Røde støvler på et bræt der krydser en vej inde i Tivoli København hvor man kan prøve teambuilding med Tivolis Sjæl

Brian Eg

Account Manager

Sæt fantasien og energien fri

Tivoli, København
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Priser eksklusiv moms

Taktik og tæt dialog

Brug fantasien til at forestille jer Tivoli som en spilleplade - og jer som brikkerne. Denne teambuilding er helt ideel til et aktivt mødebreak eller som en ryste-sammen-tur, hvor I virkelig lærer hinandens styrker at kende. Med tidspres og tæt konkurrence skal I en tur gennem de farverige afkroge af Tivoli, hvor alle sanser bliver aktiveret.

Interaktivt spil og sammenhold

Udstyret med tablets bliver I i mindre teams guidet til spots rundt i haven, hvor I skal løse opgaver og svare rigtigt i quizzer. Der er tæt konkurrence med de andre teams, så det handler om at tænke taktisk og have en nær dialog med dine teamkammerater. I kommer både til at udforske Tivoli, men helt sikkert også hinandens styrker og svagheder, når I skal løse opgaver og knække koder af forskellig karakter. Hvem er mon den bedste til at holde humøret højt på teamet, og hvem gennemskuer de logiske og kreative opgaver hurtigst? Der er brug for jer alle, hvis I skal nå i mål.

Aktiv udendørs quiz

Der bliver både plads til grin og refleksion, når I samarbejder for at nå i mål inden de andre teams. Mens noget af dagen handler om at knække koder og gætte gåder, får I også billeder og video fra dagens opgaver med jer hjem. Om dagen slutter efter den aktive quiz, eller om den fortsætter i Tivolis forlystelser er op til jer. Sørg for praktisk påklædning efter vejret og gode sko til 4-6 km. gang i eget tempo.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon