Medarbejdere samlet om et bord i forbindelse med et kickoff arrangement
Konsulent i blå skjorte står i et mødelokale og fortæller tilhørerne om de værktøjer CoastZone bruger til udvikling af teams
Kollegaer samlet til møde med fokus på medarbejderudvikling
I en skov i Jylland er en gruppe mennesker i færd med at samle performance puzzle som er en udendørs teambuilding aktivitet

Thomas Liebe

Consultant | Partner
Koblingen mellem formiddagens teori og eftermiddagens øvelser var fænomenal. Men det der gjorde det helt særligt, var konsulentens evne til at spørge ind til deltagernes opfattelse af deres egne profiler og hjælpe dem til at få et større perspektiv på sig selv. Dagen har virkelig kickstartet det gode samarbejde!

Martin Simon Jelgren

Kunderådgiver, PFA Pension

Start det gode samarbejde

Hele landet
2 - 200 personer
Indendørs
7 timer
Året rundt
kr. 25.000,-
for 25 personer
pr. ekstra person kr. 720,-

Priser eksklusiv moms. Se priseksempel nedenfor. 

I et nyt team har I brug for et fælles sprog

I et nyt team skal mange ting fordeles og falde på plads - både opgaver og processer, relationer og roller. Måske kender nogle af jer hinanden fra andre teams eller projekter, men er nu sat sammen i et nyt team med nye fælles mål, nye roller og nye funktioner. Man kan sige, at I i denne sammenhæng møder hinanden som fremmede. For at etablere et godt og resultatskabende samarbejde har I brug for viden om hinanden. I har brug for at opbygge tillid og sætte rammer. I har brug for et fælles sprog. Dét vil vi gerne hjælpe jer med.

Kom godt fra start med aktiv heldagsworkshop

Vi har sammensat et forløb, der tager hånd om nyopstartede teams og teams, hvor det er nyt at tale om udvikling på fælles niveau. Selvom det giver god mening for de fleste at få det bedste ud af et nyt samarbejde, er det helt naturligt, at I har forskellige syn og ståsteder. Vi møder jer der, hvor I er - hver især og som team - og vi arbejder ud fra de vilkår, behov og mål, der er jeres. Derfor; vil I godt fra start sammen, så læs videre.

Flyt jer ved at veksle mellem teori og praksis

I dette forløb giver vi jer mulighed for at afkode hinanden, stille opklarende spørgsmål og tune ind på en fælles frekvens. Forløbet bygger på High Performance Team tanken og experiential learning - altså en vekselvirkning mellem teori og praksis: 

Programforslag

09.00-09.05
Velkomst ved ledelsen: Hvorfor er I samlet og hvem er CoastZone?
09.05-09.15
Forløb ved CoastZone: Hvad skal der ske og hvilke forventninger har I til det?
09.15-09.45
Deltagerpræsentation ved hjælp af Visual Cards og dialog om at være til stede i nuet
09.45-11.00
Indlæg om High Performance Team tanken med refleksionsøvelser: Hvorfor giver udvikling mening?
11.00-11.30
Opsamling på læring
11.30-12.00
Inddeling i mindre teams og første praktiske teamøvelse fulgt af refleksion
12.00-12.45
Frokost
12.45-15.45
Op til 4 praktiske og målrettede teamøvelser fulgt af refleksion med pause undervejs
15.45-16.30
Opsamling på læring og fokus på udviklingsområder for teamet og den enkelte

Fremhæv det positive i jeres forskelligheder

Dagen igennem hjælper vi jer med at forstå sammenhængen mellem adfærd og effektivitet og opdage styrken i jeres forskelligheder. Gennem en række udvalgte teamøvelser aktiverer vi alle kompetencer. I får nye indsigter, træner samarbejdet og gør jer nye praktiske erfaringer som team. Ved afslutningen samler vi op på dagens læringspunkter og sætter dem i relation til jeres hverdag. Vi sikrer, at I har konkrete indsatser at arbejde videre med, og herfra kan fortsætte en positiv udvikling på egen hånd eller med vores støtte i en periode. 

Fælles fokus på en formiddag

Måske kan I ikke afsætte en hel dag lige nu? Måske er pengene til medarbejderudvikling allerede brugt eller afsat til andre teams? Eller måske passer det jer bare bedre med kortene udviklingsintervaller? I kan sagtens komme i gang alligevel. På en formiddag - eller en eftermiddag - kan vi tage hul på arbejdet. Vi kan give jer nye indsigter og praktiske erfaringer, der nærer jeres nye team. Skab opmærksomhed omkring nødvendigheden og værdien af samarbejde på en formiddag.    

Priseksempel

Ovenstående pris på kr. 25.000,- gælder det skitserede program på 7,5 time op til 25 personer og kr. 720,- pr. ekstra person herover. Ved formiddags- eller eftermiddagsprogram på 3,5 time er prisen kr. 15.000,- op til 25 personer og kr. 400,- pr. ekstra person herover. Forløbet omfatter indledende rådgivning og forberedelse, faglige indlæg og udvalgte teamøvelser, refleksion og opsamling, udstyr og koordinering. Alle priser er eksklusiv moms og transporttillæg for teamkonsulent på kr. 1.000,-. I får naturligvis et skræddersyet oplæg, når vi har talt sammen.

Del jeres udviklingsproces op i mindre bidder

Ønsker I en mere langsigtet plan, der på et dybere niveau afspejler den proces, I som team står overfor? Så vil vi som udgangspunkt anbefale et forløb bestående af flere sessioner hen over en nærmere afstemt periode. På den måde kan I mellem de enkelte workshops afprøve erfaringer og metoder i jeres egne rammer, evaluere og justere på indsatserne. Samtidig får I hjælp til at vurdere udfordringer løbende med den teamkonsulent, der rykker tæt på jer.

Vi hjælper også med

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon