Play button

Thomas Liebe

Consultant | Partner
Koblingen mellem formiddagens teori og eftermiddagens øvelser var fænomenal. Men det der gjorde det helt særligt, var konsulentens evne til at spørge ind til deltagernes opfattelse af deres egne profiler og hjælpe dem til at få et større perspektiv på sig selv. Dagen har virkelig kickstartet det gode samarbejde!

Martin Simon Jelgren

Kunderådgiver, PFA Pension

En vedvarende effekt af personprofiler kræver aktiv træning

Mange virksomheder bruger profilværktøjer i større eller mindre grad. Dog gemmes og glemmes de gode indsigter og hensigter ofte i skrivebordsskuffen, og det er en skam! Vi tror på, at alle i et team kan bidrage positivt, og at personprofiler er et stærkt værktøj til at få det frem i hverdagen. Vi gør det nemt at bruge, og hjælper jer videre fra blot at vide til også at gøre. Gennem vores aktive træningsforløb sikrer vi, at læringen får en positiv og vedvarende effekt på jeres samarbejde. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak med én af vores teamkonsulenter om det optimale udviklingsforløb for dig og dit team.

Få indsigt i jeres forskelligheder og styrk team og forretning

Hele landet
1 - 200 personer
Indendørs
8 timer
Året rundt
kr. 28.000,-
for 25 personer
pr. ekstra person kr. 840,-

Priser eksklusiv moms. Se detaljer i priseksempel nedenfor. 

Få teamets stærke profiler til at spille godt sammen

Vi ved godt, at vi som mennesker er forskellige, og at dét både har sine styrker og udfordringer. På arbejdspladsen kan vi nemt blive enige om, at det er en god idé at fremhæve styrkerne på tværs af vores forskelligheder for at påvirke vores relationer, samspil og resultater positivt. Det bliver straks sværere, når vi skal blive enige om, hvordan vi gør det. Her kan personprofiler virkelig gøre en stor forskel, fordi de hjælper os med at forstå vores egne og vores kollegaers kompetencer, præferencer, mønstre og valg. Den viden, en personprofil giver adgang til, er uundværlig, når I vil udvikle et stærkere samspil.

Everything DiSC® giver motivation for udvikling

Everything DiSC® er det ene af de to profilværktøjer, vi tilbyder i CoastZone. Everything DiSC® har været kendt på det internationale marked i mere end 40 år skabt af Wiley, som i mere end 200 år har udviklet professionelle værktøjer og læringsforløb til hele verden. En Everything DiSC® profil giver et rigtig godt udgangspunkt for at lære sig selv og sine kollegaer bedre at kende. Den tegner et nuanceret billede af personens kompetencer og motivationer, prioriteter og præferencer, og den øgede selvindsigt gør det muligt for den enkelte at forstå de mekanismer, der påvirker samspillet med andre. Flere detaljer om Everything DiSC® og de mange udviklingsmuligheder her.

Aktiv træning af adfærd er afgørende i hverdagen

I CoastZone er aktiv læring vores grundform og forudsætning for at flytte mennesker. Det er vores erfaring, at viden skal trænes i praksis for at skabe forandring, og netop forandring er ønsket, når organisationer vælger at investere i personprofiler. Vi har fokus på dagligdagspraksis og træning af adfærd, og siden 2004 har vi bevist, at involvering med virkning på egen krop og lagring af egne erfaringer har afgørende betydning for, om nye indsigter får fodfæste i hverdagen og skaber den ønskede udvikling. Vekselvirkningen mellem teori og praktisk træning adskiller os fra andre, der tilbyder personprofiler.

Kom godt i gang med en aktiv workshop

Er det med personprofiler nyt for jer eller har I medarbejdere, der mangler en personprofil, er det første skridt før en aktiv workshop. Det sker digitalt via et personligt link, hvorefter medarbejderen modtager sin Everything DiSC® profilrapport. På workshoppen taler vi ind i profilernes generelle kendetegn og i jeres profiler specifikt. Undervejs inddrager vi praktiske øvelser, der tydeliggør forskelle og giver jer erfaringer, I kan bygge videre på i hverdagen. Gennem hele forløbet har vi øje for jeres styrker og udviklingspunkter, og vi sørger for at fremhæve de adfærdsændringer, der vil styrke jeres arbejdsfællesskab mest. Vi gør det enkelt og trygt for alle at træde ud af komfortzonen og arbejde aktivt på baggrund af personprofilens data. 

Fasthold udviklingen med My Everything DiSC®

Det er i hverdagen, den egentlige udvikling og forandring sker. Både på kort og lang sigt er det afgørende, at I arbejder videre med jeres DiSC® viden i praksis. Jo mere, I træner strategierne efter forløbet, jo større afkast får I. Til at fastholde jeres fokus og udvikling i hverdagen er det online mødested og læringsunivers My Everything DiSC® en stor hjælp. Det er en mobil vidensbank, der altid er lige ved hånden, hvor I blandt andet får:

  • Podcasts med viden om egen og andres profil
  • Hjælp til håndtering af dagligdagens problematikker og konflikter
  • Sammenligningsrapporter af relevante profiler
  • Tips til bedre samarbejde og stærkere relationer
  • Guides til konstruktiv og udviklende feedback til de enkelte profiler

Priseksempel

Ovenstående priseksempel på kr. 28.000,- gælder et heldagsprogram for op til 25 personer. Priseksemplet indbefatter indledende rådgivning og analyse, forberedelse ved teamkonsulent, en indledende deltageropgave, en teoretisk gennemgang af Everything DiSC® profiltyperne, faglige indlæg og udvalgte øvelser, refleksion og opsamling, udstyr og forsikring under forløbet. Ønsker I Everything DiSC® Workplace profiler, er prisen kr. 1.400,- pr. profil inklusiv ubegrænset adgang til den online platform My Everything DiSC®. Alle priser er eksklusiv moms og transporttillæg for teamkonsulent. Alle forløb skræddersys ud fra jeres konkrete behov, ønsker og mål.

Vælg den rette samarbejdspartner og profiltype

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de forskellige udbydere og profiltyper - med risiko for dyre fejlskud. Derfor opfordrer vi altid til, at I undersøger mulighederne grundigt. I CoastZone tilbyder vi profiler og forløb i partnerskab med Everything DiSC® og Insights®. Vores anbefalinger beror på en grundig analyse af jeres konkrete behov og indsigt i den udvikling, I gerne vil skabe. Vi vil selvfølgelig meget gerne være jeres guide på denne udviklingsrejse, men det vigtigste er, at I finder den samarbejdspartner, der er rigtig for jer. I jeres proces med at blive klogere på profiltyper, muligheder og samarbejdspartnere, vil vi gerne dele en væsentlig erfaring allerede nu: En personprofil ændrer ikke automatisk adfærd - det gør praktisk træning og en proaktiv indsats.

Måske har det din interesse

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon