Mand i blå skjorte holder foredrag for en række mennesker

Thomas Liebe

Consultant | Partner

Væk motivation og inspiration

Hele landet
4 - 2000 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt

Kontakt os for oplysning om priser og uforpligtende tilbud

Faglige fortællinger med masser af personlighed

Er der noget bedre end tankevækkende og udbytterige foredrag, hvor kuglepennen næsten ikke får en pause fra at notere gode råd? Det synes vi ikke - og derfor tilbyder vi motiverende foredrag, som målrettes den enkelte sammenhæng og situation. Vi har den rette oplægsholder til jer, uanset om I skal styrke forståelsen og fællesskabet i jeres team eller udfordres i nye tankegange og handlemønstre.

Værdifulde og relaterbare foredrag

Vores foredrag er værdiskabende og nærværende, fordi vi tager udgangspunkt i anerkendte modeller og metoder og kobler det til netop jeres virksomhed og fokusområder. Vi sørger for at gøre indholdet konkret og anvendeligt, så I kan tage det med videre og bruge det straks efter foredraget. Foredragene er personlige fortællinger, der bygger på virkelige erfaringer, og vi tager en afklarende snak om, hvilken foredragsholder og vinkel, der er den rigtige for jer. I vores verden er kedelige standardoplæg forbudt - vi tilbyder udelukkende motiverende foredrag af høj kvalitet og med konkret udbytte.

Her er to eksempler på emner, vi deler erfaringer om - men vi kan meget mere end det! Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har et ønske til et særligt foredrag.

Sæt gang i en positiv udvikling i High Performance Team tanken

Du og dine kolleger er med garanti helt forskellige; I arbejder forskelligt, tænker forskelligt og har forskelligt fokus. Og det er en kæmpe fordel! Det er essensen i dette involverende foredrag, der handler om styrken i forskelligheder og værdien af samarbejde.

Hvad sker der, når vi starter i et samarbejde? Det vil vi gennemgå med udgangspunkt i High Performance Team tanken, som er vores grundfilosofi i CoastZone. Vi tror nemlig på, at forskelligheder i et team er dét, der skaber de allerbedste resultater. I præsenteres for styrken i at have et fælles mål og tage et fælles ansvar, og I får konkrete indspark til den måde, I fordeler roller og definerer spilleregler på.

Og det bliver ikke bare ved snakken. Foredragsholderen involverer jer, så I får et langt stærkere grundlag at bygge videre på, når I selv skal korrigere adfærd og udvikle jeres teamkultur. Foredraget er oplagt som startskud til et længere forløb, hvor I målrettet arbejder med at skabe en positiv udvikling blandt medarbejderne. Uanset hvor foredraget skal føre jer hen, nærer I motivationen for samarbejde.

Find frem til jeres ultimative konkurrencefordel

I næsten alle vores teambuilding-forløb fremhæver vi vigtigheden af et godt samarbejde - men hvordan måler man overhovedet det? Det vil Thomas Liebe uddybe i dette foredrag, hvor det stærke samarbejde er i fokus.

Med udgangspunkt i en simpel teamteori bliver I klogere på teamdynamik og aktiv læring fra et fagligt og personligt udgangspunkt. Ord som “samarbejde” og “sammenhold” bliver oversat til konkrete målsætninger, der er lige til at føje til jeres egen liste. Det handler blandt andet om at sætte fælles fokus på resultater og have tilliden og viljen til at holde hinanden ansvarlige. Ud over uvurderlige guldkorn fra én af vores mest erfarne teamkonsulenter, får I også selv mulighed for at prøve kræfter med teorien gennem aktive øvelser. Kombinationen af teori og praksis gør det langt lettere at forstå og implementere i jeres eget team.

Thomas Liebe er medstifter af CoastZone og har gennem de seneste 17 år arbejdet med at udvikle teams. Han er akkrediteret facilitator af The Five Behaviors of a Cohesive Team® samt Everything DiSC®, hvor han er kåret som verdens anden bedste træner.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon