Et par hundrede mennesker der sammen danner formationen af logoet for De Olympiske Lege

Brian Eg

Account Manager

Fællesskab i den olympiske ånd

Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 10.160,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 430,-

Priser eksklusiv moms

Traditionsrig dyst i ny ramme

Find den olympiske gejst frem, når I skal dyste mod og med jeres kolleger med inspiration fra De Olympiske Lege. Der er garanti for sved på panden og grin gennem dagen, når I suser direkte fra cyklen til kajakker eller kuglekast. Her får I mulighed for at bruge jeres personlige styrker i fællesskabet, når I skal gennem de forskellige discipliner.

Klassiske discipliner med sjove twists

Vi starter naturligvis med en åbningsceremoni med ildtænding, hvor I forinden er blevet delt op i mindre teams med hver jeres unikke kendetegn - måske er hvert team et land med matchende træningstrøjer? Vi giver alle de klassiske discipliner fra legene et twist, så I både kan bryde, skyde, cykle, spille håndbold og dyrke atletik på en ny og sjov måde i selvvalgte omgivelser. Både deltagere og tilskuere kan følge med i stillingen på de touch- og storskærme, vi sætter op i området.

Målrettet jeres ønsker

Vi afholder CoastZone Legene, uanset om det er sommer eller vinter, og det er op til jer, hvordan dagen skal slutte. Skal den olympiske ild brænde videre, mens I fejrer jeres succeser, spiser et sejrsmåltid og fester? Overrask jeres kolleger med prisuddelinger og individuelle præmier fra dagens højdepunkter, mens I hviler jeres trætte muskler.

Citius - Altius - Fortius

Efter en komprimeret dag fyldt med aktiviteter, kan I i sandhed leve op til det stolte OL-motto om at være hurtigere, højere og stærkere - både på det personlige plan og som team. Oplevelsen passer perfekt til en sommerfest eller kickoff, hvor I har tid til fællesskab og mulighed for at kombinere jeres værdier med antikke traditioner på moderne vis.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Alle aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon