Smilende mennesker og i midten en kvinde med hænderne over hovedet som fejrer sin succes i teambuildingaktiviteten Viljens Vej
Tre kvinder optager en video på en iPad under teambuildingaktiviteten Make a Movie

Ove Rokkedal

Sales Manager
Super godt arrangeret - fuldstændig som vi havde ønsket.

Helle Løvind

Secretary, Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S

Hvor der er vilje, er der vej

FÆNGSLET, Horsens
4 - 400 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.860,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 405,-

Priser eksklusiv moms

Oplev outdoor escape

Kom helt tæt på fortidens opfindsomhed og finurlige hændelser, og lad jer overraske af tragiske fakta fra livet i fangenskab. Gennem mere end 150 år hjemsøgte drømmen om frihed tugthusets indsatte dag og nat, og de havde evigheder til at udtænke den geniale flugt. Nu er det jeres tur! Hvordan vil I bryde tidens lænker i dette enestående udendørs escape room?

Vejen ud i det fri

I arbejder i små teams og har med en tablet i hånden et virtuelt kort over fængselsområdet. Værktøjet viser sig essentielt på vejen ud i det fri… GPS-aktiverede historier og opgaver toner frem på skærmen, når I krydser ét af fortidens gerningssteder. Rigtige løsninger kaster både point og energi af sig, imens I samtidigt får nye ledetråde til potentielle flugtveje. Sørg for praktisk påklædning efter vejret og gode sko til 3-5 km. gang i eget tempo.

Samarbejde og dekryptering

Viljens Vej bygger på samarbejde og kommunikation. Ved at bringe alle teamets kræfter i spil, får I øje på endnu flere af de vigtige detaljer. Vil I have adgang til nøglekort eller mobiltelefon, må I knække en kryptisk kode. Pusle ord og tal for at få fingre i flugtkongen Lorentzens hjemmelavede nøgle eller andet nyttigt værktøj. Eller finde ud af, hvordan fange nr. 1642 klarede et 6,5 meter langt spring ud i friheden. Uret tikker, og friheden kalder på den anden af de høje mure. Når I det? 

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon