Teambuilding året rundt

Lad ikke bekymringen om vejret eller årstiden stå i vejen for jeres ønske om at styrke samarbejdet og den fælles forståelse af hinandens kompetencer. Hos CoastZone tilbyder vi et væld af motiverende, udfordrende og medrivende indendørs teambuilding aktiviteter.

2-3 timers effektiv teambuilding i tørvejr

Er det tid til at samle teamet? Måske træne kommunikationen, komme ud af de vante rammer og lade energidepoterne op? Måske styrke samarbejdet på en anderledes måde og blive inspireret til, hvordan I kan bruge hinanden bedre i en travl hverdag? Det kræver ofte et skifte i omgivelserne at få øje på de uudnyttede muligheder i dit team - omvendt behøver det hverken være tidskrævende eller lig med stor sweater og praktisk fodtøj at opnå en positiv effekt af teambuilding.

Klik på de røde overskrifter og læs mere om, hvad vores forskellige indendørs aktiviteter kan:

Brain Game

Bring jeres forskelligheder i spil

Teamwork gennem tid og rum

Mærk historien og fællesskabet på Koldinghus

Finding Atlantis

Tag på online eventyr sammen fra hver sin lokation 

Foredrag

Bliv inspireret til stærkere teamwork

Rush Hour

Test samarbejdet under tidspres

Mix indendørs og udendørs teambuilding

Du og dit team har også mulighed for at veksle mellem teambuildingøvelser ude og inde - uanset årstid er det tit forløsende med en mundfuld frisk luft. Kombinationen af ude og inde har dog også andre væsentlige fordele: Den udvider oplevelsesrummet og giver mulighed for, at du og dit team kan erfare, hvordan det reelt påvirker samarbejdet, når I fysisk ikke befinder jer samme sted. I de fleste virksomheder er det mere reglen end undtagelsen - enten sidder I forskellige steder i huset, i landet eller i verden. De kombinerede teambuilding rammer genskaber de udfordringer, der helt naturligt opstår i samarbejde og vidensdeling på tværs af lokationer.

Klik på de røde overskrifter og læs mere om, hvad kombinationen af teambuilding ude og inde kan:

GPS Adventure

Træn kommunikation og vidensdeling

Tivoli GPS Adventure

Udfold samarbejdet og oplev København og Tivoli

Let's Move

Spil hinanden gode på tværs af lokationer

Skab målrettet udvikling og overskud hele året

Har du og din virksomhed besluttet jer for at investere tid og kræfter i at udvikle teamet på et mere dybdegående niveau, giver det rigtig god mening at kigge ind i den type udviklingsforløb og kurser, som vores teamkonsulenter tilbyder. Året rundt kan vi hjælpe jer med at sætte gang i en positiv forandring, skabe varige resultater og en solid grobund for vækst i virksomheden. Uanset hvor I står, og hvor I gerne vil hen, hjælper vi jer med at skabe den ønskede udvikling.

Klik på de røde overskrift og få mere at vide om, hvordan vores teamkonsulenter hjælper med at skabe målrettet udvikling i din virksomhed:

Virksomhedsspil

Gør op med silotænkning og flyt fokus til virksomhedens fælles mål  

Medarbejderudvikling, lederudvikling, virksomhedskultur og HR årshjul

Giv dit team værktøjerne til at skabe udvikling og vækst  

Slip for besvær med planlægning og forventninger

Når vi arrangerer dagen, får alle mulighed for at deltage på lige vilkår, og ansvaret for en udbytterig dag er vores. I kan alle sammen glæde jer, og ingen skal bekymre sig om besværlig planlægning eller løfte byrden af forskellige forventninger fra kollegerne. Uanset hvordan, hvor og hvornår I ønsker at booste teamånden, står vi klar til at arrangere medrivende teambuilding aktiviteter indendørs, udendørs og online. Vi sørger for, at alle kan være med og føler sig som en vigtig del af teamet. Derfor; lad os stable et udbytterigt firmaarrangement på benene for jer.

Styrk teamet og øg fokus på de fælles mål  

Uanset hvad jeres motivation er for at prøve kræfter med indendørs teambuilding, står vi klar til at give jer den rette rådgivning - uanset om det handler om kommunikation og samarbejde, personlig udvikling eller fornyet energi. Vores erfarne instruktører og teamkonsulenter sørger for, at alle har en aktiv rolle, så I sammen øver jer i at udnytte styrken i jeres forskelligheder. Netop forskelligheden er den væsentligste af dit teams styrker, og vi hjælper jer med at forstå og forene jeres kompetencer i arbejdet mod det fælles mål.

Skræddersyede løsninger gør en forskel

Alle virksomheder, teams og medarbejdere er forskellige, og derfor er det vigtigt for os at vide, hvem I er, for at give jer de bedste anbefalinger og ramme netop dén form for teambuilding, der skaber en positiv bevægelse i jeres team. Vi insisterer nemlig på, at vores aktiviteter gør en forskel, hvad end jeres mål er:

  • At opnå bedre samarbejde
  • At træne kommunikation
  • At styrke sammenholdet
  • At oplade energidepoterne 

Vores indendørs aktiviteter er ikke særligt fysisk krævende, men I kan med fordel reflektere over, om der er andre forhold, vi skal tage højde for. Hvis I har noget bestemt på ønskelisten, som du ikke kan finde her på siden, så er du altid velkommen til at kontakte os: Vi skræddersyr det program, der sikrer jer det størst mulige udbytte.

Indendørs teambuilding på alle lokationer

I kan høste frugten af vores indendørs aktiviteter på alle lokationer. Vi møder jer gerne på jeres egen adresse eller et andet sted, I foretrækker eller har valgt. Er I ude efter inspiration til en ny lokation, kan vi anbefale en lang række faste samarbejdspartnere i hele landet, som vi ved, skaber de perfekte rammer om jeres dag og aktiviteter.

Kontakt os og hør mere om indendørs aktiviteter

Med teambuilding indendørs, udendørs, online eller en kombination kan I se frem til lige præcis den type oplevelse, der giver mening for jer. Brug os som sparringspartner, så vi sammen finder frem til det forløb, der opfylder jeres behov og ønsker til teambuilding. Kontakt os i dag, og få professionel vejledning hos Danmarks største leverandør af teambuilding.

Mennesker der i fællesskab balancerer en lang pind på deres pegefingre under en indendørs aktivitet

Ove Rokkedal

Sales Manager
Vi har fået super god feedback fra deltagerne. Stemningen og energien var fantastisk, og det skabte en rigtig god begyndelse på vores seminar.

Malene Skovgaard Hjort-Larsen

Haldor Topsøe A/S

Gå på opdagelse i vores indendørs aktiviteter

Med indendørs aktiviteter kan du og dit team træne jeres samarbejde uanset årstid og lokation
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-

Let's Move

Saml medarbejderne på tværs af lokationer - fysisk såvel som online - og træn kommunikationen. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer og bekræfter værdien af vidensdeling.
9,3
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Finding Atlantis

Træd ind i en god historie og oplev tæt samarbejde i det online escape room. Finding Atlantis er et dynamisk spil fyldt med kreativitet, konkurrence og gådeløsning.
9,4
Hele landet
12 - 2000 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 6.700,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 225,-
Foto i fugleperspektiv af Koldinghus hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten I kongernes fodspor

Teamwork gennem tid og rum

Rejs tilbage i tiden og oplev nye sider af historien og hinanden. Den gamle kongeborg Koldinghus er jeres spilleplade, når I løser opgaver og kommer tættere på hinanden.
9,3
Koldinghus, Kolding
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Trafiklys som illustration til teambuildingaktiviteten Rush Hour

Rush Hour

Rush Hour er et stemningsfyldt 1:1 brætspil, hvor I er levende brikker i storbyens fiktive trafikpropper. Her er samarbejde den absolutte gamechanger!
9,6
Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.400,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Mand i blå skjorte holder foredrag for en række mennesker

Foredrag

Bliv udfordret i tanker og handlemønstre gennem nærværende foredrag. Vi kombinerer personlige fortællinger og ankerkendt teori med jeres fokusområder.
9,6
Hele landet
4 - 2000 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
Luftfoto af Tivoli København hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten Tivoli GPS Adventure

Tivoli GPS Adventure

Træn kommunikation og vidensdeling, når I på tværs af kompetencer, adfærd og ikke mindst geografi skal løse opgaver og samle point i Tivoli.
9,5
Tivoli, København
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-

Virksomhedsspil

Drop den interne konkurrence mellem afdelinger og arbejd sammen som ét team. Dette virksomhedsspil giver indsigt i det personlige ansvar for fælles succes såvel som fordelen ved at bruge hinanden på tværs.
9,3
Hele landet
12 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 12.200,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 600,-

Få mere inspiration til teambuilding

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon