Teambuilding i Silkeborg

Har I selv base i Silkeborg - eller tiltales I af teambuilding i byen, der betegnes som Danmarks Outdoor Hovedstad? Vi er landets største teambuildingleverandør til virksomheder, og vi har masser af spændende oplevelser i ærmet med teambuilding i Silkeborg og omegn. Oplev både byen og hinanden på nye måder, og skab en oplevelsesrig dag med en dybere mening.

Teambuilding i Silkeborg - Outdoor Hovedstaden

By og natur er tæt forbundet i Silkeborg, hvilket danner de perfekte rammer for vores udendørs aktiviteter. Med udendørs teambuilding får I mulighed for at være aktive sammen – og for at få spændende og anderledes oplevelser, der virkelig sætter gang i samarbejdet. 

Sommetider rykker du dig mest mentalt, når du samtidig rykker dig fysisk; og sommetider lærer I hinanden bedst at kende, når I oplever hinanden i nye omgivelser. Vores udendørs aktiviteter giver jer et sundt afbræk fra hverdagens kontorplads, alt imens I tilegner jer nyttige værktøjer, som I kan bruge på arbejdet fremover til at opnå mere tillidsfuldt og effektivt samarbejde.

Styrk fællesskabet med sejlads og natur

Når du siger Silkeborg, kredser dine tanker sandsynligvis omkring de smukke søer; fra den blanke og rolige vandoverflade til de omkringliggende grønne stier. Hos os har i naturligvis også rig mulighed for at komme ud på vandet og opleve naturen og området på anderledes manér. 

Vi er vant til at arrangere teambuilding sammen med Hjejleselskabet, hvor I for eksempel kan sejle rundt på søerne og gøre ophold rundt omkring med forskellige opgaver, der udfordrer jer fysisk såvel som mentalt, og som løses ved hjælp af hinandens forskellige kompetencer. Det er en anderledes, men oplagt måde at ryste jer sammen på og styrke jeres fællesskab. I nye omgivelser midt i naturen får I de bedste forudsætninger for at være til stede i nuet og opleve både hinanden og Silkeborg.

Aktive udendørsoplevelser i Silkeborg

I kan også prøve andre aktiviteter i Silkeborg, der foregår til vands, såsom Team Stand Up Paddle. Her skal I sammen i små hold på op til syv personer navigere rundt på vandet på et stort SUP board, hvilket ikke altid er en lige nem opgave. Dette aktive pusterum og anderledes oplevelse kræver både tillid og teamwork for at holde jer oven vande. Er I mere til en fælles tur med kajak eller ønsker andre aktiviteter i Silkeborg og den omkringliggende natur, hvor I kan få pulsen op at køre, har vi også meget mere Outdoor Sport på programmet, der giver fornyet energi til både krop og sind.

Indendørs teambuildingaktiviteter i Silkeborg

Passer det jer bedre, at vi afholder jeres teambuilding i Silkeborg indendørs, har I naturligvis også mulighed for dette, og vi finder også gerne den rette lokation og de rette faciliteter for jer. Vi har flere gode forslag til indendørsaktiviteter, der sætter jer på prøve som team og individer og som inddrager alle medarbejderne. Kommunikation, konkurrence og fællesskab er alle vigtige elementer, når I sammen i forskellige hold dyster mod hinanden i en række medrivende og udfordrende aktiviteter, der alle har til formål at skabe et dybere udbytte, som I kan føre med over i hverdagen på arbejdspladsen.

Sejl med Hjejlen på Silkeborgsøerne

Vi samarbejder med Hjejleselskabet, så I kan komme med en tur på Hjejlen; den kendte hjuldamper med oprindelse helt tilbage i 1861, der stadig sejler med sin originale dampmaskine rundt på Silkeborgsøerne. Selskabet har otte unikke hjejlebåde, så hele jeres organisation kan være med, når I trækker stikket i nogle timer og oplever ”mindfulness anno 1861”, som Hjejleselskabet selv så fint formulerer det.

På hjejlebådene kan I slappe af og nyde roen langs noget af Danmarks smukkeste natur; i dagtimerne med blå himmel og vand, der går i ét, men også til aftensejlads, hvor udsigten om muligt er endnu smukkere. På Hjejlebådene kan vi også arrangere firmafester og andre arrangementer, som må siges at være nogle helt særlige rammer, I sjældent finder andre steder.

Skræddersyet program med teambuilding i Silkeborg

Vi arrangerer teambuilding, firmaarrangementer og andre events året rundt og i hele landet. Vi planlægger og afholder også mere end gerne jeres næste teambuilding i Silkeborg, eller hvor det ellers passer jer bedst. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for uforpligtende rådgivning; så sammensætter vi i tæt samarbejde med jer det teambuildingprogram i Silkeborg, der passer til jeres ønsker, rammer og mål.

Udvalgte aktiviteter i Silkeborg

Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Outdoor Teambuilding

Udfordr dig selv og dit team i naturens eget oplevelsesunivers! Vælg mellem flere fede aktiviteter på land og vand for netop dén oplevelse, der booster jeres teamenergi!
9,2
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 15.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 650,-
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,3
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
To røde kajakker med to personer i hver på åbent hav under et Adventure Race

Adventure Race

Fællesskabet er i fokus, når I skal løse udfordringer i naturen som et team - både på mountainbike, til fods og i kajak. Et oplagt valg, når I vil udfordres i fysiske rammer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 19.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Et par hundrede mennesker der sammen danner formationen af logoet for De Olympiske Lege

CoastZone Legene

Konkurrér i klassiske olympiske discipliner med et twist, når vi forvandler omgivelserne til en arena fyldt med aktiviteter. Oplevelsen passer perfekt til en sommerfest eller kickoff.
9,6
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 10.160,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 430,-

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon