Teambuilding med højt til loftet

Kom ud i den friske luft, og styrk sammenholdet med medrivende udendørs teambuilding aktiviteter, der giver jer fornyet energi og læring til hverdagen. Vi tilbyder teambuilding rundt om i hele landet til jeres behov med alt fra gådeløsning og konkurrencer til urbane, naturskønne og maritime oplevelser. 

Hos CoastZone kan I under åben himmel både teste jeres problemløsning i teams, styrke kommunikationen og tage et aktivt afbræk fra hverdagen. Se vores forslag til udendørs teambuilding aktiviteter længere nede, eller kontakt os i dag for uforpligtende rådgivning.

Forslag til udendørs teambuilding aktiviteter

Hos os kan du opdage flere gode forslag til udendørsaktiviteter med en dybere mening, der blandt andet byder på aktive udfordringer og mental gymnastik. Her er teamwork og teamspirit er vejen frem, når I alle kaster jer ud i en af vores mange forskellige øvelser udenfor. Uanset hvad der passer bedst til jer, sørger vi for at skabe en mindeværdig og lærerig dag, der styrker jer på flere planer. Vi tilbyder en god række udendørs teambuildingøvelser, der enten kan foregå over hele landet eller på udvalgte lokationer: 

  • CoastZone Legene - Er I til konkurrence og traditionsrige dyster, er CoastZone Legene det perfekte valg for jer. Her skaber vi rammerne om jeres helt egen Olympiske Lege - men med et twist. Vi går ikke ned på noget for at give jer et uforglemmeligt mini OL med både åbningsceremoni og en god række af forskellige discipliner. 
  • Fangeflugten - FÆNGSLET i Horsens danner de autentiske rammer for denne spændende aktivitet, hvor det gælder om for jer at nå hele vejen ud i friheden. Sammenhold og samarbejde er nøglen til at bryde ud i denne engagerende fangeflugt.
  • Urban Experience - Byrummet er jeres spilleplade i dette interaktive spil, hvor konkurrence og kreativitet er i højsædet. Udstyret med en tablet i hånden skal I i hold løse en række specielle og udfordrende opgaver ved de forskellige poster rundt om i byen.

Opdag nye sider af jer selv med udendørs teambuilding aktiviteter

Vores udendørsaktiviteter giver jer fornyet energi og et sundt afbræk fra hverdagen på arbejdspladsen. Derudover får I nyttig indsigt i værdien af godt samarbejde. En indsigt I fremover kan bruge på i de daglige opgaver til at opnå et mere tillidsfuldt og effektivt samarbejde. 

At være fysiske sammen og indgå i praktiske øvelser har potentiale til at rykke os mentalt, fordi vi lærer gennem handling. Og at være sammen i andre omgivelser end sædvanlig, åbner døren for at lære nye sider af hinanden at kende. Brug os meget gerne som din sparringspartner, når du skal vælge aktivitet. Nederst på siden kan du få overblik over vores mange udendørs teambuilding øvelser.

Få størst udbytte med skræddersyede udendørsaktiviteter

Vi forstår, at ingen virksomheder, teams og medarbejdere er ens, og derfor vil vi gerne lære jer at kende, inden vi går i gang med planlægningen. På den måde sikrer vi, at I får en målrettet dag med udvalgte aktiviteter, der passer til jer og jeres ønsker. Nogle af vores udendørs aktiviteter kræver desuden et vist niveau af fysisk aktivitet, som for eksempel:

  • Mountainbike
  • Kajak 
  • Paddle board 

De fleste af vores udendørs teambuilding aktiviteter er dog mindre krævende for kroppen og sætter i højere grad gang i refleksioner og mental problemløsning. Derfor er det nyttig information for os at vide, hvem der udgør jeres team. Måske er der særlige forhold, vi skal tage højde for? Vi målretter alle vores udendørsaktiviteter for at sikre jer det størst mulige udbytte.

Vi arrangerer udendørsaktiviteter over hele landet

Vil I en tur i skoven på mountainbikes, ud på vandet på store paddle boards eller måske teste jeres navigation og kommunikation i vores forskellige GPS-eventyr? Alt er muligt, og sammen planlægger vi den dag - og de fysiske rammer - der passer jer bedst. Vi samarbejder også med en række spændende og historiske lokationer, som er vært for en række udvalgte udendørsaktiviteter. Dette gælder blandt andet:

  • Den gamle kongeborg Koldinghus 
  • FÆNGSLET i Horsens 
  • Tivoli i København

Vores liste over samarbejdspartnere er lang og udvides hele tiden med nye muligheder for at skabe en fantastisk dag i fællesskab i ideelle rammer. Vi hører også gerne fra dig, hvis I har et specifikt ønske til en lokation, som endnu ikke findes på siden - så iværksætter vi et nyt samarbejde på jeres vegne.

Vælg en erfaren teambuildingleverandør

Hos CoastZone arrangerer vi både indendørs og udendørs teambuildingøvelser. Vi har mange års erfaring indenfor teambuilding og udvikling - og så er vi også Danmarks største inden for feltet. Derfor kan vi sikkert også hjælpe jer med at tilrettelægge en udbytterig dag med fokus på teambuilding og udvikling som team og individ. Kontakt os nu, og få professionel hjælp og rådgivning til at skabe en uforglemmelig dag for hele teamet.

I en skov i Jylland er en gruppe mennesker i færd med at samle performance puzzle som er en udendørs teambuilding aktivitet

Brian Eg

Account Manager
Fantastisk engagement, styring og parathed fra CoastZone’s side. Vi var trygge hele vejen igennem fra første møde, den løbende koordinering og til event-gennemførelse. Jeg vil klart anbefale CoastZone.

Michael Ellesgaard

HR Business Partner, Netto

Gå på opdagelse i vores udendørs aktiviteter

Med udendørs aktiviteter kan du og dit team styrke fællesskabet og lære hinanden bedre at kende
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,3
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Outdoor Teambuilding

Udfordr dig selv og dit team i naturens eget oplevelsesunivers! Vælg mellem flere fede aktiviteter på land og vand for netop dén oplevelse, der booster jeres teamenergi!
9,2
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 15.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 650,-
To røde kajakker med to personer i hver på åbent hav under et Adventure Race

Adventure Race

Fællesskabet er i fokus, når I skal løse udfordringer i naturen som et team - både på mountainbike, til fods og i kajak. Et oplagt valg, når I vil udfordres i fysiske rammer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 19.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Et par hundrede mennesker der sammen danner formationen af logoet for De Olympiske Lege

CoastZone Legene

Konkurrér i klassiske olympiske discipliner med et twist, når vi forvandler omgivelserne til en arena fyldt med aktiviteter. Oplevelsen passer perfekt til en sommerfest eller kickoff.
9,6
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 10.160,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 430,-
Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Urban Experience

Kultur og konkurrence danner rammerne om en anderledes oplevelse i byrummet. Opdag nye sider af byen og hinanden gennem quiz og kreativ problemløsning.
9,3
København og Aarhus
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Kvinde firer sig på tværs af en fængselsgård under teambuildingaktiviteten  Fangeflugten

Fangeflugten

Fangeflugten er en energigivende teamoplevelse, hvor I sammen skal løse opgaver og være opfindsomme for at flygte fra FÆNGSLET's autentiske rammer.
8,6
FÆNGSLET, Horsens
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Smilende mennesker og i midten en kvinde med hænderne over hovedet som fejrer sin succes i teambuildingaktiviteten Viljens Vej

Viljens Vej

Viljens Vej er et aktivt escape room i autentiske omgivelser. Historier og opgaver aktiveres automatisk på jeres tablet, og I må være opfindsomme, når I undersøger flugtveje.
9,3
FÆNGSLET, Horsens
4 - 400 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.860,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 405,-
Foto i fugleperspektiv af Koldinghus hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten I kongernes fodspor

Teamwork gennem tid og rum

Rejs tilbage i tiden og oplev nye sider af historien og hinanden. Den gamle kongeborg Koldinghus er jeres spilleplade, når I løser opgaver og kommer tættere på hinanden.
9,3
Koldinghus, Kolding
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Røde støvler på et bræt der krydser en vej inde i Tivoli København hvor man kan prøve teambuilding med Tivolis Sjæl

Tivolis Sjæl

Tivolis Sjæl er dynamisk og interaktiv teambuilding med quiz og gåder i Tivolis farverige omgivelser. I udforsker både den gamle have og hinandens styrker og svagheder.
9,3
Tivoli, København
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Luftfoto af Tivoli København hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten Tivoli GPS Adventure

Tivoli GPS Adventure

Træn kommunikation og vidensdeling, når I på tværs af kompetencer, adfærd og ikke mindst geografi skal løse opgaver og samle point i Tivoli.
9,5
Tivoli, København
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-

Let's Move

Saml medarbejderne på tværs af lokationer - fysisk såvel som online - og træn kommunikationen. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer og bekræfter værdien af vidensdeling.
9,3
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Explore the Elements

Tænd teamånden og tæm naturens elementer. Hvis I er klar på udfordring og fede oplevelser i vild natur, er vi klar til at udfordre jer! Dyrk samarbejdet i en række spændende dueller.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 10.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-

Få mere inspiration til teambuilding

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon