Fælles minder og varigt udbytte

Sammenholdet og samarbejdet blandt kollegaer er essentielt for en succesfuld hverdag. Et firmaarrangement kan tilføre lige netop dét, I alle har brug for - i hverdagen og i udviklingen af et stærkere samarbejde. Lad os stå for jeres firmaarrangement, og fyld tanken op med masser af gode minder, medrivende aktiviteter og et styrket fællesskab blandt alle kollegaer. 

Hos CoastZone skræddersyer vi altid firmaarrangementet efter jeres mål, behov og ønsker. I tæt samarbejde med jer og vores samarbejdspartnere fordelt over hele landet sørger vi for alt det, et ordentligt firmaarrangement behøver - det gælder indhold, omgivelser og udbytte. Find masser af idéer til firmaaktiviteter lige her på siden. 

Firmaarrangementet er en vigtig investering i medarbejderne

Investeringen i jeres medarbejdere er uden tvivl en god forretning. Sociale arrangementer i virksomheden er i høj grad med til at øge arbejdsglæden og motivationen. Samtidig har medarbejdertrivsel afgørende indflydelse på de resultater, I leverer i hverdagen. Ved at prioritere firmaarrangementer, dyrker I ikke bare fællesskabet på dagen og lærer hinanden bedre at kende, I påvirker også positivt jeres bundlinje og skaber de bedste forudsætninger for vækst.

Når I alle er samlet til et fælles firmaarrangement, har I rig mulighed for at dyrke fællesskabet på kryds og tværs. Med alt fra medrivende teambuilding og anderledes oplevelser til fest og forkælelse i lækker indpakning bryder I de vante rammer og rykker tættere på hinanden. Ved at tage et skridt ud af hverdagen, kan I hente ny motivation i nuet og bringe det med ind i det daglige samarbejde. Det er netop dét, et firmaevent med CoastZone har til formål at medføre. 

Afhold et firmaarrangement med udbytte

Hos CoastZone har vi stærke principper om, at teambuilding skal involvere og motivere alle. Det betyder, at alle medarbejdere har aktive og vigtige roller i vores firmaaktiviteter, og vi sørger for, at ingen deltagere ser passivt til. Et klart mål for os er at fremhæve styrken i jeres forskelligheder. På den måde øver I jer i at bringe alle i spil på en tryg og ufarlig måde. 

Vores bidrag til jeres firmaarrangement er derfor ikke kun noget, der skaber værdi for jer på dagen; det forsyner jer også med nyttige redskaber og uvurderlige indsigter i hinanden - alt sammen noget, I kan bruge aktivt i jeres hverdag fremadrettet.

Styrk samarbejde og sammenhold med et firmaarrangement

Fællesskab og samarbejde på kryds og tværs er en vigtig drivkraft bag enhver virksomhed. Hvis jeres organisation består af mange forskellige afdelinger, kan det være en god idé at blande jer i nye teams i løbet af dagen. For eksempel kan I lære mere om hinanden gennem udfordrende konkurrencer, hvor spilelementer skaber en motiverende ramme og lægger op til en anderledes form for problemløsning. Når I håndterer udfordringer sammen, øger I motivationen og styrker fællesskabet.

Det kan også være, I foretrækker at styrke det nære samarbejde i eksisterende teams, og i praksis gerne vil øve jer i at spille hinanden gode i den enkelte afdeling. Vi guider jer gennem de mange muligheder og udvælger i tæt dialog med jer den løsning, der matcher jeres ønsker og mål bedst.

Det er dog langt fra al teambuilding, der involverer konkurrence. Få vores hjælp til at stable et brag af en fest på benene, hvor alle tager mere med hjem end blot en fornøjelig aften. Eller lad os planlægge en udflugt i tæt samarbejde med en udvalgt samarbejdspartner et sted i Danmark eller i udlandet.

Idéer til et vellykket firmaarrangement

Vi hjælper jer med at komme i mål med et vellykket firmaarrangement og bringer gerne idéer på bordet, hvis I mangler inspiration til dagens indhold. Brug os som en nyttig sparringspartner, og få vores anbefaling til den bedste løsning; uanset om I ønsker enkelte aktiviteter med en varighed på 1-2 timer, eller om vi skal arrangere en hel dag eller uge med anderledes oplevelser for dig og dine kollegaer. Hos CoastZone tilbyder vi teambuilding og firmaarrangementer i mange forskellige former, der hver især leverer et anvendeligt output og ikke mindst gode minder.

En dag med teambuilding

Noget, som bestemt kan levere et længerevarende udbytte og skabe mindeværdige oplevelser af fællesskab, er teambuilding. Hos os er krævende overlevelseskurser for længst passé - teambuilding med vedvarende effekt kan foregå lige der, hvor I ønsker det på jeres foretrukne præmisser. 

Vi arrangerer teambuilding hele året rundt og i hele landet, både indendørs og udendørs såvel som online. Gennem medrivende aktiviteter og udfordrende øvelser skaber vi i fællesskab et brugbart output, som I kan tage med videre i hverdagen. Dette inkluderer blandt andet kommunikation, samarbejde og dét at finde styrken i forskellighed.

Mange af vores teambuildingøvelser indeholder et konkurrenceelement, som har til formål at motivere og udfordre alle deltagere. Kun ved at sætte jeres kommunikation og færdigheder på spidsen kan I flytte jer som individer og team. Vi har både fysiske og mentale udfordringer, som på hver sin måde sætter jeres samarbejdsevner på prøve og giver anledning til værdifuld refleksion.

Få inspiration til firmaaktiviteter

Vi tilbyder mange forskellige teambuildingrammer, som enten kan danne fokus for eller indgå som en del af et større event for hele virksomheden. Vi har naturligvis også samlet et par idéer, som er oplagte til firmaarrangementer, hvor alle medarbejderne deltager. For eksempel er GPS Adventure en medrivende teambuildingramme, hvor kommunikation er nøglen til succes. I små teams skal I ved hjælp af tæt samarbejde lokalisere checkpoints og løse en række opgaver under pres fra både tid og de andre teams.

I Brain Game kommer alle de forskellige kompetencer i teamet i spil. De 9 intelligenser danner base for en række unikke opgaver, der tester jeres evne til blandt andet at knække koder og gåder, pusle ord, mime, bevæge jer og meget mere. Sammen bliver I klogere på jeres særlige styrker hver især.

Et tredje muligt forslag til firmaaktiviteter er CoastZone Challenge. Her bliver både lattermuskler og teamwork bragt frem, når I under åben himmel udfordres i en række medrivende og praktiske opgaver. Teambuildingrammen er rig på variation, og I kan også tilvælge flere vovede udfordringer til vands og i luften, hvis I har mod på det.

Uanset antal deltagere og planlagte aktiviteter kan vi tilrettelægge en indholdsrig dag med teambuilding og fællesskab. Længere nede på siden kan du læse mere om forslagene til specifikke teambuildingaktiviteter. Derudover har vi mange andre lærerige oplevelser og værdiskabende aktiviteter - gå på opdagelse og bliv inspireret til fantastiske muligheder for et anderledes firmaarrangement.

Firmaarrangement i København, Aarhus, Aalborg, Odense og andre byer

Hos CoastZone arrangerer vi teambuilding, som kan finde sted over hele landet og på de lokationer, som I foretrækker. Vi kan for eksempel drage fordel af de unikke rammer, der findes nær jer. Derudover har vi firmaaktiviteter, som foregår på særlige udvalgte lokationer såsom FÆNGSLET i Horsens eller Tivoli i København. Ønsker I at afholde arrangement indendørs, arbejder vi tæt sammen med en lang række førende hoteller, konferencecentre og venues rundt om i hele landet. Sammen sørger vi for de rette faciliteter til jeres næste firmaarrangement, hvad end det er teambuilding, teamdage, fest eller kurser.

Er det i stedet udlandet, der skal danne rammerne om jeres næste firmaarrangement? Så kan vi arrangere en firmatur til udlandet. I kan lade os stå for alle de praktiske detaljer, herunder transport og overnatning, så I alle kan dedikere jer til fællesskabet og fokusere på rejsens formål. Vi besøger destinationerne på forhånd og afprøver alt fra hoteller til lokale oplevelser. På den måde kan I være sikre på at få en tryg og værdiskabende oplevelse, når I rykker uden for landets grænser på en indholdsrig firmatur.

Vi sørger for alle detaljerne til jeres firmafest

Et firmaarrangement med fest kan være en sjov oplevelse. Men det kan også være endnu mere end blot det. Hos CoastZone arrangerer vi mindeværdige firmafester med plads til masser af hygge og god stemning, men også et mere værdiskabende fokus på fællesskabet. Det giver nemlig rigtig god mening at kombinere firmafest og teambuilding. En dag med udbytterige aktiviteter vil samle jer, og om aftenen kan I vælge at nyde hyggen og den gode mad med små, medrivende aktiviteter og andre former for underholdning. På den måde får I det maksimale ud af tiden sammen. 

Ingen mennesker er ens. Heller ikke når det kommer til ønsker og behov. Vi arrangerer firmafester med udgangspunkt i dig og dine kollegaer. Har I allerede specifikke faciliteter, spisning eller indhold til firmafesten i tankerne? Og skal vi eventuelt sørge for overnatning? Uanset jeres ønsker og behov i forbindelse med en kommende firmafest står vi til rådighed for jer som sparringspartner og arrangør af et udbytterigt arrangement, både socialt og fagligt. Kontakt os nu, og hør nærmere om de mange idéer til en vellykket firmafest fra vores dedikerede og professionelle team.

Firmaarrangement efter jeres ønsker

Selvom vi har fokus på gode oplevelser med en dybere mening, arrangerer vi også hellere end gerne flere forskellige former for firmaevents, som I måtte trænge til. Uanset om I har behov for en mental pause fra den hektiske hverdag på kontoret eller ønsker en lærerig dag med fokus på medarbejderudvikling, tilrettelægger vi jeres firmaarrangement efter jeres unikke ønsker og mål. 

Firmaarrangement til enhver anledning

Hos CoastZone står vi gerne for at arrangere forskellige typer af events for hele firmaet. Her bringer vi vores erfaring i spil og skaber i tæt dialog med jer en udbytterig dag.    

Skal I samle alle medarbejdere i virksomheden, så læs mere under firmadag. Er I derimod et mindre team eller en enkelt afdeling finder du inspiration under teamdag

Er det i stedet sommerfesten eller julefrokosten, der står for skud? Så hjælper vi jer også med at skabe et brag af et arrangement med fuld facilitering og organisering. Vi kommer også gerne med idéer til aktiviteter og teambuilding, der kan indgå i forbindelse med festen, og som vi kan stå for. Læs mere om, hvordan vi kan byde ind til årets sommerfest eller julefrokost her .

Vi skaber desuden udbytterige møder med aktive pauser. Dermed kan I kombinere en dag, der vender en række vigtige punkter og udfordringer med små pusterum med teambuilding. På den måde forbliver mødet interessant og involverende hele vejen igennem samtidig med, at de væsentlige pointer fra mødeagendaen kan afprøves i praksis. 

Vi sørger for rammen om jeres firmaarrangement

Hos CoastZone går vi op i at skabe de ideelle rammer for jeres kommende firmaarrangement, uanset hvor det foregår. Dette gælder både de fysiske omgivelser og dagens program. Her kan I også drage fordel af vores udvalgte samarbejdspartnere over hele landet, som kan være vært for alt fra teambuildingaktiviteter til firmafester og overnatning i unikke rammer. 

Vi sørger også gerne for at ordne alt det praktiske omkring planlægning og koordinering, så I slipper for det vante besvær med at foranstalte et perfekt firmaarrangement for alle kollegaerne. Har du og dit team specifikke ønsker til en lokation eller lokaler, som ikke fremgår af oversigten, hjælper vi også med at få dette på plads. Alt i alt går vi altid gerne det ekstra skridt for at skabe en uforglemmelig oplevelse og en indholdsrig dag, som giver jer fornyet energi og styrker fællesskabet hos dig og dine kollegaer.

Opnå varige resultater med jeres firmaarrangement

Med erfaring siden 2004, og med mere end 650 firmaarrangementer om året, guider vi jer trygt gennem teambuilding af enhver art. Vores medarbejdere er landets bedste - det tør vi godt sige højt. Hver og én i CoastZone brænder for at sætte mennesker i bevægelse og skabe de bedste oplevelser for dig og dit team. Vores interne uddannelse finder sted på CoastZone Academy, hvilket sikrer, at I altid er i de mest kompetente hænder, og at du som planlægger trygt kan lade os styre slagets gang til jeres næste firmaevent. 

Hvis du er interesseret i et mere langsigtet forløb, anbefaler vi dig at gå på opdagelse i vores udviklingsunivers. Her møder du vores erfarne teamkonsulenter, der er eksperter i medarbejderudvikling, lederudvikling, virksomhedskultur og alt muligt andet, der skaber værdi på den lange bane. Hos CoastZone spænder teambuilding nemlig bredt; fra den enkeltstående oplevelse til den dybdegående udvikling.

Ofte stillede spørgsmål om firmaarrangement

Kan I hjælpe med planlægningen af hele vores firmaarrangement? CoastZone kan påtage sig al planlægnings- og koordineringsarbejdet i forbindelse med jeres firmaarrangement uanset størrelse. Brug os også som sparringspartner og idébank, hvis I selv ønsker at tage den største del af opgaven.

Hvad får vi som virksomhed ud af et firmaarrangement med CoastZone? Et firmaarrangement med CoastZone giver jer ikke bare gode teambuildingoplevelser sammen, det giver jer også værdifulde erfaringer - blandt andet med samarbejde og kommunikation. Uanset hvad der er jeres fokus, mål og behov, sørger vi for, at arrangementet skaber et udbytte, der rækker ind i jeres hverdag.

Fem medarbejdere samlet rundt om et bord til et firmaarrangement i København
Play button

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR
CoastZone har leveret et af de bedste arrangementer, jeg hidtil har fået af en ekstern teambuildingleverandør. Den indledende fase var behagelig; CoastZone spurgte ind til opgaven, kom med forslag til hvad vi kunne inddrage og gav os en fornemmelse af, at de havde hørt og forstået vores ønsker og behov. På selve dagen levede CoastZone fuldt ud op til, hvad vi havde aftalt.

Kathe Errity

Senior Assistant, Novo Nordisk

Forslag til teambuildingsaktiviteter til jeres firmaarrangement

To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-

Inspiration til forskellige typer firmaarrangementer

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon