Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR

Dyrk fællesskab over afstande

Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Priser eksklusiv moms

Tilfør ny energi og træn jeres kommunikation

Saml medarbejderne på tværs af kontorer, afdelinger og hjemmearbejdspladser. Med Let’s Move oplever I rigtig god energi, samvær og tæt samarbejde. Det er en ideel måde at pudse kommunikationsformen af, og aktivere alle kompetencer i teamet.

Samarbejde i små teams på tværs af lokationer

I små teams skal I løse en lang række opgaver af logisk og kreativ karakter. Den ene halvdel af hvert team arbejder indendørs via virtuelle møderum, imens den anden halvdel bevæger sig rundt udenfor på de forskellige lokationer. Ved fælles hjælp og telefonisk kontakt skal I dele viden og derved hente point på de forskellige opgaver. Der er absolut plads til gode grin, når det viser sig at være ganske krævende at formidle selv simple budskaber. Midtvejs bytter I roller, hvilket giver en god variation og en større forståelse for hinandens vilkår ind i samarbejdet.

Brugbare erfaringer og online fællesskab

Nok er rammen ukendt for jer, men udfordringerne med kommunikation på tværs af kompetencer, geografi og adfærd er ganske velkendte. Nøglen til succes er klar kommunikation og tæt samarbejde, og ved brug af den digitale værktøjskasse kan I træne det på sikker afstand. Det er ikke alene sjovt og utrolig energigivende, det er også lærerigt og brugbart i hverdagen. Opgaverne kan kun løses ved at dele viden, og Let's Move er en rigtig god påmindelse om netop det.

Let's Move kræver næsten ingenting

I kan samle et ubegrænset antal kolleger på så mange forskellige lokationer, I har lyst til og behov for. Det eneste, den enkelte medarbejder skal have til rådighed, er en computer, en fuldt opladet smartphone og stabilt internet. Vil I skabe en endnu stærkere parallel til jeres hverdag, kan I tilvælge målrettede opgaver, der peger direkte ind i det, I som team bør have fokus på. Det vil øge det konkrete udbytte af oplevelsen.

Andre online aktiviteter

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon