Luftfoto af Tivoli København hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten Tivoli GPS Adventure

Brian Eg

Account Manager

Tivoli GPS Adventure

Tivoli, København
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-

Priser eksklusiv moms

Knivskarp kommunikation og samarbejde

Midt i eventyrlige Tivoli får I mulighed for at blive helt skarpe på jeres kommunikation. Her bliver hovedudfordringen opdelingen af jeres team i felt- og baseteam, og det kræver god koordination, kommunikation og et forrygende samarbejde, hvis I skal nå i mål som de første!

Guide eller bliv guidet med GPS

I bliver delt op i mindre teams, hvor halvdelen tager plads i en indendørs kontrolbase, mens den anden halvdel af teamet bliver sendt udenfor i Tivolis have med intet andet end mobiltelefoner og GPS-tracking. Teamet i basen skal guide felt-teamet rundt i haven for at finde checkpoints og løse opgaver. Opgaverne er forskellige, alt efter hvor I er, men målet er det samme: At arbejde sammen som et team! Halvvejs i øvelsen er det muligt at bytte plads, så alle prøver de forskellige udfordringer.

Vidensdeling på tværs af geografi

I bytter plads for virkelig at forstå vigtigheden af god kommunikation, når I skal lede efter checkpoints i “blinde” eller føre jeres kolleger rundt i parken udelukkende ved hjælp af kort og telefonkontakt. I skal være gode til at prioritere den information, I sender videre, og samarbejde med jeres team på tværs af geografi, hvis I vil løse opgaverne og komme i mål. Vi har mulighed for at skrue på en masse knapper, så oplevelsen bliver målrettet lige præcis til jeres team - eksempelvis ved at målrette opgaver mod udfordringer fra jeres hverdag.

Fælles om udfordringerne

Under og efter øvelsen bliver jeres team bedre til at kommunikere klart og tydeligt. Derudover er der også brug for en god portion vidensdeling på de forskellige teams, når opgaverne skal løses. Det er udfordringer, som I helt sikkert vil møde igen i jeres hverdag, og i Tivoli GPS Adventure drager I derfor erfaringer, som I kan bruge aktivt i jeres dagligdag.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon