Teambuilding i København

I har mange muligheder for teambuilding med os i København; som Danmarks største teambuildingleverandør, tilbyder vi teambuilding til både små og store firmadage og -events i hovedstadsområdet.

Vi målretter teambuilding efter jeres ønsker, mål og anledning til at samles. På den måde sikrer vi jer udbytterige oplevelser, hvor I lærer hinanden bedre at kende som mennesker og som team. Kontakt os; vi tilbyder uforpligtende sparring og bidrager til hele processen fra planlægning over afvikling til opfølgning.

Forslag til teambuilding i København

Vil I være indenfor eller udenfor, omgivet af smuk natur eller i det tempofyldte byrum? Er I til konkurrence og fart eller mere til fordybelse og refleksion? Hovedstaden byder på utallige muligheder, som vi griber efter jeres præferencer.

Anderledes oplevelser i Tivoli

Når I er i København, anbefaler vi især, at I tager hele teamet med en tur i Tivoli; på en helt anderledes måde, end I er vant til. Oplev sjælen i den gamle have på en ny måde, når I løser gåder, besvarer spørgsmål og udfordres i samarbejdsøvelser rundt i parken i Tivolis sjæl. Det er et interaktivt spil, hvor et virtuelt univers er med til at skabe grobund for virkelige relationer. Oplevelsen giver jer mulighed for at udforske Tivoli og undersøge nye muligheder i jeres samarbejde på en energigivende og fantasifuld måde.

Endnu en oplevelse, Tivoli byder på, er vores populære Tivoli GPS Adventure, der gennem et motiverende spil afspejler hverdagens velkendte udfordringer med kommunikation samt bekræfter værdien af vidensdeling på tværs af kompetencer, geografi og adfærd. Brugen af gamification booster fokus og involvering og forstærker både energi, indsigt og udbytte af de praktiske erfaringer.

Udnyt hovedstadens energi

Oplev også Københavns urbane liv med Spot On; det er en anderledes sightseeing, hvor I styrker jeres viden om byen, jeres virksomhed og hinanden på en fællesskabsstyrkende måde. Træd ind i en verden, hvor virkeligheden og det virtuelle univers smelter sammen. De fysiske omgivelser er spillepladen, hvor I agerer brikker i små teams. Jeres tablet viser en lang række spots, der aktiveres ved bevægelse. Under tidspres og i tæt konkurrence med de andre teams skal I hente point ved at knække koder og gætte gåder, svare på spørgsmål og pusle tal, tage billeder og optage videoer og på anden vis klare udfordringer af praktisk og kreativ karakter.

Oplevelser og udvikling i København

Mulighederne er mange med teambuilding i København med os. Siden 2004 har vi hjulpet tusinder af virksomheder til det gode samarbejde. Den erfaring og vores praktiske måde at arbejde på, er det stærke fundament for de resultater, I opnår. Vi planlægger alt ned til mindste detalje, så I trygt kan nyde dagen, ligemeget hvilken ramme vi befinder os i.

Vi arrangerer teambuilding i form af både oplevelser og længere udviklingsforløb med fokus på blandt andet medarbejder- og lederudvikling - i København såvel som i resten af landet. Leder I efter indhold til jeres personaledag eller firmaevent? Eller måske en energigivende pause i jeres møde- eller konferencedag? Det kan også være, at I vil løfte jeres firmafest til nye højder ved at kombinere den med sjov teambuilding?

Kontakt os, så finder vi den bedste løsning til jer, så I kan rykke tættere på hinanden og på at blive et high performance team.

Samarbejdspartnere i København

Vi kommer gerne ud til jeres adresse, men vi samarbejder også med mange hoteller, konferencecentre og byens bedste mødesteder, hvis I foretrækker at mødes på en lokation væk fra arbejdspladsen. Vi har mange samarbejdspartnere i København og på resten af Sjælland, og vores netværk i hovedstadsområdet udvider sig hele tiden. Har I selv en ønskelokation? Vi iværksætter hellere end gerne nye samarbejder, hvis I har konkrete forslag og ønsker hertil.

Fem medarbejdere samlet rundt om et bord til et firmaarrangement i København
Alt i alt en udbytterig og sjov dag, hvor vi fik styrket vores fællesskab og evne til at kommunikere i uvante situationer. Vi vil give CoastZone vores varmeste anbefaling. De har arbejdet yderst professionelt gennem hele forløbet fra forberedelse til afholdelse.

Helle Rømer

Operating Model Trainer, LEGO System A/S

Udvalgte aktiviteter i København

Røde støvler på et bræt der krydser en vej inde i Tivoli København hvor man kan prøve teambuilding med Tivolis Sjæl

Tivolis Sjæl

Tivolis Sjæl er dynamisk og interaktiv teambuilding med quiz og gåder i Tivolis farverige omgivelser. I udforsker både den gamle have og hinandens styrker og svagheder.
9,3
Tivoli, København
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Luftfoto af Tivoli København hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten Tivoli GPS Adventure

Tivoli GPS Adventure

Træn kommunikation og vidensdeling, når I på tværs af kompetencer, adfærd og ikke mindst geografi skal løse opgaver og samle point i Tivoli.
9,5
Tivoli, København
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,3
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Trafiklys som illustration til teambuildingaktiviteten Rush Hour

Rush Hour

Rush Hour er et stemningsfyldt 1:1 brætspil, hvor I er levende brikker i storbyens fiktive trafikpropper. Her er samarbejde den absolutte gamechanger!
9,6
Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.400,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Urban Experience

Kultur og konkurrence danner rammerne om en anderledes oplevelse i byrummet. Opdag nye sider af byen og hinanden gennem quiz og kreativ problemløsning.
9,3
København og Aarhus
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon