En stor hal som lokation for forsamling af flere hundrede mennesker

Thomas Liebe

Consultant | Partner
Vi kender vigtigheden af at sætte handling bag ord i hverdagen, og her adskiller CoastZone sig fra andre konsulenthuse, fordi de formår at gøre udvikling operationel og håndgribelig. De er gode til at udfordre os og dygtige til at forstå vores kultur. De arbejder med en præcision og en nøjagtighed, der viser stor respekt for os som mennesker og virksomhed.

Bjarne Riis

Chief Executive Officer, Crayon A/S

Ét team mod fælles mål

Hele landet
12 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 12.200,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 600,-

Priser er eksklusiv moms. Se priseksempel nedenfor. 

Træn teamånd og vidensdeling. Øg samarbejdet på tværs af afdelinger. Dyrk motivation og relationer. Opdag styrken i forskelligheder.

Lyder det interessant?

Drop konkurrencen og stå sammen som team

I en virksomhed opstår der nemt en form for intern konkurrence mellem afdelingerne - mange gange ubevidst, og måske som en del af den kultur, der er omkring dét at skabe resultater. Konkurrence som en del af jobbet er for nogle medarbejdere en uundværlig motivationsfaktor, imens den for andre dræber al energi og samarbejde. De fleste organisationer har dog ofte 'vidensdeling på tværs' på dagsordenen, og en god måde at belyse værdien i at dele information og huske alle led i værdikæden, er ved at opleve det i en anden kontekst end den vante hverdag.

Opdag værdien af vidensdeling

Ved at prøve teamtanken af i det aktive virksomhedsspil In the Zone, får I nye indsigter og praktiske erfaringer. Under velkendte overskrifter og scenarier fra hverdagen, bearbejder spillet helhedstanken, når det gælder performance og resultater, herunder fordelene ved at udnytte alle kompetencer i og på tværs af teams og afdelinger. Ved første øjekast ligner det en intens konkurrence, hvor den enkelte afdeling skal præstere, men egentligt handler det om at opdage, hvordan vidensdeling er nøglen til fælles succes.

Programforslag

09.00-09.15
Introduktion

09.15-11.30
Virksomhedsspil: In the Zone

11.30-12.00
Refleksion og opsamling af læringspunkter

Velkendte begreber og uforudsete overraskelser

Der er tale om et realistisk setup, hvor I inddeles og samarbejder i små afdelinger som del af en fiktiv virksomhed. Sideløbende gennemgår hver afdeling et travlt regnskabsår, hvor I må forholde jer til strategi og rollefordeling, budgettering og eksekvering. I løbet af året dukker der uventede overraskelser op, som kræver hurtig handling. I kommer langt med en god plan og dialog om kompetencer, men hvad sker der med samspillet, når I presses på tid og de andre afdelinger oplever succes?

Alle er ansvarlige for de fælles mål

Konkurrencen spidser til, og der er behov for at tænke ud af boksen. I årets sidste kvartal begynder brikkerne at falde på plads for enkelte afdelinger - spørgsmålet er, og de vælger at fortsætte deres egen vej mod mål eller involverer resten af virksomheden? Udfaldet af spillet er aldrig givet på forhånd, men når året er omme, står alle med garanti tilbage med nye indsigter i dét at agere som team.

Opsamling af læringspunkter

Vi lægger særlig vægt på opsamlingen af læringspunkter ved afslutning af spillet. Hvilke refleksioner og pointer tager den enkelte medarbejder sig med fra forløbet og hvordan kan de bruges til at skabe bedre resultater som ét team? I fællesskab kæder vi begivenhederne sammen, og I får vores ord med på vejen omkring jeres samarbejde.

Et 3 timers forløb eller en længere udviklingsrejse

Virksomhedsspillet udgør et forløb i sig selv over 3-4 timer, hvor I på en aktiv måde tuner ind på helhedstanken og det personlige ansvar, når det gælder de mål, I som virksomhed sætter jer. Det er også en ramme, vi ofte bruger som led i en udviklingsproces med flere forskellige byggesten. Særligt i arbejdet med virksomhedskultur, medarbejdertrivsel eller som del af et kickoff, kan det være en medvirkende faktor til et tættere samarbejde på tværs. 

Priseksempel

Ovenstående pris på kr. 12.200,- gælder det skitserede program på 3 timer op til 12 personer og kr. 600,- pr. ekstra person herover. Forløbet omfatter indledende rådgivning og forberedelse, interaktivt spilmodul og udvalgte teamøvelser, refleksion og opsamling, udstyr og koordinering. Alle priser er eksklusiv moms og transporttillæg for teamkonsulent på kr. 1.000,-. I får naturligvis et skræddersyet oplæg, når vi har talt sammen.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Tag på udviklingsrejse i dit team

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon