Sommerfest

Sommerfesten er blandt årets sociale højdepunkter. Her puster I ud med gode kollegaer, oplever begivenhedsrige øjeblikke sammen og ser måske også nye sider af hinanden. Lad os hjælpe med at holde fast i det bedste af jeres sommertradition – og tilføje ny og spændende teambuilding efter jeres ønsker. 

Teambuilding til jeres sommerfest

Sommerfesten er et velfortjent pusterum fra hverdagens strabadser, og når I alle alligevel er samlet, er det en god anledning til at lære hinanden at kende på kryds og tværs. Med teambuilding lagt ind i festens program, overrasker I medarbejderne og skaber grobund for stærkere relationer. Hvordan ser jeres drømmefest ud? Vi hører meget gerne om jeres tanker og idéer, så vi i fællesskab sammensætter et spændende program til jeres næste sommerfest.

Vil I samle medarbejderne til en aften med god mad, musik og underholdende indslag? Eller vil I kombinere festlighederne med en udflugt i løbet af dagen, hvor fokus er at bryde rammerne gennem aktiv og fællesskabsstyrkende teambuilding?

Skræddersyede aktiviteter til firmafesten

Alle vores aktiviteter kan afvikles på både dansk og engelsk, og vi skræddersyer dem efter jeres ønsker og rammer. De varer som regel 1-2 timer og kræver ingen omklædning eller anden forberedelse fra jeres side. Sommerfesten bliver en begivenhed, som alle kan samles om, og med et målrettet program får I en sjov og værdibringende fest.

Fuld facilitering og organisering

Det er ikke kun aktiviteter, vi kan sørge for. Vi hjælper jer også meget gerne med valg og booking af lokation, mad og musik; ligesom vi med glæde arrangerer et helt sommerfest event ned til mindste detalje.

Vi samarbejder også med hoteller, konferencecentre og oplevelseslokationer over hele landet, så I aldrig behøver lade jer begrænse af egne rammer. Vi iværksætter hellere end gerne nye samarbejder, hvis I har konkrete forslag og ønsker hertil. Tommelfingerreglen er, at vi rykker ud, hvor end I ønsker det.

Mere end bare en sommerfest

Med os får I sat gang i sommerfesten på en overraskende og anderledes måde. Siden 2004 har vi arbejdet med mennesker og bevist effekten af CoastZone teambuilding. Med mere end 650 arrangementer om året ved vi, hvad der giver jer det største udbytte i den enkelte situation. Mulighederne er mange, og på baggrund af jeres ønsker og mål får vi det bedste ud af tiden og forskellighederne i jeres team, når I alligevel er samlet til årets sommerfest.

Er I nysgerrige på, hvilke andre typer arrangementer vi planlægger, så bliv inspireret under Anledning. Forskellige virksomheder har forskellige anledninger til at samle medarbejderne, men når CoastZone er involveret, er fællesnævneren ofte et ønske om at tilføre fornyet energi og ikke mindst styrke det vigtige sammenhold på arbejdspladsen.

Oplagte firma-sommerfest-ideer

Om sommeren er det med at udnytte den danske natur, hvor hele landskabet kan blive jeres spilleplade. Nederst på siden ser I 3 idéer til teambuilding og underholdning til jeres firmas sommerfest.

Se også hele vores pallette af udendørs aktiviteter, hvor I får mulighed for at være aktive og udfolde jeres samarbejde gennem sjove og anderledes oplevelser. Sommetider rykker man sig mest mentalt, når man samtidig rykker sig fysisk; og sommetider lærer man hinanden bedst at kende, når man oplever hinanden i nye omgivelser. Vores udendørs aktiviteter giver jer fornyet energi og et afbræk fra hverdagens kontorplads.

Derudover får I gennem aktiviteterne en række nyttige værktøjer, som I kan bruge på arbejdet fremover til at opnå et mere tillidsfuldt og effektivt samarbejde. Mange af vores udendørs oplevelser kan dog også kombineres med indendørs aktiviteter, så I altid er sikret spændende teambuilding uanset vejret og festens rammer.

Idéer til jeres sommerfest

Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,3
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Let's Move

Saml medarbejderne på tværs af lokationer - fysisk såvel som online - og træn kommunikationen. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer og bekræfter værdien af vidensdeling.
9,3
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Et par hundrede mennesker der sammen danner formationen af logoet for De Olympiske Lege

CoastZone Legene

Konkurrér i klassiske olympiske discipliner med et twist, når vi forvandler omgivelserne til en arena fyldt med aktiviteter. Oplevelsen passer perfekt til en sommerfest eller kickoff.
9,6
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 10.160,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 430,-

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon