Teambuilding med CoastZone

I har sikkert allerede en god idé om, hvad teambuilding er. Det kan være, at I primært forbinder begrebet med forskellige former for oplevelser, hvor I bliver aktiveret, eller måske forbinder I det mere med uddannelse og udvikling. I vores verden betyder teambuilding begge dele; altså både oplevelser og udvikling - og ikke mindst den værdiskabende forbindelse herimellem. 

Hos CoastZone arrangerer vi indholdsrige forløb og engagerende teambuildingaktiviteter, som alle bidrager med læring og vigtige erfaringer. Vi har mange idéer til teambuilding, arrangementer og programmer, der både vil udfordre jer på samarbejde og på det personlige plan, og som målrettes jeres særlige ønsker og behov. Se forslag til udvalgte teambuildingaktiviteter længere nede på siden, eller kontakt os i dag for uforpligtende rådgivning. Så sørger vi for et velplanlagt arrangement, hvor vores erfarne instruktører sikrer jer det fulde udbytte af teambuilding. 

Inspiration til teambuilding der matcher jer

Vi tilbyder teambuilding med fokus på at aktivere og involvere alle deltagere. Det er teambuilding, der tester teamwork og som styrker sammenhold. Gennem medrivende og motiverende udfordringer samt fælles opgaver, gør I jer nyttige erfaringer, som I konkret kan overføre til jeres hverdag. CoastZone teambuilding indebærer blandt andet:

 • Aktiviteter, der styrker sammenhold
 • Lærerige øvelser med fokus på samarbejde og kommunikation
 • Udfordrende konkurrencer
 • Fysiske aktiviteter til lands og til vands

Få hjælp til jeres ønsker og behov for teambuilding

Når du planlægger teambuilding, er der flere overvejelser, som har betydning for programmet. Før det første handler det om at overveje, hvad målet med dagen og de fælles firmaaktiviteter er: Handler det om at opnå bedre samarbejde på tværs af afdelinger? Eller udvikling i den enkelte afdeling? Måske er du ude efter ryste-sammen-aktiviteter, hvor det handler om at lære hinanden bedre at kende? 

Overvejelser som disse kan du få den rette hjælp til, når du tager en snak med én af vores erfarne teambuildingeksperter. Sammen finder vi frem til det ideelle program med teambuilding og aktiviteter, der giver fornyet energi og et vigtigt indspark til dagligdagen på arbejdspladsen og i teamet. 

Udforsk udvalgte firmaaktiviteter

Hos os finder du masser af unikke firmaaktiviteter, der både udfordrer jeres bevægende og tænkende formåen. Træn blandt andet teamwork og fællesskab i vores CoastZone Challenge. Her byder dagen på flere forskellige aktiviteter, heriblandt teamøvelser, hvor det gælder om at tænke og bygge i fællesskab, slynge med vandballoner eller komme til tops i den klatrepæl, som dine kollegaer holder. I CoastZone Challenge er der masser af muligheder for variation og øvelser med forskelligt fokus.

Er I mere til orientering og problemløsning? I vores forskellige GPS-styrede teambuildingrammer som for eksempel Urban Experience tager I på opdagelse rundt i bylivet og løser en række interessante opgaver, der relaterer til jeres specifikke lokation. Både samarbejdsevne og konkurrencegen stimuleres i denne medrivende ramme, hvor omgivelserne er jeres spilleplade.

Desuden byder vi på en række udendørs teambuildingaktiviteter, der indebærer kommunikation og fysisk aktivitet. CoastZone Legene er jeres mulighed for at konkurrere i teams i diverse aktiviteter, der af navn lyder velkendte, men som alle har et anderledes twist fra de traditionelle OL discipliner. I har også mulighed for at prøve kræfter med vores forløb i Outdoor Teambuilding - prøv for eksempel:

 • Kajaksejlads
 • Stand Up Paddle på team boards
 • Mountainbikes
 • Kickbikes

Der er ingen grænser for, hvordan jeres teambuildingdag kan se ud sammen med os, eller hvor vi kan afholde det. Passer det jer bedst med et indendørs firmaarrangement, kan I vælge imellem en række anderledes og udfordrende aktiviteter og spil. Vi har flere gode forslag til indendørs teambuildingaktiviteter. Måske er det ikke muligt at samle alle medarbejdere på én fysisk lokation? Den udfordring kan vores online teambuildingaktiviteter løse på bedste vis.

Derfor er teambuilding en vigtig investering

Måske tænker du: “Hvorfor skal jeg bruge tid og penge på teambuilding?" Svaret er ganske enkelt: Fordi medarbejderne er virksomhedens vigtigste aktiv, uanset hvad I beskæftiger jer med. Det er dem, der bærer ansvaret og motivationen for virksomhedens mål. Teambuilding kan både være med til at sikre motiverede kollegaer og sætte yderligere skub i jeres rejse mod et High Performance Team.

Med fodfæste i teamet, den enkelte, situationen og ambitionen, sætter vi gennem teambuilding gang i den fælles bevægelse, der leder virksomheden til vækst - for hverken økonomi, strategi eller teknologi gør det alene. Med teambuilding kan I blandt andet arbejde videre på jeres mål om at:

 • Styrke relationer blandt kollegaer
 • Forbedre samarbejde og kommunikation 
 • Udforske uudnyttet potentiale og finde nye styrker i jeres team

En god forståelse for hinanden er det stærkeste afsæt, når I skal nå jeres fælles mål. Gennem teambuilding hjælper vi jer med at finde styrken i jeres forskelligheder. I CoastZone arbejder vi ud fra metoder, der sætter mennesker i bevægelse, fysisk såvel som mentalt. På den måde skaber vi grobund for et stærkt samarbejde - fuld af energi og motivation til at gribe de muligheder og håndtere de udfordringer, I møder i jeres hverdag.

Teambuilding med fokus på udvikling

Hvis I mere er på udkig efter teambuilding i form af udviklingsforløb, hvor vi blandt andet arbejder dybdegående med medarbejderudvikling, lederudvikling, personprofiler og virksomhedskultur, er vores udviklingsunivers det rette sted for jer.

Begge grene af teambuilding er vores spidskompetencer. Vores måde at arbejde med mennesker på baserer sig på anerkendte teorier og gennemprøvet praksis - uanset jeres mål med teambuilding. Vi sørger altid for at få en detaljeret forståelse for jer og jeres ønsker og behov - uanset om vi skal hjælpe jer med at udvikle et enkelt team eller skabe oplevelser for alle i virksomheden.

Oplev teambuilding i hele Danmark

Leder I efter teambuilding i form af enkeltstående oplevelser, motiverende timer, events og udflugter, er I landet det rigtige sted. Vi tilbyder en lang række indendørs og udendørs teambuildingaktiviteter, som kan foregå i hele landet - lige der, hvor det passer jer, eller på udvalgte lokationer, som for eksempel FÆNGSLET i Horsens, Koldinghus i Kolding og Tivoli i København. Her tilbyder vi teambuilding, der er skræddersyet det enkelte sted og som griber den særlige stemning, I finder her.

I kan også afholde jeres teambuildingarrangement på et udvalgt konferencecenter, hotel eller lignende med faciliteter, der matcher jeres ønsker og behov. Vi har håndplukket førende samarbejdspartnere landet over, som kan danne den ideelle ramme om arrangementet, hvad enten det er teambuilding, event eller møde. Det gælder blandt andet for en lang række af Comwells hoteller og andre enestående steder med de rette faciliteter og den perfekte beliggenhed, heriblandt Marienlyst Strandhotel og Hotel Vejlefjord. I kan endda hoppe ombord på én af DFDS’ færger og træne teamwork og kommunikation, mens I krydser vand og land. 

Har I andre ønsker til lokationer, gør vi vores for at sikre, at det bliver en realitet. Kontakt os endelig, og hør nærmere om de mange muligheder for at afholde jeres arrangement. 

Teambuilding i jeres ånd og målestok

Teambuilding kommer i mange forskellige former, rammer og anledninger, og hos CoastZone skræddersyr vi jeres firmadag. Det kan for eksempel være, at I endelig skal samles til en længe ventet teamdag, hvor I udfolder jeres samarbejde og træner relationer et naturskønt sted i Danmark. 

Har I kickoff på en ny strategi eller skal I tale om virksomhedens værdisæt, kræver det en dag med det rette fokus. Teambuilding kan også være det aktive eller refleksionsskabende indslag på lange møde- og konferencedage, hvor I har brug for et pusterum, der holder energien oppe og det faglige indhold interessant. I begge tilfælde med et klart ønske om at opleve hinanden i nye omgivelser og situationer. 

Derudover planlægger og koordinerer vi også teambuilding i form af både små og større events samt firmature til udlandet. Har I allerede prøvet at planlægge et firmaevent og står foran ét lige nu, ved I nok, at det er en stor opgave at løfte. Et vellykket arrangement kræver stort overblik og omfattende koordinering af elementer som program, budget, deltagere, lokation og leverandører.

Din partner til teambuilding og firmaarrangementer

CoastZone er din professionelle samarbejdspartner og arrangør af mindeværdige firmaarrangementer og lærerige udviklingsforløb med indendørs og udendørs teambuilding. Siden 2004 har vi hjulpet tusinder af danske virksomheder til det gode samarbejde. Hvert år står vi bag mere end 650 arrangementer og 200 fester i erhvervslivet. Den nyttige erfaring og vores praktiske måde at arbejde på, er det stærke fundament for de resultater, I ønsker at nå.

I CoastZone tager vi os af alt det praktiske eller de dele af arrangementet, I ønsker hjælp til. Vi sikrer en klar rød tråd mellem aktiviteter og udtryk, mål og udbytte. Vi bringer vores udvalgte samarbejdspartnere i spil, så I kan bruge tiden på at glæde jer frem for at bekymre jer. Vi sørger blandt andet for:

 • Invitation og tilmelding
 • Transport og lokation
 • Oplevelser og underholdning
 • Mad og overnatning

Udvikl dit team i målrettede forløb

I den anden gren af vores teambuilding har vi fokus på målrettede udviklingsforløb og kurser, hvor vi ligeledes tilbyder jer et utal af muligheder. Vores erfarne teamkonsulenter er eksperter i blandt andet medarbejderudvikling, lederudvikling og virksomhedskultur, som skaber varige resultater og en solid grobund for vækst. Udvikling er en proaktiv proces, der kræver vedvarende fokus og målrettede skridt. Uanset hvor I står, og hvor I gerne vil hen, hjælper vi jer med at skabe den ønskede forandring.

Den læringsform, vi bruger, kalder vi experiential learning; hvor praktiske erfaringer ganske enkelt gør vejen fra ord til handling kortere. Det er vores praktiske tilgang til de veldokumenterede teorier og anerkendte programmer, der adskiller os fra vores kollegaer i branchen - dén, der gør det muligt for jer at fortsætte udviklingen på egen hånd. 

Det er vores erfaring, at en god teoretisk forståelse kombineret med praktiske øvelser og gode refleksioner har den største effekt. Med små, overskuelige skridt gør vi indsatsen konkret og forandringen opnåelig.

Konkret udviklingsplan for teamet og den enkelte

Vores medarbejdere er landets bedste - det tør vi godt sige højt. Vores interne medarbejderuddannelse finder sted på CoastZone Academy, hvilket sikrer, at I altid er i de mest kompetente hænder. Vi investerer i vores eget team, som brænder for at sætte mennesker i bevægelse og skabe de bedste resultater for dig og dit team. For at gøre det, skal vi kende alle detaljer omkring jeres ønsker, vilkår og mål. Derpå kan vi udvælge og målrette vores teambuilding efter jeres aktuelle situation og behov. 

Ét af fokuspunkterne i vores teambuilding er, at I opdager styrken i jeres forskelligheder. På den måde øver I jer i at bringe hinanden i spil og spille hinanden bedre. Vores teambuilding er derfor ikke blot noget, der skaber værdi i nuet; det er redskaber og indsigter i hinanden, som I aktivt kan bruge i jeres hverdag. Kontakt os nu for uforpligtende rådgivning, og lad os sammen lægge en unik og indholdsrig plan.

Ofte stillede spørgsmål om teambuilding

Hvad får vi som virksomhed ud af teambuilding med CoastZone? I vores verden betyder teambuilding både oplevelser og udvikling, og den værdiskabende forbindelse herimellem. Ikke to virksomheder er ens, og på baggrund af de forskellige behov målretter vi vores oplevelser og udviklingsforløb. Fællesnævneren er det gode samarbejde, som vi gennem teambuilding gør til en del af jeres hverdag.

Arrangerer I teambuilding aktiviteter i hele landet? Ja, vi arrangerer teambuilding i hele landet og også i udlandet. Vi møder jer både hos vores faste samarbejdspartnere, lokalt hos jer, online eller andre steder, der passer til jeres mål og ønsker for dagen.

Kan I hjælpe med planlægning af større teambuilding events og teamdage? CoastZone kan stå for al planlægning, koordinering og facilitering af jeres arrangement uanset størrelse. Vi har stor erfaring med teambuilding events for flere tusind deltagere samt hele og halve teamdage for små og store grupper.

Fem personer samler hænderne til kampråd i forbindelse med teambuilding
Play button

Ove Rokkedal

Sales Manager
CoastZone har leveret et af de bedste arrangementer, jeg hidtil har fået af en ekstern teambuildingleverandør. Den indledende fase var behagelig; CoastZone spurgte ind til opgaven, kom med forslag til hvad vi kunne inddrage og gav os en fornemmelse af, at de havde hørt og forstået vores ønsker og behov. På selve dagen levede CoastZone fuldt ud op til, hvad vi havde aftalt.

Kathe Errity

Senior Assistant, Novo Nordisk

Forslag til teambuildingaktiviteter

Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
To røde kajakker med to personer i hver på åbent hav under et Adventure Race

Adventure Race

Fællesskabet er i fokus, når I skal løse udfordringer i naturen som et team - både på mountainbike, til fods og i kajak. Et oplagt valg, når I vil udfordres i fysiske rammer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 19.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Let's Move

Saml medarbejderne på tværs af lokationer - fysisk såvel som online - og træn kommunikationen. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer og bekræfter værdien af vidensdeling.
9,3
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,3
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Få mere inspiration til teambuilding

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon