Foto i fugleperspektiv af Koldinghus hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten I kongernes fodspor
Fem personer med armene om hinanden efter gode oplevelser sammen

Ove Rokkedal

Sales Manager

Væk energi og gode fortællinger

Koldinghus, Kolding
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Priser eksklusiv moms og entré på Koldinghus

Tag med på en historisk skattejagt på Koldinghus

Det er umuligt ikke at blive hensat til en svunden tid med ridderfester, fægtning og fortællinger i faklernes skær, når man træder ind ad slotsporten på Koldinghus. I denne unikke ramme sætter vi jeres viden om fortiden og samarbejde på prøve.

Teamwork gennem tid og rum er oplagt som et aktivt og underholdende firmaevent eller som et fællesskabsopbyggende teambuilding arrangement.

Alle kan være med og kongeborgen bliver jeres spillebræt, hvor historien kommer til live for øjnene af jer. I får i den grad trænet teamets tætte dialog, beslutsomhed og fantasi.

Vind på jeres forskelligheder

På jeres færd rundt på slottet vil I opdage hemmeligheder og blive klogere på Danmarkshistorien, ligesom I vil lære nyt om hinanden.

Hvem tænker hurtigt og logisk, og hvem er bedst til de visuelle og kreative opgaver?

For at få point har I brug for et team med forskellige styrker - for I skal både knække koder, gætte gåder og dyste i paratviden. Derudover skal I skyde billeder og optage videoer, der får det kongelige frem i jer. Jo mere I samarbejder, desto flere point har I ved målstregen.

Tryghed og sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Et samarbejde med CoastZone og Koldinghus

Vi har et langt og stærkt samarbejde med Koldinghus, og vi sørger for et energifyldt og velplanlagt firmaarrangement, hvor vores erfarne instruktører sikrer jer det fulde udbytte.

Er du nysgerrig? Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.  

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon