Mennesker skaber bevægelse

I CoastZone plejer og udvikler vi teams og medarbejdere året rundt. Inde, ude og online dyrker vi teamwork og skaber grobund for udvikling og vækst i dansk erhvervsliv. I vores verden er teambuilding for ledere og medarbejdere i små teams og store organisationer. Vi bringer mennesker i spil, fremhæver det stærke i forskelligheder og skaber tillid til forandring. Med respekt for dig og ambitioner på dine og dit teams vegne, viser vi vejen til det gode samarbejde og de fælles resultater.

I vores team træner vi også samarbejde

Tid og fokus dedikeret til at pleje og udvikle teamet er ikke kun forbeholdt andre - slet ikke! Vi gør os mindst lige så mange erfaringer med det svære samarbejde i vores eget team som med de teams, vi hjælper. Vi ved, hvor nemt hverdagens travlhed stjæler det fælles fokus, og hvor svært det kan være at forstå hinanden, præstere og levere. Som alle andre er vi mennesker med styrker og begrænsninger. Det handler om at opdage, når fokus forsvinder fra det fælles resultat og bevidst bruge teamets forskelligheder konstruktivt. Det kræver tid, tillid og vedvarende træning, og giver en naturlig respekt og ydmyghed i vores arbejde.

Aktiv læring er vores omdrejningspunkt

Aktiv læring, også kendt som experiential learning, er afsæt og omdrejningspunkt for både oplevelser og udvikling i CoastZone. Vi ved, at praksis er afgørende for at lære og skabe resultater, der gør en forskel. Aktiv læring virker, fordi det engagerer den enkelte i selve processen, hvilket er langt mere effektivt end mere passive metoder. I vores teambuildingforløb dyrker vi bevidst synergien mellem det sociale og det lærende, og skaber dermed sammenhæng mellem de ydre oplevelser og indre indsigter. Over mange år har vi erfaret, hvor stor en forskel det gør på både kort og lang sigt.

Siden 2004 har vi udviklet mennesker i CoastZone

Historien om CoastZone går tilbage til 2004 og Ebeltoft, hvor fundamentet for at udvikle mennesker på en ny måde skabes. Med rødder i kystzonen, hvor vand møder land, er navnet et symbol på det unikke spændingsfelt, der opstår i mødet mellem mennesker: Kontrasterne, mulighederne, forandringerne og bevægelsen. Årene og erfaringerne har kun styrket passionen for arbejdet med mennesker - ikke mindst hos grundlægger Brian Christiansen og partner Thomas Liebe, som stadig er en del af CoastZone teamet.

Årligt sætter vi 27.000 mennesker i bevægelse

20 faste medarbejdere og 160 freelance instruktører og konsulenter udgør i dag CoastZones team. Sammen sætter vi årligt over 27.000 mennesker i bevægelse i mere end 700 teambuildingforløb. Vi er for længst vokset ud af det lille lager i Øer Maritime Ferieby, og udover vores 2 kontorer i Jylland og på Sjælland er vi på hjemmebane hos vores faste samarbejdspartnere, der tæller 50 forskellige konferencecentre, hoteller og venues rundt om i Danmark. Så uanset hvor I står, og hvor I gerne vil hen, hjælper vi jer med vejen og målet.

Fotografi af CoastZones medarbejdere der jubler og hopper
Play button

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR

Mere om os

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon