Teambuilding på Sjælland

Vi arrangerer udendørs og indendørs aktiviteter på Sjælland på udvalgte lokationer og som kan foregå på rundt om på Sjælland efter jeres ønske. Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og den specifikke situation, I befinder jer i, og det ønske i har for teambuilding på Sjælland. Om det handler om udvikling af teamet eller et fælles afbræk fra hverdagen på kontoret, står vi klar til at stable et godt arrangement på benene for jer.

Lad os stå for jeres næste firmaarrangement på Sjælland, og få en udbytterig dag med fokus på udvikling og fællesskab.

Teambuilding på Sjælland til jeres ønsker og behov

Hos os finder I mange muligheder for at udfordre jer selv og hinanden og give fornyet energi til alle medarbejderne. Vi tilbyder teambuilding på hele Sjælland; og hvis I har afdelinger flere forskellige steder, sammensætter vi gerne et fælles forløb på forskellige lokationer og samler eventuelt alle til en afsluttende dag. Her binder vi en sløjfe på de mange oplevelser og reflekterer over udbyttet. Dermed kan vi nemt indrette dagen og stedet for jeres teambuilding på Sjælland efter jeres ønsker.

Tag på eventyr i Tivoli, København

På Sjælland finder I mange spændende muligheder for en rig dag med teambuilding eller afholdelse af jeres arrangement. Ønsker i at afholde jeres firmaevent i København, har vi flere idéer til aktiviteter i hovedstadens hjerte. Tag for eksempel teamet eller hele personalet med i Tivoli, og oplev sjælen i den gamle have på en ny måde, når I løser gåder, besvarer spørgsmål og udfordres i samarbejdsøvelser rundt i hele parken. 

Tivolis sjæl er et interaktivt spil, hvor et virtuelt univers er med til at skabe grobund for virkelige relationer. Oplevelsen giver jer mulighed for at udforske Tivoli og undersøge nye muligheder i jeres samarbejde på en energigivende og fantasifuld måde.

Endnu en oplevelse, Tivoli byder på, er vores populære Tivoli GPS Adventure, der gennem et motiverende spil afspejler hverdagens velkendte udfordringer med kommunikation, og bekræfter værdien af vidensdeling på tværs af kompetencer, geografi og adfærd. Via gamification booster vi fokus og involvering, og forstærker både energi, indsigt og udbytte af de praktiske erfaringer.

Konkurrér i Københavns gader

Hvis I er i København, anbefaler vi også, at I oplever hovedstadens urbane liv med Spot On, der byder på interaktiv teambuilding i byens gader. Her kan I prøve en anderledes form for sightseeing, hvor I samtidig styrker jeres viden om byen, jeres virksomhed og hinanden på en helt ny måde. 

Med Spot On træder I ind i et interaktivt univers, hvor virkeligheden og det virtuelle univers smelter sammen. De fysiske omgivelser er spillepladen, hvor I agerer som brikker sammen i små teams. Jeres tablet viser en lang række spots, som I aktiverer ved at bevæge jer. Under tidspres og i tæt konkurrence med de andre hold skal I hente point ved at klare en række udfordringer, der tester jeres praktiske problemløsningsevner og kreativitet. I skal blandt andet:

  • Gætte gåder
  • Knække koder
  • Optage videoer 
  • Pusle tal
  • Svare på spørgsmål
  • Tage billeder

Teambuildingaktiviteter ved Rungsted Kyst

Vi har hver dag flere arrangementer i og uden for København. En anden af vores populære lokationer, hvor vi også har et af vores egne kontorer, er Rungstedgaard. Her er I også mere end velkomne til at afholde jeres teambuilding på Sjælland. Vi har haft kontor og faste aktiviteter på Rungstedgaard siden 2007, hvilket gør, at vi føler os helt på hjemmebane her. Vi ved i den grad, hvordan I opnår det optimale udbytte af hotellet, skoven, havet, stranden og ikke mindst havnen omkring. Under åben himmel skruer vi op for teamdynamikken og udfordrer jer i en række praktiske opgaver, der giver alle deltagere nye fælles erfaringer og fremhæver det positive i jeres forskelligheder.

Udendørs og indendørs teambuilding på Sjælland

Uanset hvor I ønsker at afholde teambuilding på Sjælland, skræddersyer vi oplevelserne til jer. På den måde sikrer vi, at fokus er på netop det behov, den udfordring eller de mål, I står over for. Efter jeres præferencer tilbyder vi både indendørs og udendørs teambuilding på Sjælland året rundt, og med eller uden fysisk krævende aktiviteter. For at målrette jeres teambuilding, sparrer vi med jer forud for planlægningen. Overvej for eksempel, om der er nogen blandt medarbejderne med særlige behov eller eventuelle begrænsninger. Nogle af vores udendørs aktiviteter på Sjælland kræver en vis fysik, som for eksempel:

  • Mountainbike
  • Kajak
  • Paddle board

Andre af vores aktiviteter er mindre aktive for kroppen og sætter i stedet gang i refleksioner og mental problemløsning. Blandt vores indendørs aktiviteter på Sjælland kan I for eksempel teste jeres vidensdeling og kommunikation i Brain Game, hvor I bliver udfordret i alle de ni intelligenser. Her er kommunikation, samarbejde og ikke mindst jeres forskellighed i teamet nøglen til succes.

Teambuilding på Sjælland med en erfaren partner 

Som landets største leverandør af teambuilding til virksomheder er vi eksperter i at skabe de perfekte rammer, der giver jer den bedste oplevelse i teambuildingens tegn. Vi har opøvet erfaring siden 2004, og hvert år står vi bag mere end 650 arrangementer, hvor målet er at udvikle og bringe teams tættere sammen. Her på siden fokuserer vi på spændende og udbytterige oplevelser, der dyrker fællesskabet.

Vi samarbejder med en lang række hoteller, konferencecentre og andre spændende lokationer rundt omkring på Sjælland. Vores liste over samarbejdspartnere er lang, og vi er hele tiden i dialog med nye, spændende steder. Har I selv en ønskelokation til jeres teambuilding på Sjælland? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper jer også meget gerne på jeres næste firmatur til udlandet, hvis I vil overskride grænser i bogstavelig forstand.

Uanset om I foretrækker, at et særligt konferencecenter eller de smukke skove skal danne rammerne for jeres firmaarrangement på Sjælland, sørger vi for alt det praktiske og gør vores til, at jeres ønsker bliver til virkelighed. Vi iværksætter hellere end gerne nye samarbejder, ligesom vi også gerne kommer ud til jeres adresse.

Vi hjælper også med længerevarende udvikling

Hvis I leder efter længere udviklingsforløb, for eksempel om medarbejder- og lederudvikling eller virksomhedskultur, kan I gå på opdagelse i vores univers af udvikling.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning, så vi kan hjælpe jer med at finde frem til både den rigtige lokation for teambuilding på Sjælland og ikke mindst det indhold, som matcher jeres mål med teambuilding. 

Gruppe a 7 personer giver hinanden high five under teambuilding på Sjælland
For os, der stod med forberedelserne, var det en gave, at I fangede vores ønsker, som sprang i mange retninger. Der har været den helt rigtige vekslen mellem energiske oplæg, gruppedrøftelser og praktiske øvelser. Vi håber, at vi får lejlighed til at samarbejde med jer igen, og vil varmt anbefale jer ude i verden.

Nina Lindegaard

Direktionssekretær, Selandia

Udvalgte aktiviteter på Sjælland

Luftfoto af Tivoli København hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten Tivoli GPS Adventure

Tivoli GPS Adventure

Træn kommunikation og vidensdeling, når I på tværs af kompetencer, adfærd og ikke mindst geografi skal løse opgaver og samle point i Tivoli.
9,5
Tivoli, København
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Røde støvler på et bræt der krydser en vej inde i Tivoli København hvor man kan prøve teambuilding med Tivolis Sjæl

Tivolis Sjæl

Tivolis Sjæl er dynamisk og interaktiv teambuilding med quiz og gåder i Tivolis farverige omgivelser. I udforsker både den gamle have og hinandens styrker og svagheder.
9,2
Tivoli, København
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Urban Experience

Kultur og konkurrence danner rammerne om en anderledes oplevelse i byrummet. Opdag nye sider af byen og hinanden gennem quiz og kreativ problemløsning.
9,2
København og Aarhus
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Outdoor Teambuilding

Udfordr dig selv og dit team i naturens eget oplevelsesunivers! Vælg mellem flere fede aktiviteter på land og vand for netop dén oplevelse, der booster jeres teamenergi!
9,2
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 15.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 650,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Mere inspiration til teambuilding på Sjælland

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon