Teamdag

Er I et nyt team, der er i gang med at lære hinanden at kende? Eller kender I måske hinanden professionelt, men ikke personligt? Vi hjælper jer, så I lærer hinanden at kende som mennesker og rykker tættere sammen som team. Et stærkt team trækker nemlig på alle faglige såvel som personlige kompetencer. Når I kender hinanden godt, finder I styrken i jeres forskelligheder, hvilket er grundstenen for optimalt samarbejde.

En dag med teamet i fokus

De fleste medarbejdere ser frem til den årlige julefrokost og sommerfest, men en dag med fokus på det mindre team eller en enkelt afdeling giver noget helt særligt til sammenholdet. På en teamdag bliver jeres medarbejdere rystet godt sammen, og det resulterer i styrkede relationer, større fællesskab og bedre kommunikation. Jo stærkere det fælles ståsted er, desto sjovere bliver det for den enkelte at gå på arbejde. Glade medarbejdere skaber bedre resultater, og derfor hjælper vi jer gerne med at arrangere en sjov, spændende og udfordrende dag, I sent vil glemme. 

Med afsæt I jeres mål med teamdagen giver vi vores bud på en eller flere aktiviteter. Det er op til jer, om vi skal byde ind med et par timers teambuilding, eller vi skal skabe rammen om den hel dag fuld af oplevelser.

Et team i bevægelse mod fælles mål

Som udgangspunkt er en vellykket teamdag fyldt med grin og glæde samt spændende aktiviteter, der udfordrer jeres medarbejdere og skaber grobund for samarbejde. Vi er eksperter i at skabe oplevelser, der involverer og motiverer, og som bringer jer tættere sammen. Når I for eksempel løser opgaver gennem konkurrence, leg og aktive øvelser, bliver I mere bevidste om hinandens styrker og klogere på, hvordan I kan bruge dem til at nå fælles mål. Denne indsigt bliver en gave i jeres daglige samarbejde fremover.

Forslag til aktiviteter til teamdagen

En oplagt teamdag flytter jer for eksempel ud i naturen, hvor I gennem aktive oplevelser samarbejder og bruger hinandens kompetencer. Det kan være til vands med en stafet i kajak eller på paddle boards – eller måske i skoven med mountainbikes, hvor I får pulsen op, mens vi fører an på det alsidige spor. En teamdag kan også sagtens være mere afslappende og reflekterende, hvor vi arrangerer hjernevridende konkurrencer eller andre aktiviteter, hvor I lærer hinanden bedre at kende.

Nederst på siden finder du 3 bud på aktiviteter til at ryste teamet sammen. Du kan også gå på opdagelse i denne oversigt over alle vores teambuildingaktiviteter. Fælles for dem alle er, at de styrker fællesskabet og lærer jer at spille hinanden gode i uformelle rammer.

Få et stort udbytte med dygtige instruktører

Vi har selv et team af dygtige og passionerede instruktører, der bare venter på at sætte jer i gang med spændende oplevelser. Alle teams og alle medarbejdere er forskellige, og derfor har vores instruktører altid fokus på, at oplevelserne passer til netop jer. Hvis der for eksempel er nogen på jeres team, der ikke kan deltage i fysisk krævende aktiviteter, finder vi en løsning, så alle bliver sat i bevægelse på deres egen måde, fysisk såvel som mentalt.

Fokus på teamet behøver dog ikke begrænses til en enkelt dag. Hvis I har brug for et længere udviklingsforløb, er det vores erfarne konsulenter, I skal have fat i. Teambuilding med os spænder nemlig bredt; fra den enkeltstående oplevelse til den dybdegående udvikling.

Kvinde tager billede af en femmands menneskepyramide til en teamdag

Ove Rokkedal

Sales Manager
Alt i alt en udbytterig og sjov dag, hvor vi fik styrket vores fællesskab og evne til at kommunikere i uvante situationer. Vi vil give CoastZone vores varmeste anbefaling. De har arbejdet yderst professionelt gennem hele forløbet fra forberedelse til afholdelse.

Helle Rømer

Operating Model Trainer, LEGO System A/S

Oplagte aktiviteter til teamdagen

Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Outdoor Teambuilding

Udfordr dig selv og dit team i naturens eget oplevelsesunivers! Vælg mellem flere fede aktiviteter på land og vand for netop dén oplevelse, der booster jeres teamenergi!
9,2
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 15.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 650,-
Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Urban Experience

Kultur og konkurrence danner rammerne om en anderledes oplevelse i byrummet. Opdag nye sider af byen og hinanden gennem quiz og kreativ problemløsning.
9,3
København og Aarhus
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-

Inspiration til andre arrangementer

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon