Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game
En stor hal som lokation for forsamling af flere hundrede mennesker

Ove Rokkedal

Sales Manager
Fantastisk engagement, styring og parathed fra CoastZone’s side. Vi var trygge hele vejen igennem fra første møde, den løbende koordinering og til event-gennemførelse. Jeg vil klart anbefale CoastZone.

Michael Ellesgaard

HR Business Partner, Netto

Teamdynamik og stemning

Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-

Priser eksklusiv moms

Bring alles kompetencer i spil

Forskelligheder er en af de største styrker, når vi samarbejder i teams. Forskelligheder, der komplementerer hinanden, er grunden til, at 1 + 1 = 3 eller mere. Teams er stærkest, når vi deler viden med hinanden på kryds og tværs og aktiverer alle medlemmers personlige intelligenser. Brain Game er et motiverende spil, hvor I finder styrken i jeres forskelligheder og bliver skarpere på jeres kompetencer gennem De 9 Intelligenser.

De 9 Intelligenser

Brain Game er en konkurrence med et særligt set-up, hvor I gennem tæt samarbejde motiverer hinanden i jagten på points. De 9 Intelligenser rejser en række spørgsmål: Hvem er logisk, visuel, naturalistisk, sproglig, filosofisk, musisk og kropslig, hvem er interpersonel, og hvem er intrapersonel? Der er brug for alle intelligenser, når I løser gåder, knækker koder og tal, pusler ord og figurer, danser og stomper, mimer og gambler.

Vidensdeling og samarbejde

Bredden i opgaverne vækker jeres individuelle kvaliteter og arbejdsmetoder. Brain Game er derfor en energisk stemningsskaber, men også et redskab til at lære jer selv og hinanden bedre at kende. Når I bringer jeres forskellige kompetencer i spil, får I øje på, hvad I hver især har at byde ind med. Gennem konkurrence får I mulighed for at leve jer ind i oplevelsen og have det sjovt, samtidig med at I træner en række færdigheder og tilegner jer indsigter, der bliver værdifulde i jeres daglige samarbejde.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon