Få alle med fra start

At komme godt fra start har afgørende betydning, når du og din virksomhed stræber mod nye mål og resultater. Måske samler I alle medarbejdere til kickoff ved indgangen til et nyt år? Måske i forbindelse med implementering af ny strategi, procedure eller system? Det kan også være startskuddet på jeres kulturrejse eller indgangen til store og små organisationsændringer? Uanset anledning er der tale om forandringer, der berører mange eller alle. Med et gennemført kickoff kan I sikre fælles fokus og opbakning, klarhed og handlekraft fra start. 

...og undgå dyr spildtid og unødige omveje

For os i CoastZone er et kickoff altid en skræddersyet løsning. Det, I står overfor, er specifikt, og her starter vores dialog. Du har nok allerede prøvet, hvordan en dårlig start ender med at definere en hel proces. Det effektive flow uden dyr spildtid og unødige omveje er ideelt, men ofte svært at gøre til virkelighed. For hvordan når I ud til alle medarbejdere og sikrer den forståelse og indsats, der er brug for fra den enkelte? Afhængig af jeres ønsker og ambitionsniveau kan vi hjælpe jer til en god og effektiv start. Vi byder ind med alt fra korte, aktive mødebreaks og energigivende teamoplevelser til fuld facilitering af jeres kickoff. Brug os som sparringspartner og få hjælp til den løsning, der gør jeres kickoff anderledes, motiverende og effektfuldt.

Har I brug for hjælp til dele eller det hele?

Måske er du allerede skarp på, hvad formålet med jeres kickoff er - måske ikke? Her starter vi. Et tydeligt formål og en klar rød tråd mellem de forskellige dele af agendaen har stor værdi. Derfor har vi altid fokus på helheden, når vi snakker med jer om de forskellige muligheder. Vi behøver ikke at stå for hele jeres program for at hjælpe med et godt flow - vores anbefalinger er uforpligtende og i præcis det omfang, I ønsker. Vi tilrettelægger overgange og indslag, der underbygger det faglige indhold eksempelvis i form af praktiske opgaver og fælles oplevelser, interaktive refleksionspauser og inspirerende præsentationsformer. Alt sammen med det formål at fremhæve og forstærke de budskaber, I gerne vil kommunikere og dermed løfte jeres udbytte.

Øg kickoff udbyttet med teambuilding året rundt

Skal jeres kickoff have større effekt og længere rækkevidde end de uendelige PowerPoint præsentationer, som medarbejderne lynhurtigt mister motivationen i, skal der bevægelse og relevant aktivitet på agendaen. Vores mål på jeres vegne er at give alle mulighed for at forstå og handle på de gode planer, der allerede er lagt masser af forberedelse, tid og ressourcer i. Klik på de røde overskrifter og få 5 konkrete bud på teambuilding, der bryder informationsstrømmen og gør samarbejdet mod jeres mål mere håndgribelig: 

Brain Game

Bring jeres forskelligheder i spil

Foredrag

Bliv inspireret til stærkere teamwork

GPS Adventure

Træn kommunikation og vidensdeling

Virksomhedsspil

Gør op med silotænkning og flyt fokus til fælles mål  

CoastZone Challenge

Sæt samarbejdet i bevægelse under åben himmel  

Vi hjælper med at bryde den traditionelle agenda

En agenda kan bygges op på mange forskellige måder. Det, vi traditionelt ser, er et program, der i grove træk starter med morgenmad, fortsætter med PowerPoint præsentationer, derpå frokost efterfulgt af flere PowerPoint slides. Hvis der er tid; en eftermiddagsaktivitet. Med ganske få og velovervejede ændringer, er det muligt i stedet at skabe sammenhæng fra start til slut, samt involvere og aktivere medarbejderne i langt højere grad. Vi inspirerer jer til en agenda, der kan mere end at præsentere og informere.

Gør det nemt for alle at følge med og holde fokus 

Det er oplagt, at ledelsen præsenterer de forestående mål og forandringer. Med en anderledes og mere involverende præsentationsform er det muligt at holde motivationen høj og konkretisere de ellers ret flyvske begreber som tal og tanker. Vi hjælper jer med at finde den form, hvor alle kan følge med og fordøje informationerne løbende. På den måde undgår I, at væsentlige budskaber bliver hængende i luften som tvivl og tomme ord. Budskaberne skal ind under huden på alle medarbejdere som forudsætning for actions og resultater.

Match mål med praksis og start arbejdet på kickoff

Når vi anbefaler aktiviteter, der bryder programmet, vælger vi dem, der bedst underbygger jeres faglige agenda og det samarbejde, der fremadrettet skal gøre det hele til virkelighed. På den måde får jeres budskaber større tyngde, og det praktiske arbejde kan begynde allerede på kickoff. Aktiviteterne må gerne være sjove, men de skal ikke "bare være for sjov". Dét, I skal opleve sammen, skal skrues rigtigt sammen og pege i en fælles retning. Et godt match mellem mål og aktiviteter stiller jer væsentligt stærkere, når I efter kickoff skal følge nye veje.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad kan vi få ud af et kickoff? Et kickoff er ideelt til at skabe et fælles udgangspunkt for jeres team eller virksomhed. Det er blandt andet oplagt i forbindelse med et nyt år, en ny strategi, nye teammedlemmer, opstart af nye projekter eller lancering af nye produkter.

Hvad kan CoastZone bidrage med til et kickoff? Det er vigtigt at skabe en fælles forståelse for målet, og det hjælper vi blandt andet med via praktiske øvelser og værktøjer, interaktive afstemninger, spilbaserede oplevelser, logistikløsninger og det rette flow gennem forløbet som helhed. Når noget er konkret, er det nemmere at forstå og handle på.

Hvad er et kickoff? Et kickoff er en begivenhed, hvor I samler teamet, har mulighed for at kigge hinanden i øjnene uden for hverdagsrammen, arbejde med et særligt fokusområde og kickstarte en fælles fremtid, hvor alle er involveret.

Mennesker samlet i et lokale fuld af pilatesbolde der bruges som siddepladser under et kickoff arrangement
Flere hundrede ansatte stående i cirkel til en firmadag
En stor hal som lokation for forsamling af flere hundrede mennesker
Seks personer som er en del af den samme virksomhedskultur er samlet omkring et stort korthus
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game
Medarbejdere samlet om et bord i forbindelse med et kickoff arrangement

Brian Eg

Account Manager
Vi havde et virkelig dynamisk møde om eftermiddagen. Aktiviteterne sparkede ny energi ind i gruppen. Det har efterfølgende højnet energiniveauet her på kontoret. Vi har noget at snakke om og grine af, men vigtigst af alt er vi kommet rigtig godt i gang med vores strategi.

Claus Paulsen

Project & Portfolio Manager, Grundfos IT

Erfaringer fra kickoff

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon