. Derfor er den praktiske træning en væsentlig del af uddannelsens udbytte. Foruden den almene DiSC® certificering træner du på CoastZone Academy helt konkrete teknikker, der aktiverer den adfærdsændring, der er hovedformålet med at bruge personprofiler i udviklingssammenhænge.

Det kan du som Certified Everything DiSC® Workplace® Facilitator

 • Facilitere dine egne forløb for kolleger eller klienter
 • Udvikle samarbejde gennem aktiv brug af profilværktøjet
 • Guide til optimale teams baseret på validerede rapporter
 • Udsende og give tilbagemeldinger på personprofiler
 • Få adgang til alle profiltyper inden for Everything DiSC® universet
 • Skabe forståelse for adfærd og opbygge et fælles sprog på en enkel måde
 • Oparbejde en virksomhedskultur baseret på styrken i forskelligheder
 • Være frontfigur i organisationsudvikling og sparringspartner på alle niveauer
 • Undervise i konflikthåndtering og være coach i forandringsprocesser
 • Gøre brug af online træningsplatform med teori og målrettede øvelser
 • Introducere kolleger eller klienter for den mobile platform My Everything DiSC®

Vi stiller krav til medarbejderudvikling

Personligt drive og sult efter udvikling er det adgangskrav, vi stiller til vores egne medarbejdere på CoastZone Academy. De skal ikke kun udfylde deres ansvar til punkt og prikke, de skal efterstræbe læring i form af viden og praktiske erfaringer gennem hele ansættelsen. Til gengæld står erfarne undervisere klar med kvalificeret uddannelse, der udvider den personlige værktøjskasse og skaber rum for udvikling. Her trænes medarbejdere i øvelser og forløb, måder og adfærd, og her mærkes teamkulturen for alvor.

Få besked om aktuelle uddannelsesforløb

Kontakt os for information om aktuelle uddannelsesforløb på CoastZone Academy, følg med her på siden, på Facebook og LinkedIn eller få direkte besked via vores nyhedsbrev.

Personer samlet til uddannelse som det er muligt på CoastZone Academy

Kontakt os for uforpligtende rådgivning

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller udfyld kontaktformularen

Mere om os som mennesker og virksomhed

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon