Inspiration til årets sommerfest aktiviteter

I Game of Thrones siger de ”Winter is coming”, men i virksomhedskalenderen er det sommerfesten, der hvert år ligger på lur, og venter på at blive tacklet af HR.  

Trods festens sæsonmæssige forudsigelighed, så kommer årets store firmaarrangement ofte som en overraskelse, og bringer mange spørgsmål med sig: Hvor skal vores firmatur gå hen? Hvilken aktivitet skal vi satse på? Hvad med logistikken?

Måske mangler du som tovholder inspiration til et par timers aktiviteter i løbet af dagen, eller måske mangler du hjælp til det helt store totalevent med dertilhørende fest om aftenen?

Er du løbet helt tør for idéer, eller løber koldsveden dig allerede ned ad ryggen bare ved tanken, så deler vi her en succesfuld oplevelse med et firmaarrangement, der kan sætte gang i inspirationen.

Teambuilding aktiviteter pakket ind i actionfyldt tema

De HR- og personaleansvarlige hos Nordea Liv & Pension søgte hjælp til en totalløsning på deres firmaevent, og vi landede i fællesskab på det for alle medarbejdere velkendte og actionfyldte tema: James Bond.

Sommerfestens aktiviteter bød derfor på følgende mindeværdige oplevelser, der skabte højt humør, fælles motivation og et tættere sammenhold:

  • Speedbåd sejlads med Watercast
  • Actionpræget agent forsøg
  • ATV-kørsel
  • Kreative studier og maleri
  • Bond dans
  • Helikoptertur
  • Kemiske forsøg

Naturligvis rundet af med en gennemført og autentisk fest i 007-stil.   

Et tema som alle kan være med på, og som kan vinkles til at skabe unikke team aktiviteter, er derfor et oplagt sted at starte, når I ønsker at skabe den sommerfest, jeres kollegaer aldrig vil glemme!

Søger du videre inspiration til jeres sommerfest aktiviteter eller tema, så tøv ikke med at sende en mail eller give os et kald for uforpligtende rådgivning.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning

Hos CoastZone har vi erfaring med mindre såvel som store arrangementer for 1.000+ medarbejdere, med mulighed for at skræddersy ned i mindste detalje. Vi sikrer at både medarbejdere og virksomhed får maksimal glæde og udbytte af firmaarrangementet. Det gælder både vores speciale med teambuilding, logistikken og aftenens fest og underholdning – det kalder vi event med udbytte.

Lisbeth Skrædderdal, Nordea Liv & Pension, fortæller om deres firmaarrangement:

”Jeres program for dagen ramte mere end bare plet. Fra alle grupper har jeg modtaget så meget positiv feedback, at jeg kunne fylde et hæfte med glade og taknemlige kommentarer. Jeg vil ikke tøve et eneste sekund med at bruge jer til en anden event eller anbefale jer til andre. Endnu engang 1000 TAK.”

Læs også

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon