To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure
Play button
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

Brian Eg

Account Manager
Vi havde fornøjelsen af at prøve GPS Adventure. Det var planlagt yderst professionelt og til den konkrete lejlighed. Det var udfordrende og sjovt, og vi fik set helt nye sider af hinanden. Vi blev udfordret på vores evne til at kommunikere og løse opgaver sammen, imens vi skulle bevæge os og holde os inden for tidsgrænsen.

Helle Rømer

Operating Model Trainer, LEGO System A/S

Rig energi og brugbare erfaringer

Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-

Priser eksklusiv moms

Kommunikation er nøglen til succes

God kommunikation er afgørende for et stærkt samarbejde. Vi kommunikerer hele tiden med hinanden, og klar kommunikation baner vejen for, at I som team forstår, motiverer og deler viden med hinanden. Med GPS Adventure skaber vi rammerne for et motiverende spil, hvor I skærper jeres kommunikationsfærdigheder. Det giver jer et stort udbytte i form af erfaringer, som I kan tage med i hverdagen, der følger.

Vidensdeling på tværs af geografi

GPS Adventure har et set-up, hvor I alle er spillere i små teams. Den ene halvdel af teamet opererer fra et indendørs kontrolrum med GPS og storskærm, mens den anden halvdel bevæger sig rundt i et udendørs område ”i blinde” med telefonkontakt og GPS-tracking som eneste livliner. I fællesskab skal I lokalisere checkpoints og løse en række opgaver - i et kapløb mod tiden og de øvrige teams. Det gælder om at kommunikere tydeligt med hinanden og vidensdele for at løse opgaverne og komme først i mål.

Samarbejde og fælles forståelse

Midtvejs i spillet bytter I roller, så teammedlemmerne fra kontrolrummet skal udenfor og omvendt. Det sikrer en naturlig forståelse for jeres forskellige vilkår på tværs af ansvarsområder i et samarbejde. I erfarer, hvordan jeres resultater afhænger af jeres evne til at dele viden, planlægge og prioritere information mellem hinanden.

Referenceramme med tråd til hverdagen

I GPS Adventure har vi mulighed for at målrette spillet efter jeres team og fokusområder. Med en klar tråd til udfordringer og opgaver fra jeres hverdag kombineret med gamification får I en energifyldt teamoplevelse med et stort udbytte. I får glæden af at arbejde sammen mod et fælles mål på forfriskende vilkår, og skaber en referenceramme, I kan trække på i det daglige samarbejde.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon