Kvinde firer sig på tværs af en fængselsgård under teambuildingaktiviteten  Fangeflugten

Ove Rokkedal

Sales Manager
Det var et rigtig godt arrangement, som fuldt ud levede op til forventningerne. Instruktørerne fik engageret vores teams, og der blev helt sikkert skabt nye relationer mellem vores medarbejdere.

Kasper Kærgård

Business Development Director, Flexa4Dreams A/S

Teambuilding i unik ramme

FÆNGSLET, Horsens
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-

Priser eksklusiv moms, tilvalg af rappelling og eventuel entré til FÆNGSLET

En aktiv teamoplevelse i fængselsgården

Teambuilding møder et stykke Danmarkshistorie, når jeres samarbejde udfoldes i fængselsgården i det tidligere Horsens Statsfængsel. Det er en aktiv fællesoplevelse og et interessant kig ind i en ellers lukket verden, hvor sammenhold er eksistentielt. Vi bringer teamwork og opfindsomhed i spil og giver tankerne omkring det virkelige liv bag tremmer frit løb.

Hverdagen bag pigtråd

Et fængsel rummer typisk mange små fællesskaber, som genspejles i de små teams, vi inddeler jer i. Omkranset af pigtråd møder I praktiske og logiske udfordringer, der med et sjovt og skævt tvist relaterer til den hverdag, der engang udspillede sig her. Teamwork er nøglen, når I krydser fængselsgården svævende over jorden, smugler handelsvarer, orienterer jer i blinde, undslipper håndjern og følger en kompleks flugtplan.

Sammenhold, vilje og forskellighed

Dengang tugthuset var hjemsted for landets kriminelle og uforbederlige, var sammenhold, vilje og kompetencebredde i de små fællesskaber afgørende for overlevelse. Selvom det for jer ikke er et spørgsmål om liv eller død, er vi sikre på, at I værdsætter samme styrker i jeres team. Grib muligheden for at gøre jer nye, relevante erfaringer i et imponerende miljø.

Tilfør ekstra spænding

Vil I virkelig mærke spændingen i hele kroppen, så und jer selv den unikke oplevelse at rappelle fra den gamle fængselscelle på 4. sal. Selvom livlinen er mere end slidte lagener, kræver det stadig overvindelse og is i maven.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon