Teambuilding til jeres event

Et event samler mennesker omkring god stemning samt spændende og relevante indslag. I form af alt fra afgrænsede aktiviteter til fuld facilitering af hele eventet leverer vi teambuilding med fokus på involvering, motivation, anderledes oplevelser og varig udvikling.

Afhængig af årstiden, jeres rammer, præferencer og mål sammensætter vi den type teambuilding, der passer bedst til eventet. Med indendørs teambuilding får I mulighed for spændende og fællesskabsstyrkende oplevelser uanset vejr og lokation. De aktiviteter, vi arrangerer indenfor, kan altid tages med, så vi møder jer dér, hvor eventet skal være.

Med udendørs teambuilding får I til gengæld mulighed for at være aktive sammen – og for at få spændende og anderledes oplevelser, der virkelig sætter gang i samarbejdet. Vi arrangerer ofte events med en god blanding af indendørs og udendørs aktiviteter. Mulighederne er derfor mange, så lad os sparre sammen og skabe de bedste oplevelser.

Event på jeres præmisser

Hos CoastZone har vi mange ekspertiser, fordi vores erfarne instruktører og konsulenter både arrangerer teambuildingaktiviteter og -udflugter, længere medarbejder- og lederudviklingsforløb samt større events med hele pakken af musik, lækre menuer og spændende underholdning. Vi skræddersyer løsninger, så de bliver 100 % fokuseret på jeres ønsker og mål.

Full service event

I CoastZone er vi eksperter i oplevelser samt ikke mindst erfarne koordinatorer. Vi er en full service, der tager sig af alt det praktiske omkring jeres event eller fest. Vi planlægger ned til mindste detalje, så du ikke skal bekymre dig om logistiske spørgsmål. Med vores hjælp får du frigivet tid og ressourcer til andre ting end planlægning og koordinering og på selve dagen, kan du nyde et fantastisk event sammen med dine kolleger.

Brug os som sparringspartner; det bedste event bliver skabt i mødet mellem jeres medarbejder- og brancheindsigt og vores ekspertise inden for oplevelser.

Vi hjælper med alle detaljer

Hvis du før har stået over for at skulle planlægge et firmaevent eller årets store fest for medarbejderne, ved du, at det er en stor opgave at løfte. Et vellykket event kræver koordinering af budget, tid, lokation og ikke mindst leverandører. En sådan planlægning koster meget tid; en ressource, de færreste har i overflod. Hvert år står vi bag mere end 650 arrangementer og 200 fester for erhvervslivet. Til et større event hjælper vi jer konkret med alle nedenstående områder:

 • Invitationer og online tilmeldingssystem
 • Navneskilte, roll-ups og bannere
 • Transport og logistik
 • Fotograf – foto, video og drone
 • Forplejning og madoplevelser
 • Tjenere og bartendere
 • Telte, borde, stole og service
 • Inspirerende udsmykning
 • Lyd og lys
 • Musik og underholdning
 • Overnatning og værelsesfordeling
 • Gimmicks, merchandise og goodiebags
 • Koordinering af alle underleverandører

Stort netværk af eventleverandører

Et godt event kræver et stort netværk af forskellige leverandører. Vi samarbejder med en lang række af landets hoteller, konferencecentre og andre lokationer, som vi sætter i spil, når vi arrangerer et event. Se et udbud af vores samarbejdspartnere her. Vi er hele tiden er i dialog med nye, spændende steder, og iværksætter hellere end gerne nye samarbejder, hvis I har konkrete forslag og ønsker hertil.

Ofte stillede spørgsmål

Kan I hjælpe med planlægningen af hele vores firmaevent? CoastZone kan påtage sig hele opgaven og al koordineringsarbejdet i forbindelse med jeres firmaevent. Et event er ofte forbundet med større udgifter, og vi prioriterer, at alle eventdele hænger sammen. Det giver jer det bedste udbytte.

Kan I hjælpe med afholdelse af events over hele landet? Ja, vi faciliterer events i hele landet og i udlandet, hvis det er jeres ønske. 

Rund oplyst bar til event og fest
Play button

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR
Fantastisk engagement, styring og parathed fra CoastZone’s side. Vi var trygge hele vejen igennem fra første møde, den løbende koordinering og til event-gennemførelse. Jeg vil klart anbefale CoastZone.

Michael Ellesgaard

HR Business Partner, Netto

Forslag til aktiviteter til jeres event

Et par hundrede mennesker der sammen danner formationen af logoet for De Olympiske Lege

CoastZone Legene

Konkurrér i klassiske olympiske discipliner med et twist, når vi forvandler omgivelserne til en arena fyldt med aktiviteter. Oplevelsen passer perfekt til en sommerfest eller kickoff.
9,6
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 10.160,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 430,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Urban Experience

Kultur og konkurrence danner rammerne om en anderledes oplevelse i byrummet. Opdag nye sider af byen og hinanden gennem quiz og kreativ problemløsning.
9,3
København og Aarhus
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Inspiration til årets fester

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon