Teambuilding på Fyn

Er du på udkig efter teambuilding på Fyn? Så hjælper vi jer meget gerne. Vi er Danmarks største leverandør af teambuilding, og vi arrangerer spændende og udbytterige oplevelser og udviklingsforløb over hele landet - også på hele Fyn. Kom på teambuilding i Odense, Svendborg eller en af de mange andre skønne fynske byer, eller tag ud i naturen og til kysten med mindeværdige og medrivende oplevelser for hele teamet. Lokationen er ikke en begrænsning, så tøv endelig ikke med at hive fat i os for et anderledes firmaarrangement på Fyn.

Skab en meningsfyldt dag med teambuilding på Fyn

Hos CoastZone arrangerer vi mere end gerne jeres næste teambuildingarrangement. Ved at rykke tættere på hinanden, kan I også tage skridtet tættere på at blive et high-performance team. Om i ønsker at afholde jeres teambuilding i naturen eller midt inde i Odense, tilpasser vi gerne hele dagen til jeres behov og mål. Der bliver skruet op for både godt humør og ikke mindst spændende udvikling i vores forskellige medrivende aktiviteter på Fyn.

Rige muligheder for teambuilding på Fyn

Fyn er bestemt altid fin og fyldt med masser af gode muligheder for teambuilding. Her finder du også meget smuk natur, omgivet af vand, og øen er perfekt til en aktiv dag for hele teamet. Frisk luft og anderledes omgivelser skaber en positiv indvirkning på vores evne til at lære nyt. Vores teambuilding kan dog både foregå indendørs og udendørs, eller som en kombination af de to, på alle tider af året, og med eller uden fysisk krævende aktiviteter. Det er helt op til jer.

På denne dejlige, store ø midt i Danmark finder i masser af gode muligheder for at prøve kræfter med spændende aktiviteter og udfordre jer selv og hinanden som hold og individer. Vores teambuildingøvelser på Fyn indebærer som regel et gennemgående element af konkurrence, som har til formål til at motivere samtlige deltagere til at presse sig selv og flytte nye grænser sammen i teamet..

Forslag til teambuilding i Odense og omegn

Odense er en oplagt teambuildinglokation, især for jer med firma på Fyn. Med både byliv, hyggelige caféer og hoteller samt skøn natur i de store skove, er mulighederne mange. Med vores teambuilding i Odense og på Fyn kan I få det bedste ud af både indendørs og udendørs oplevelser og øvelser, som byder jer på fysisk såvel som mental aktivitet.

Vi arrangerer blandt andet aktiv teambuilding på Fyn med brug af teknologi i forskellige udgaver; på den måde skaber vi scenarier, der afspejler hverdagens velkendte udfordringer, hvorigennem I styrker jeres interne kommunikation og samarbejde. Vi har samlet et par udvalgte idéer til øvelser, som kunne være relevante for jer:

I H. C. Andersens fodspor

Hos vores samarbejdspartner Comwell H.C. Andersen Odense tilbyder vi en skræddersyet pointjagt, der kombinerer historiefortælling, kulturoplevelser og opgaveløsning i den berømte forfatters fødeby. Med en tablet i hånden navigerer I rundt i Odense centrum, og har på skærmen fuldt overblik over de historiske checkpoints og kreative udfordringer, der toner frem, når I rammer dem i de GPS-aktive felter.

I får både set byen, hvor i har mulighed for at opleve historiske bygninger, måske endda H.C. Andersens hus, og næret samarbejdet ved i fællesskab at gætte gåder, besvare spørgsmål og skyde billeder og video.

Træn kommunikation med GPS Adventure

En af vores populære aktiviteter er GPS Adventure, som er et motiverende spil og en teamoplevelse, der læner sig op ad virkelighedens udfordringer. Her oplever I, hvordan aktive opgaver sætter jeres samarbejde i bevægelse og bekræfter værdien af vidensdeling på tværs af kompetencer, geografi og adfærd. 

Formålet med denne øvelse er at I som gruppe skal navigere rundt i byen eller området, hvoraf kun den ene halvdel af holdet, som befinder sig i kontrolrummet, kan guide de andre godt videre. Brugen af gamification i denne øvelse booster fokus og involvering og forstærker både energi, indsigt og udbytte af de praktiske erfaringer.

Opdag flere aktiviteter på Fyn

Vi arrangerer gerne teambuilding på Fyn hele året rundt og også gerne på en udvalgt lokation efter jeres ønsker. Vi har mange forskellige typer af øvelser og aktiviteter, som hver især giver jer mulighed for at teste alt fra kreativitet og logik til problemløsning og samarbejdsevner samt det at finde styrke i forskelligheder.

Tag for eksempel ud i den fynske natur, og få pulsen oppe at køre sammen med outdoor sport, som blandt andet foregår på mountainbikes og kajakker, hvilket kan give et aktivt pusterum for jer. Vi har også endnu flere forslag fysiske øvelser og aktiviteter på Fyn, som foregår enten til lands eller vands.

Det kan også være, at I er til en anderledes udfordring i en række mentale øvelser. Så bør i prøve vores Brain Game, hvor I sammen i hold sætter de 9 intelligenser på prøve og konkurrere mod de andre i et motiverende spil.

Vores samarbejdspartnere på Fyn

Slip for besværet ved at skulle finde de perfekte rammer på Fyn og i Odense til afholdelse af jeres kommende arrangement i teambuilding og fællesskabets tegn. Vi samarbejder med flere hoteller, konferencecentre og lokationer på Fyn. Hvis I ønsker at booke et bestemt sted, som I ikke finder her, hører vi meget gerne fra jer alligevel. 

Vores liste over samarbejdspartnere udvider sig løbende, og vi er hele tiden i dialog med nye, spændende steder. Vi iværksætter hellere end gerne nye samarbejder, hvis I har konkrete forslag og ønsker hertil. Vi kommer også gerne ud til jeres adresse; så det er helt op til jer, om I ønsker, at dagen skal foregå i vante rammer eller i nye omgivelser.

Lad CoastZone stå for jeres næste teambuilding på Fyn

Hos CoastZone går vi meget op i at skabe et berigende og styrkende udbytte for jer som kollegaer, team og individer. Uanset om i ønsker at styrke teamet eller blot afholde et firmaevent, hvor i kan få lov at have fokus på fællesskab og afkobling sammen med alle kollegaerne, sørger vi mere end gerne for at skabe de ideelle rammer til jeres formål og ønsker, indendørs som udendørs.

Få inspiration og uforpligtende sparring

Nedenfor kan du lade dig inspirere af flere af vores aktiviteter på Fyn. Kontakt os også meget gerne, så vi kan hjælpe dig med at finde frem til både den lokation og den form for teambuilding på Fyn, som gør jeres dag til en uforglemmelig oplevelse. Vi målretter og skræddersyer arrangementet, så det passer til netop dig og dit team.

Udvalgte aktiviteter på Fyn

Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,3
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Et par hundrede mennesker der sammen danner formationen af logoet for De Olympiske Lege

CoastZone Legene

Konkurrér i klassiske olympiske discipliner med et twist, når vi forvandler omgivelserne til en arena fyldt med aktiviteter. Oplevelsen passer perfekt til en sommerfest eller kickoff.
9,6
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 10.160,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 430,-
Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Outdoor Teambuilding

Udfordr dig selv og dit team i naturens eget oplevelsesunivers! Vælg mellem flere fede aktiviteter på land og vand for netop dén oplevelse, der booster jeres teamenergi!
9,2
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 15.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 650,-
Trafiklys som illustration til teambuildingaktiviteten Rush Hour

Rush Hour

Rush Hour er et stemningsfyldt 1:1 brætspil, hvor I er levende brikker i storbyens fiktive trafikpropper. Her er samarbejde den absolutte gamechanger!
9,6
Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.400,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Mere inspiration til teambuilding på Fyn

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon