Vores kunder har ordet

Her på siden kan du se et udvalg af vores referencer. Læs med deres egne ord, hvordan vores kunder har oplevet samarbejdet med os, og hvad der gør teambuilding med CoastZone til noget særligt. 

Gå også på opdagelse i vores kundecases og lad dig inspirere af, hvordan vi tidligere har sat mennesker i bevægelse.

9,3

Vores kunders tilfredshed med CoastZone er 9,3

Fantastisk engagement, styring og parathed fra CoastZone’s side. Vi var trygge hele vejen igennem fra første møde, den løbende koordinering og til event-gennemførelse. Jeg vil klart anbefale CoastZone.

Michael Ellesgaard

HR Business Partner, Netto
Det var et rigtig godt arrangement, som fuldt ud levede op til forventningerne. Instruktørerne fik engageret vores teams, og der blev helt sikkert skabt nye relationer mellem vores medarbejdere.

Kasper Kærgård

Business Development Director, Flexa4Dreams A/S
CoastZone har leveret et af de bedste arrangementer, jeg hidtil har fået af en ekstern teambuildingleverandør. Den indledende fase var behagelig; CoastZone spurgte ind til opgaven, kom med forslag til hvad vi kunne inddrage og gav os en fornemmelse af, at de havde hørt og forstået vores ønsker og behov. På selve dagen levede CoastZone fuldt ud op til, hvad vi havde aftalt.

Kathe Errity

Senior Assistant, Novo Nordisk
Stor ros for hele arrangementet! Både planlægningen, aktiviteterne og forventningerne blev mere end indfriet, og I formåede at ramme alle deltagere i øjenhøjde. Vi kunne alle deltage på lige fod, og hverdagens hierarki og kommunikationsveje blev nedbrudt. Der blev kommunikeret på kryds og tværs af firmaer og stillinger.

Peter Bjerre

Salgsleder, Bygma
Super god og sjov dag med CoastZone. Kursuslederen var tydelig og relevant i sin kommunikation af både teori og praksis.

Annette Nelbom

Koordinator, AFA JCDeacaux
Det var virkelig godt, at alle kunne være med og alle havde det sjovt. Vi fik rigtig meget ud af det og vil klart bruge jer igen.

Nevenka Schroeder

Chief Operating Officer, Inventio.IT A/S
Hver gang vi bruger CoastZone som leverandør, føler vi, at arrangementet er i trygge hænder. Altid professionelle, smilende og fleksible i forhold til uforudsete udfordringer på selve dagen. Det betyder utrolig meget som arrangør, at vi altid ved, hvilken høj service I leverer.

Malene Dalgaard

Salgsudviklingschef, Berendsen Textil Service A/S
Vi arbejdede med positiv tænkning, sundhed og sammenhold. Et motiverende forløb over 6 måneder, der gav stof til eftertanke, sjove oplevelser og et godt skub til at fortsætte arbejdet og de nye mønstre fremadrettet.

Jacob Egebjerg Vestergaard

Head of Department, Siemens Gamesa Renewable Energy

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon