Gode råd til din teambuilding research

Måske har I allerede gjort jer tanker om jeres kommende teambuildingarrangement? Måske er I på udkig efter inspiration? Vi står klar med sparring og tilbud efter ønske. For os er det vigtigt at fastlægge formålet med jeres arrangement og det mål, I har for dagen. PÅ den måde får I det største udbytte.

Hvor skal I være?

CoastZone arrangerer teambuilding i hele landet, og ved at følge disse links finder du inspiration til teambuilding i Jylland på Fyn eller på Sjælland. Vi kommer gerne til jer, tager med jer til udlandet eller byder indenfor hos én af vores mange samarbejdshoteller. I kan også vælge at mødes online, og få alle afdelinger og medarbejdere med - uden at flyve dem ind fra hele verden.

Hvorfor teambuilding?

Hvad er baggrunden for jeres arrangement? Hvad ønsker I at opnå med arrangementet? Hvad er målet, og hvilken følelse vil I gerne gå hjem med? Det er spørgsmål, vi bruger til at afdække jeres "hvorfor". Svarene bruger vi til at finde frem til den type teambuilding, som giver dig og dit team det fulde udbytte af jeres oplevelse med os.

Hvad er teambuilding? 

Hvor lang tid har I afsat til arrangementet? Nogle benytter os til 2 timers teambuilding inde eller ude, mens andre gerne vil have, at vi er involveret i hele deres forløb, for eksempel i forbindelse med et ledelsesseminar, en teamdag eller weekend med stort firmaevent. Teambuilding er derfor mange ting, både hvad angår varighed og indhold, og vi kan hjælpe dig uanset omfang og ønsker.

Muligheder for teambuilding i hele landet

Læs mere om de enkelte teambuildingmuligheder, vi tilbyder: For eksempel Brain Game som er et intenst indendørs setup, hvor alle intelligenser inddrages, og GPS Adventure som foregår både inde og ude i felt- og basehold med live tracking og iPads. Er I til konkurrence og adrenalin vil Rush Hour eller Fangeflugten uden tvivl være noget for jer. 

Ønsker I inspiration til at udvikle og uddanne medarbejdere og team samt arbejde med High Performance, sammensætter vi også længerevarende forløb med fokus på udvikling

Vi har erfaring med teambuilding siden 2004 og er med jer hele vejen. Til vands, til lands og i luften har vi fokus på sikkerheden og planlægger alt ned i mindste detalje, så I trygt kan nyde dagen, uanset hvilken aktivitet I giver jer i kast med.

Fem personer samler hænderne til kampråd i forbindelse med teambuilding
Play button

Ove Rokkedal

Sales Manager
Hver gang vi bruger CoastZone som leverandør, føler vi, at arrangementet er i trygge hænder. Altid professionelle, smilende og fleksible i forhold til uforudsete udfordringer på selve dagen. Det betyder utrolig meget som arrangør, at vi altid ved, hvilken høj service I leverer.

Malene Dalgaard

Salgsudviklingschef, Berendsen Textil Service A/S

Læs mere om teambuilding med CoastZone

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon