Fem personer med armene om hinanden efter gode oplevelser sammen

Dyrk jeres relationer

Er du på udkig efter oplevelser, der styrker de sociale relationer på arbejdspladsen? For manges vedkommende er det kollegiale fællesskab afgørende for, hvor godt de trives. Det er ikke kun vigtigt for den enkeltes lyst til at stå op om morgenen, men har også indflydelse på teamets præstationer og i sidste ende virksomhedens resultater.

Få arbejdsglæde hele året

Arbejdsglæde og godt samarbejde er altså grundpillen i enhver sund virksomhed. Derfor er medarbejdertrivsel ikke blot noget, der skal afdækkes i den årlige MUS-samtale, det skal derimod vedligeholdes året rundt. Det kan I gøre på mange måder - og vi vil gerne hjælpe jer!

Oplevelser for medarbejdere og teams

I CoastZone tilbyder vi jer oplevelser, der involverer og motiverer, former og forvandler. Måske vil I gerne væk fra kontoret til en teamdag i fællesskabets tegn? Træne jeres kommunikation og samarbejdsevner med sjove og udbytterige aktiviteter? Afholde effektive møder, hvor budskaberne kommer ind under huden? Stable en uforglemmelig event eller firmafest på benene? Uanset hvilket firmaarrangement I står overfor, er det vores mission at give jer en oplevelse, der både beriger jer på dagen og i dagligdagen, der følger.

Sådan løfter vi jeres samarbejde

Vi har skabt oplevelser, der fremhæver værdien af samarbejde siden 2004. I menuen under Teambuilding kan du se, hvilke aktiviteter vi tilbyder. Under Anledning kan du blive inspireret til, hvordan I kan bruge os i forbindelse med arrangementer og begivenheder i løbet af året. Under Lokationer finder du blandt andet et overblik over vores mange samarbejdspartnere i hele landet. Og hvis du vil lære os bedre at kende, kan du besøge Om os.

Vælg den rette teambuildingleverandør

Når du hiver tid ud af kalenderen for at samle medarbejderne til teambuilding, må det meget gerne være sjovt, men det skal ikke "bare være for sjov". Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde frem til den oplevelse, som kan gøre en forskel i jeres hverdag. En oplevelse, som er skruet rigtigt sammen, tilfører både ny energi og skaber grobund for mere. Sparring med os er altid helt uforpligtende, så ræk endelig ud og kontakt os

Styrk dit team med målrettet udvikling

Ønsker du inspiration til længerevarende forløb med fokus på uddannelse og udvikling af teams og medarbejdere, kan du gå på opdagelse i vores univers af udvikling. Vi gør udvikling konkret og opnåelig for virksomheder af alle størrelser.

Stor ros for hele arrangementet! Både planlægningen, aktiviteterne og forventningerne blev mere end indfriet, og I formåede at ramme alle deltagere i øjenhøjde. Vi kunne alle deltage på lige fod, og hverdagens hierarki og kommunikationsveje blev nedbrudt. Der blev kommunikeret på kryds og tværs af firmaer og stillinger.

Peter Bjerre

Salgsleder, Bygma
Brand promise

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon