Hvad er jeres anledning?

Der kan være mange anledninger til at samle medarbejderne og lige så mange grunde til at give jer i kast med teambuilding. Måske er I på udkig efter en hel dag med teambuilding til jeres næste firmaarrangement - for hele virksomheden eller en enkelt afdeling? Står over for en mødedag, hvor I har brug for noget til at bryde det faglige program? Eller leder efter en aktivitet til den årlige julefrokost eller sommerfest? 

Populære anledninger

Her på siden finder du en række populære anledninger, hvor mange virksomheder ønsker elementer af teambuilding. Ingen virksomheder, teams eller medarbejdere er ens, og derfor målretter vi naturligvis altid indhold og program efter netop jeres mål og rammer. Kan du ikke finde en anledning, som matcher dine aktuelle behov, så kontakt os, så vi kan vejlede dig.

Hvis du er på udkig efter udvikling, uddannelse og længerevarende forløb, opfordrer vi dig til at besøge univers af udvikling. Her rådgiver og guider vores erfarne konsulenter i alt fra leder- og medarbejderudvikling til virksomhedskultur og implementering af strategi.

Hvad er jeres ønskede udbytte?

Når du kontakter os, finder vi sammen ind til kernen af jeres ønsker. Vi spørger blandt andet ind til følgende motivationer:

  • Hvad er anledningen til, at I samler medarbejderne?
  • Hvad er jeres ønsker og mål med teambuilding?
  • Hvilke udfordringer står I over for i hverdagen?
  • Hvilken følelse vil I gerne stå tilbage med?
  • Hvad er det bedste, I kan få ud af jeres arrangement?
  • Har I tidligere prøvet teambuilding?

Disse spørgsmål hjælper os med at tune ind på formålet med jeres arrangement, og hvordan vi kan bidrage med vores ekspertise. Nogle gange er der brug for en udflugt med anderledes oplevelser og fysisk bevægelse; andre gange er den mere reflekterende og dialogopbyggende retning at foretrække.

Oplevelser til jeres anledning

Siden 2004 har vi arbejdet med mennesker og bevist effekten af CoastZone teambuilding. Med mere end 650 arrangementer om året ved vi, hvilke oplevelser der passer til jeres anledning. Mulighederne er mange, og på baggrund af jeres ønsker og mål får vi det bedste ud af tiden og forskellighederne i jeres team. Kontakt os og lad os få en snak om jeres anledning.

En stor gruppe mennesker som er samlet i anledning af teambuilding
Play button

Ove Rokkedal

Sales Manager
Jeg synes helt ærligt, at I har leveret et super arrangement til os hele vejen igennem. Stor ros herfra!

Jacob Egebjerg Vestergaard

Head of Department, Siemens Gamesa Renewable Energy

Vælg jeres anledning til teambuilding

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon