Brian Eg

Account Manager

Teamdyst i vild natur

Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 10.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-

Priser eksklusiv moms

På opdagelse i naturens fantastiske oplevelsesunivers

Hvis I er klar på udfordring og fede oplevelser i vild natur, så er vi klar til at udfordre jer! Der er plads til og brug for alle, når I sammen skal gøre jeres bedste for at tæmme elementerne. Det handler om kløgt og kreativitet, taktik og styrke, og I er i trygge hænder, når I for en stund træder ud af hverdagen og jeres vante komfortzone. Mærk, hvordan jeres relationer, energi og samarbejde løftes i et dynamisk miljø rig på oplevelser.

Dyrk samarbejdet i en række spændende dueller 

Vi byder jer velkommen ved kysten, og inddeler jer i små teams á 5-7 personer. Kassen med kreativ kommunikation åbnes, og både talisman og kampråb bliver resultatet af en spændende proces. Med isen brudt og det fælles på plads, er I klar til at udforske nye sider af jeres samarbejde gennem spændende dueller. 

Sæt jorden, hovedet og kroppen i bevægelse  

Med fast grund under fødderne udfordres I på forskellig vis. Sammen skal I finde vej og mening gennem en labyrint af forhindringer, udtænke en holdbar løsning til at fragte sand samt knække koden i en helt særlig udgave af klassikeren; tre-på-stribe. Det gælder om at bringe taktik, balance og nysgerrighed i spil, og finde den rette form på samarbejdet på tværs af jeres forskellige kompetencer. 

Tænd teamånden og tæm ilden  

Ild er én af naturens mest dragende kræfter, og vi trækker tråde helt tilbage til det menneskelige urinstinkt: At tænde og tæmme ild. Kan I med simple remedier få gnister til at springe og flammer til at vokse? Uanset, hvordan I vælger at angribe opgaven, er jeres dialog om rolle- og  ressourcefordeling vigtig. Det er en udfordring, der kræver mod, handlekraft og vedholdenhed, og jeres beslutninger undervejs bliver afgørende for jeres resultat.

Mærk dynamikken på vand

Vælger I at kaste jer ud i det våde element, kan I være helt sikre på, at den dynamiske stafet på SUP boards fylder alle med fantastisk energi! Team Stand Up Padle er en populær disciplin, der kombinerer surfing, fitness og kano med holdsport. I kan trygt give jer hen til fællesskabet i denne udfordring, der ikke kræver særlige forudsætninger - vi sørger for alt udstyr og professionel instruktion.

Mød hinanden og teamets skæbne i ørådet 

Når vi samler jer til øråd, er der lagt op til overraskelser! Stemningen er intens og fokus skifter: Hvilken mentalitet har de enkelte teams vist gennem dysten, og hvor bredt har teamånden udfoldet sig? Stemmerne skal falde, hvilket kan ændre hele det oprindelige billede. Vi lover, at spændingen er intakt, indtil sidste stemme er afgivet, og det sande vinderteam kan hæve sin talisman! 

Find den perfekte lokation og tilfør festlige elementer

En stemningsfuld ramme har afgørende betydning for en vellykket dag. Vi er selvfølgelig klar til at inspirere og guide jer til den perfekte lokation. Når I vælger Explore the Elements hjælper vi jer også gerne med at trække en rød tråd til andre fornøjelser. Måske har I lyst til at slutte teamoplevelsen af med en lækker picnic, en gennemført temafest på stranden, en hyggelig grillaften eller en afslappende spaoplevelse? Mulighederne er mange. 

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det betyder også, at vi tager forbehold for vind og vejr ved udendørs aktiviteter. Vær derfor opmærksom på, at der på dagen kan ske ændringer i programmet for ikke at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon