Hvad har dit team brug for?

I CoastZone kan vi hjælpe jer med løsninger på det meste inden for uddannelse og udvikling af jeres organisation. Måske ønsker I mere samarbejde på tværs af afdelinger? Måske står I overfor en større forandring, der skaber utryghed og mistrivsel i hele eller dele af virksomheden? Det kan også være, at I skal starte et nyt projekt, der kræver mere af de i forvejen travle hoveder og hænder? Eller også er tiden inde til at tage jeres gode resultater til det næste niveau? Netop i udviklingssammenhænge kan det være en rigtig god beslutning at tage eksterne med på råd. I CoastZone giver vi dig vores syn på løsninger og muligheder konkret og uforpligtende.

Konkrete løsninger på jeres udfordringer

I menuen finder du en række af de mest udbredte udfordringer, som vi hjælper danske organisationer i ind- og udland med at løse - måske vækker én eller flere af dem genkendelse hos dig og dit team? I samme åndedrag er det afgørende at bemærke, at ingen virksomheder, teams, ledere eller medarbejdere er ens, hvorfor vi altid skræddersyr og målretter vores løsninger og forløb. Det er jeres ambition og situation, der er omdrejningspunkt for den konkrete løsning, vi hjælper jer videre med.

Hvilke mål vil I gerne nå?

Når du kontakter os, finder vi sammen ind til kernen af jeres målsætning. Vi spørger blandt andet ind til:

  • På hvilke områder har I brug for udvikling?
  • Hvordan er jeres nuværende situation?
  • Hvilke udfordringer oplever I i hverdagen?
  • Hvad vil være et godt resultat for jer?
  • Hvad er det bedste, I kan få ud af et udviklingsforløb?
  • Har I tidligere prøvet teambuilding?

Disse spørgsmål hjælper os med at tune ind på jer og jeres formål, og finde frem til, hvad vi skal række ud efter i vores værktøjskasse. Nogle gange er der brug for, at jeres interne dialog tages i nye rammer med brug af andre kommunikationsformer og hands-on øvelser - andre gange er der behov for et længerevarende forløb med større dybde og perspektiv. Det finder vi ud af sammen.

For de fleste er det svært at gå fra plan til praksis

Vores direktør Jakob arbejdede i årevis med forretningsudvikling på strategisk niveau, inden han blev en del af CoastZone. Hør Jakob fortælle i videoen til højre, hvad han manglede i sin tidligere karriere som selvstændig virksomhedskonsulent, når strategi skulle blive til virkelighed.

Få vores hjælp til at skabe varige resultater

Siden 2004 har vi hjulpet danske virksomheder med at uddanne og udvikle stærkere og mere velfungerende teams. Med mere end 700 forløb årligt og et nært samarbejde med en lang række virksomheder har vi længe bevist effekten af CoastZone teambuilding. Derfor tør vi godt at sige, at der er rig mulighed for at skabe varige resultater på baggrund af de mål, I sætter jer. Vi hjælper jer med at gøre jeres vej mindre kompleks og mere operativ. Kontakt os og lad os få en snak om jeres behov.

Kvinde peger på en tablet, mens hun og hendes kollegaer læser på den om formål med teambuilding
Play button

Henrik Møller

Consultant | Partner

Måske har det din interesse

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon