Hvad er teambuilding?

Mennesker - Succes - Udvikling

Nogle opfatter teambuilding som "fælles aktiviteter", andre mener at teambuilding er "et påbegyndt arbejde mod et styrket sammenhold og samarbejde" og sidst er der de, som mener, at teambuilding er "udvikling af teamet og vejen til bedre resultater for virksomheden". 

I vores optik hører alle tre opfattelser ind under kategorien -og måske netop derfor er teambuilding et så omtalt og debateret emne. For kan teambuilding måles? -Og kan teambuilding både være "ryste sammen øvelser" og "træning der skaber udvikling"? 

Mennesker - Succes - Udvikling

Mennesker i succes skaber udvikling.

Gør jeres forskelligheder til jeres konkurrenceevne

Forskelligheder gør stærk. En vending vi ofte bruger. Hvorfor arbejder nogle mennesker bedst i Excel ark, andre i Word og nogle slet ikke foran en computer? Vi mennesker er forskellige. Også på arbejdspladsen. Men ikke altid er forståelsen for forskelligheder tilstede.

Alle har prøvet at føle sig misforstået på jobbet, og det er hverken rart eller fordrende for samarbejde og resultater. Personprofiler giver uvurderlig indsigt i personlige kompetencer og præferencer, hvilket har stor værdi i vores samspil med andre. På et højere plan kan personprofiler give viden om de primære styrker og udviklingsområder i jeres organisation. Profilværktøjer er udbredt i erhvervslivet, og det er der et hav af gode grunde til. Måske bruger I det allerede? Eksempelvis i forbindelse med rekruttering?

Det er vores erfaring, at viden skal omsættes til handlinger i det daglige for at skabe reel forandring. Siden 2004 har vi gjort brugen af profilværktøjer til dagligdagspraksis i et hav af organisationer - og på den baggrund blandt andet vundet anerkendelsen som verdens anden bedste DiSC® træner. Derfor bygger vores personprofil forløb på en vekselvirkning mellem de dokumenterede indsigter og aktiv træning af adfærd

Læs mere om adfærdstræning med personprofil værktøjet DiSC®

 

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR

Læs også

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon