Dyrk samarbejdet online

At være online er en fast og uundværlig del af vores liv hjemme og på job. Heller ikke inden for teambuilding er det nødvendigt at være fysisk sammen for at dyrke relationerne og mærke nærværet mellem kolleger. Når vi samler jer online, er det trygt, effektivt og miljøvenligt - og slet ikke spor trivielt eller inaktivt! 

Teambuilding uden grænser i 2-3 timer

Vi tilbyder teambuilding, der passer perfekt til det online format. Vær med hjemmefra eller fra forskellige kontorer, hoteller og konferencecentre. Brug 2-3 timer på at aktivere samarbejdet eller læg det ind som små, energigivende afbræk i mødeagendaen - alle kan være med og der er meget få begrænsninger!

Klik på de røde overskrifter og læs mere om, hvad vores forskellige online teambuilding aktiviteter kan:

Let's Move

Puds kommunikationsformen af

Finding Atlantis

Spring på det interaktive eventyr 

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad får vi ud af online teambuilding? Online teambuilding kan tilføre ny energi til skærmmøderne, der nemt bliver monotome, inaktive og uden fokus på samvær. Det giver blandt andet mulighed for at træne kommunikation og praktisere et aktivt samarbejde på tværs af flere lokationer.

Hvordan fungerer online teambuilding? Alle online teambuilding aktiviteter foregår i et online møderum eksempelvis Zoom eller Google Meet. Vi anbefaler den mødeplatform, som I er vant til at bruge i virksomheden og derved føler jer på hjemmebane i. Hver enkelt deltager logger ind fra sin egen computer, og opgaven introduceres, når alle er samlet. Gennem hele forløbet er der teknisk support til rådighed. 

Hvad kræver online teambuilding? Online teambuilding kræver næsten ingenting. Den enkelte deltager skal blot have adgang til en computer, smartphone og stabilt internet.

Aktivt samarbejde på jeres vante mødeplatform

Når vi skaber online teamoplevelser, er de fulde af liv og bevægelse. Ikke alene involverer de aktivitet, også læring. Med gennemtænkt logistik og værdiskabende spilelementer sikrer vi et godt udbytte. Alle online forløb faciliteres på den mødeplatform, I er vant til at bruge - eksempelvis Zoom eller Google Meet. 

Bæredygtig mødeform med flere fordele

Størstedelen af alle danske virksomheder har afdelinger i forskellige egne af landet og rundt om i verden. Det er dyrt at flytte folk, og behovet for kommunikation og fokus på bæredygtighed går kun én vej. Det gør hybridmøder oplagte, og med den rette planlægning er de både effektive og indholdsrige, miljøvenlige og besparende.

Kombiner det fysiske og det online møde

Det er ikke kun virksomheder, der opprioriterer og udvikler på de online møder. Flere og flere konferencecentre tilbyder en professionel møderamme, der med brug af højteknologisk udstyr sikrer stabilitet og kvalitet i denne mødeform. Dermed er det muligt at kombinere det bedste fra to verdener; det fysiske og det online møde. I kan altså fysisk samle hele eller dele af jeres team på samme lokation - eksempelvis kontoret eller et nærliggende hotel, og online mødes med afdelinger, kolleger og oplægsholdere, der sidder på andre lokationer - ja, rundt om i hele verden, hvis I har brug for det. 

Skab pusterum og variation 

Som en del af disse møder tilbyder CoastZone aktive teamoplevelser og dialogværktøjer, der giver mødedeltagerne et energigivende pusterum, skaber variation og skærper fokus. Vi anbefaler at trække en parallel fra den faglige del af mødeagendaen til den aktive del af forløbet, da det er med til at forankre de budskaber, der er vigtige for jer at kommunikere under mødet.

Underbyg fokus og faglige pointer

Kontakt os og hør mere om, hvordan online teambuilding øger engagementet, aktiverer fællesskabet og underbygger faglige pointer. Vi guider jer også til, hvilke af vores samarbejdspartnere, der specialiserer sig i hybridmøder.

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR
Super godt arrangement! Vi havde det sjovt, selvom vi primært sad bag skærme, følte vi os som et helt hold, der mødtes fysisk.

Janne Mortensen

Personal Assistant to Vice President and Regional Director, COWI

Gå på opdagelse i vores online teambuilding aktiviteter

Med online teambuilding kan du og dit team mødes og dyrke samarbejdet på en bæredygtig måde

Let's Move

Saml medarbejderne på tværs af lokationer - fysisk såvel som online - og træn kommunikationen. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer og bekræfter værdien af vidensdeling.
9,3
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Finding Atlantis

Træd ind i en god historie og oplev tæt samarbejde i det online escape room. Finding Atlantis er et dynamisk spil fyldt med kreativitet, konkurrence og gådeløsning.
9,4
Hele landet
12 - 2000 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 6.700,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 225,-

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon