Forskellighed og høj faglighed

Vores arbejde med mennesker bygger på passion, og har dybe rødder i erfaring og praktik. De teamkonsulenter, du ser her, er et udpluk af vores kompetencemæssige spændvidde - nogle af de specialister, du kan møde i forskellige udviklingssammenhænge.

Alle vores teamkonsulenter har høj faglighed og ved, hvordan det velfungerende såvel som det udfordrende teamwork tager sig ud. De ved, hvordan det er at indgå i begge dele; hvordan det udfordrende bearbejdes og hvordan det velfungerende udnyttes optimalt. I hver af de personlige værktøjskasser ligger også en særlig evne til at gøre udvikling operationel og koble aktiv læring til den hverdag, som du og dit team skal præstere og trives i.

En væsentlig del af vores indledende dialog er at finde frem til det rette match for jer - til de eller den teamkonsulent, der kan hjælpe jer i mål med det størst mulige udbytte.

Thomas Liebe

Thomas er medstifter af og partner i CoastZone. For ham er det afgørende, at udviklingsrammen giver mening, udfordrer og inspirerer. Med tillid til hinanden og fokus på adfærd er målet at bygge det enkelte team stærkere.

I sine forløb insisterer han på en god balance mellem relationer og resultater, og dyrker de små skridt i hverdagen. Han specialiserer sig i The Five Behaviors of a Cohesive Team® og Everything DiSC®, og er indehaver af titlen som anden bedste DiSC træner på verdensplan.

+45 61 61 66 97 thomas@coastzone.dk

Henrik Møller

Henrik er partner i CoastZone og har arbejdet med udvikling af teams i mere end 30 år. Han dyrker særligt den personlige vilje til udvikling, og stræber efter dét potentiale, der ligger uden for den vante komfortzone - med fælles mål for øje.

Oplevelser og erfaringer har Henrik fra elitesportens verden - både som professionel udøver og træner. Endvidere er han certificeret i Everything DiSC®, Goal Mapping, The Five Behaviors of a Cohesive Team® og LEGO® SERIOUS PLAY®.

+45 23 24 31 37          henrik@coastzone.dk

Jakob Blok Grabow

Jakob er direktør i CoastZone og har gennem sin karriere arbejdet med strategi, forretningsudviklingssystemer og udvikling af mennesker inden for alle brancher og typer af virksomheder i Nordeuropa.

Jakobs speciale er strategiprocesser med den rette balance mellem analyse og implementering. Jakob har før sin tid i CoastZone drevet egen konsulentvirksomhed, forfattet bøger og undervist på landets største akademier og universiteter.

+45 42 52 62 20 jakob@coastzone.dk

 

Tabitha Nielsen

Tabitha har hovedansvaret for CoastZones mange forløb, og har siden 2006 spillet en central rolle i udviklingen af teams i ind- og udland. Tabitha er en rutineret underviser og har en særlig evne til at koble læring fra udviklingsforløb til deltagernes egen hverdag.

I sin rolle som facilitator koncentrerer hun sig om at underbygge den gennemslagskraft, et team har, når alle kompetencer aktiveres og bringes i spil. Hendes passion for det praksisnære har stor indflydelse på deltagernes motivation og udbytte.

+45 29 85 29 36 tabitha@coastzone.dk

Jesper Christiansen

Jesper har gjort karriere i CoastZone siden 2005 i både forreste og bagerste linje. Han har faciliteret et hav af forløb i ind- og udland, og har ansvar for udvikling af nye rammer og forløb. Jesper trækker på solide erfaringer og mange år i teamet. 

Jesper faciliterer blandt andet forløb, der bygger på The Five Behaviors of a Cohesive Team®, og er ekspert på virtuelle oplevelser og hybride møderammer. Endvidere hjælper han virksomheder med at idéudvikle egne teambuildingværktøjer til daglig brug.

+45 26 19 23 33 jesper@coastzone.dk

 

Sune Stüker Hansen

Sune har siden 2007 skabt bevægelse mellem mennesker i CoastZone regi. Med en særlig evne til at styrke forståelsen mellem forskellige profiler, finder han sammen med det enkelte team frem til den rette kommunikationsform og det fælles why.

Sune specialiserer sig i forløb, hvor hans praktiske erfaring fra blandt andet 12 år i Forsvaret skaber værdi i sammenhæng med teoretiske værktøjer som Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team® og LEAN SIX SIGMA. Sune faciliterer forløb på alle organisatoriske niveauer.

+45 70 77 00 77   info@coastzone.dk

Henrik Hjørnevik

Siden 2010 har Henrik sat sit mærkbare aftryk på et hav af teams. Med et smittende nærvær sørger han for, at alle involveres og føler sig trygge i udviklingsprocessen, hvor netop tilslutning fra alle sider er afgørende.

Henrik lægger stor vægt på at klarlægge teamets ressourcer og skabe forståelse for de enkelte perspektiver - tid til det sociale netværk er en vigtig prioritering. Han har hentet erfaringer og uddannelser i det meste af verden, og er stærk i både nationale og organisatoriske kulturforskelle.

+45 70 77 00 77   info@coastzone.dk

Værktøjer og læringsprincipper

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon