Oplevelser målrettet virksomheden

Vi deler gerne ud af vores erfaringer, og vi ønsker med denne side at inspirere til flere gode oplevelser. Vi har samlet en række cases, hvor vores kunder fortæller om deres oplevelser med os. Læs og bliv inspireret af fokus, setup og program under den enkelte case. Men husk, at vi i CoastZone altid målretter indhold og form efter dig og dit teams specifikke ønsker og behov. På den måde får I det arrangement, der sætter jer i bevægelse.

Kontakt os og lad os tale sammen om jeres næste firmadag, sommerfest eller teamdag

Personaledag med teambuilding hvor medarbejderne er samlet i et mødelokale og fordelt ved fire borde

Kundecase: Teambuilding til personaledagen

Få inspiration til personaledagen. Brain Game er indendørs teambuilding, som er perfekt til at lære hinanden bedre at kende og god som optakt til en hyggelig middag sammen.
Læs mere

Kundecase: Kickstart samarbejdet

Gennem fire år har PFA brugt CoastZone til at facilitere introforløb for nye finanselever. Bliv inspireret af PFA's erfaringer med at kickstarte det gode samarbejde.
Læs mere

Kundecase: Rekordstort Brain Game

I sommeren 2018 afholdt CoastZone et rekordstort Brain Game for 700 Netto-medarbejdere. Læs mere om arrangementet, og bliv inspireret til jeres næste teamdag.
Læs mere

Kundecase: 20 års jubilæumsfest

20 år i telebranchen skal fejres, og hvorfor ikke gøre det med manér? Miralix fejrede deres 20-års jubilæum med CoastZone ved roret, og prøvede blandt andet Fangeflugten.
Læs mere

Kundecase: Sundhed og sammenhold

Sæt fokus på fysisk sundhed på arbejdspladsen, og øg koncentrationen, effektiviteten og sammenholdet. Læs hvordan Siemens Gamesa Renewable Energy hjalp hinanden med at nå de personlige og fælles mål.
Læs mere
Luftfoto af to stand up paddle team boards på havet

Kundecase: Outdoor Teambuilding med stand up paddle

Stand up paddle er en af verdens hurtigst voksende vandsportsaktiviteter. Gør som IMPACT og giv teamet en sjov og udfordrende oplevelse på land og vand.
Læs mere

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon